- 14 Şubat 2012
- 222
- 99
Ay biz ayni gunmuyduk hemen git kan ver ki cifte katlansn hayirli olsn cnmKızlar ben dayanamadım az önce test aldım yaptım. Ay doğru mu bu, test bozuk mu, deliricem galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay biz ayni gunmuyduk hemen git kan ver ki cifte katlansn hayirli olsn cnmKızlar ben dayanamadım az önce test aldım yaptım. Ay doğru mu bu, test bozuk mu, deliricem galiba
Icinizi ferah tutun lekelenme normal diyorlar saglikla artar insallahBayanlar bugün 8. Günüm kahverengi akıntım oluyor 7. Günde beta 89 du yrn tekrar vericem iki kat artıcakmı diye dua edin benim içinde canım çok sıkıldı
Ben kahve bagimlisiyim ne yazikki kestim uzulerek ama cay icmeye devam ettm ilk transferimde komple yattim tutmadi bu sefer daha hareketliydm ama yine cokta bisey yapmadm bir tanede kizim var ister istemez onu giydir yika okula yolla kahvaltisi aksam yemegi hepsinide yaptm. İcini ferah tut cnmherkese merhaba benimde dün transferım gerçekleşti.İlk tüp bebek denememiz.9 nisanda test vericem ama gercekten beklemek cok zor.bır de evde tek basına olunca zaman bir türlu gecmek bilmiyor.her yediğim ictigim seyden süphe duyuyorum acaba bunu yemelı mıyım zararlı mıdır diye.hastaneye ıgne olmaya gıttım acaba bu kadar yurumemelımıydım marketten bırseyler aldım acaba bunları tasımamalımıydım dıye sureklı panık halınde gezıyorum.Doktorum da normal hayatına gerı don dedı normalde ne yapıyorsan onları yap dedı ama yine panik oluyor insan.Sizler transferden sonra hep dinlendiniz mi ya da yediklerinize ictiklerinize hep dikkat ettiniz mi?ornegin kahve cay bitki caylari hepsi yasaksa ne iciyorsunuz:)
Bu sekilde dusunme bende dun butun belirtilerm gitti gece kendimi yedim o kdr negatif dusundm ki bari test yapimda sigarami yakiyim kahvemi iciyim dedim sonuca sok oldmAyy maşallah. Bende hiç belirti yok. Okuduğum yorumlara göre benim bebiş tutunmadı
Cigara isi bitmistir artikBu sekilde dusunme bende dun butun belirtilerm gitti gece kendimi yedim o kdr negatif dusundm ki bari test yapimda sigarami yakiyim kahvemi iciyim dedim sonuca sok oldm
Bence sikinti yok insaallah yat dinlenBayanlar bugün 8. Günüm kahverengi akıntım oluyor 7. Günde beta 89 du yrn tekrar vericem iki kat artıcakmı diye dua edin benim içinde canım çok sıkıldı
Hayırlısı olsun canım,inşallah güzel sonuçlar alirsin.Tedavin ilaçlar dahil ne kadar tuttu?Hangi aşamadasın?Ben Jimerdeyim
Canım ben transferin ilk günü yattım ikinci günü biraz kalktım kolidorda dolandım 3. Günü yine aynı dolandım yere oturdum kuzenim yanımdaydı onunla kızma birader falan oynadık. Sonraki günlerde çok seyrek yattım. Yediklerime dikkat ettim. Günde 1 açık çay içtim. Sabahları protein ağırlıklı beslendim. En önemlisi ( havuç suyu, çiğ badem,çiğ kabak çekirdeği, kuru incir ) yedim sürekli. Tutunma da yardımcı olduğu yazıyordu. Onun haricinde o kadar detaylı düşünmedim ben açıkçası. Bu kadar derine sende inme bence. Kafanı dağıtıcak şeyler yapmalısın . İnşallah pozitif görürsünherkese merhaba benimde dün transferım gerçekleşti.İlk tüp bebek denememiz.9 nisanda test vericem ama gercekten beklemek cok zor.bır de evde tek basına olunca zaman bir türlu gecmek bilmiyor.her yediğim ictigim seyden süphe duyuyorum acaba bunu yemelı mıyım zararlı mıdır diye.hastaneye ıgne olmaya gıttım acaba bu kadar yurumemelımıydım marketten bırseyler aldım acaba bunları tasımamalımıydım dıye sureklı panık halınde gezıyorum.Doktorum da normal hayatına gerı don dedı normalde ne yapıyorsan onları yap dedı ama yine panik oluyor insan.Sizler transferden sonra hep dinlendiniz mi ya da yediklerinize ictiklerinize hep dikkat ettiniz mi?ornegin kahve cay bitki caylari hepsi yasaksa ne iciyorsunuz:)
İnan duygular değişmiyor korku hep aynı. Allahım inşallah bu günlerin yüzü suyu hürmetine burdaki arkadaşlarımın hepsine hayırlı evlatlar versinPozitif düşünmek istiyorum insallahhh ilk yumurta dollenecekmis korkusu sonra NGS işleminden sağlıklı gelecekmiş korkusu simdi tuttuğu korkusu ben artık yukseldimi keseyim gorurmuyum korkusuna level atlamak istiyorummmmm
Aminn insallah inan burda her hamile gördüğümde seviniyorum o kadar zor surecler ki herkesin yuzu gülsün insallahİnan duygular değişmiyor korku hep aynı. Allahım inşallah bu günlerin yüzü suyu hürmetine burdaki arkadaşlarımın hepsine hayırlı evlatlar versin
Amin inşallahHayırlısı olsun canım,inşallah güzel sonuçlar alirsin.Tedavin ilaçlar dahil ne kadar tuttu?Hangi aşamadasın?
Valla ben ıhlamur ve su dışında hiç bişey içmedim birde benim doktorum bana ev yoğurdu ile sütünü yasakladı bu süreçte. Markettkileri yeyip içebilirsib ama evde yapılanı asla yemiceksin dedi. Onun dışında tabiki normal hayata dönebilirsin ama ağır taşımak ve ağır iş yapmak yok dedi canım. Maydanoz sakatat ürünler hazır paket yiceklerden uzak dur dedi o kadarherkese merhaba benimde dün transferım gerçekleşti.İlk tüp bebek denememiz.9 nisanda test vericem ama gercekten beklemek cok zor.bır de evde tek basına olunca zaman bir türlu gecmek bilmiyor.her yediğim ictigim seyden süphe duyuyorum acaba bunu yemelı mıyım zararlı mıdır diye.hastaneye ıgne olmaya gıttım acaba bu kadar yurumemelımıydım marketten bırseyler aldım acaba bunları tasımamalımıydım dıye sureklı panık halınde gezıyorum.Doktorum da normal hayatına gerı don dedı normalde ne yapıyorsan onları yap dedı ama yine panik oluyor insan.Sizler transferden sonra hep dinlendiniz mi ya da yediklerinize ictiklerinize hep dikkat ettiniz mi?ornegin kahve cay bitki caylari hepsi yasaksa ne iciyorsunuz:)
Bende açık çay içiyorum içine limon da ekleyerek.Su dışında da birsey içmeye korkuyorum.Olabildiğince dinlendım ama evde yalnız olunca insan çok fazla kendini dinliyor paranoya yapıyor:)Ben kahve bagimlisiyim ne yazikki kestim uzulerek ama cay icmeye devam ettm ilk transferimde komple yattim tutmadi bu sefer daha hareketliydm ama yine cokta bisey yapmadm bir tanede kizim var ister istemez onu giydir yika okula yolla kahvaltisi aksam yemegi hepsinide yaptm. İcini ferah tut cnm
Valla ben ıhlamur ve su dışında hiç bişey içmedim birde benim doktorum bana ev yoğurdu ile sütünü yasakladı bu süreçte. Markettkileri yeyip içebilirsib ama evde yapılanı asla yemiceksin dedi. Onun dışında tabiki normal hayata dönebilirsin ama ağır taşımak ve ağır iş yapmak yok dedi canım. Maydanoz sakatat ürünler hazır paket yiceklerden uzak dur dedi o kadar
126.53 kızlar kan tahlili sonucum 9. Güne göre nasıl
Eki Görüntüle 2813049 Kızlar şükür sonucum güzel çıktı 783
Kizlar ben dun gece cok sikintili bir gece gecirdim olmadi bu is gibi bir duyguya kapildim terapistimle konustum onu yaptim bunu yaotm sabahi zor ettim kizimi okula yolladm banyoyaya girdm snr yattim yataga uyudum sonra kalktm gunluk ped almak icin cekmeceyi bir actm testle goz goze geldk bugun 7. Gun aman dedim yap en azindan keyifle kahveni icersn nasip. Yaptimki tak diye cift cizgi cikti inanamadm hemen nasil ciktm bilmiyorm kana gittim. Kan sonucum 66 cikti cok sukur daha erken ama bugun biseylern cikabilcgni hic dusunmemistm.
Allah’ım ne güzel haberlerle dolmuş burası tebrikler kızlar çok sevindim valla, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahKızlar ben dayanamadım az önce test aldım yaptım. Ay doğru mu bu, test bozuk mu, deliricem galiba
Ihlamur içebilliyor muyuz? bana kahveden ve bitki caylarından uzak dur dedıler.ev yogurdunu da duydugum iyi oldu dikkat ederim bende:)Valla ben ıhlamur ve su dışında hiç bişey içmedim birde benim doktorum bana ev yoğurdu ile sütünü yasakladı bu süreçte. Markettkileri yeyip içebilirsib ama evde yapılanı asla yemiceksin dedi. Onun dışında tabiki normal hayata dönebilirsin ama ağır taşımak ve ağır iş yapmak yok dedi canım. Maydanoz sakatat ürünler hazır paket yiceklerden uzak dur dedi o kadar
Siz yinede içmeyin ıhlamur bana da genel olarak bitki çaylrı dediler evet ama nezle gibi olmuştum kayınvalidem yapmıştı 2 bardak içtim ama her gün içmedim bir gün içtim onuda siz içmeyin boşverinIhlamur içebilliyor muyuz? bana kahveden ve bitki caylarından uzak dur dedıler.ev yogurdunu da duydugum iyi oldu dikkat ederim bende:)
Ben de dün transfer oldum test günüm 10 Nisan ama :) kahve ve bitki çayı içmiyorum siyah cayi da çok açık günde iki fincan iciyorum. Surekli yatmıyorum doktorum da ağır kaldırma,bir yere uzanma, hoplayıp zıplama onun dışında normal hayatına devam dedi :) bir de ananas yememi önerdiherkese merhaba benimde dün transferım gerçekleşti.İlk tüp bebek denememiz.9 nisanda test vericem ama gercekten beklemek cok zor.bır de evde tek basına olunca zaman bir türlu gecmek bilmiyor.her yediğim ictigim seyden süphe duyuyorum acaba bunu yemelı mıyım zararlı mıdır diye.hastaneye ıgne olmaya gıttım acaba bu kadar yurumemelımıydım marketten bırseyler aldım acaba bunları tasımamalımıydım dıye sureklı panık halınde gezıyorum.Doktorum da normal hayatına gerı don dedı normalde ne yapıyorsan onları yap dedı ama yine panik oluyor insan.Sizler transferden sonra hep dinlendiniz mi ya da yediklerinize ictiklerinize hep dikkat ettiniz mi?ornegin kahve cay bitki caylari hepsi yasaksa ne iciyorsunuz:)
ben bugun 3 bardak filan acik cay ictim ama baya acik icine de limon koydum.tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin onlari da yarin alayim marketten.en azindan herseyi denedim derimCanım ben transferin ilk günü yattım ikinci günü biraz kalktım kolidorda dolandım 3. Günü yine aynı dolandım yere oturdum kuzenim yanımdaydı onunla kızma birader falan oynadık. Sonraki günlerde çok seyrek yattım. Yediklerime dikkat ettim. Günde 1 açık çay içtim. Sabahları protein ağırlıklı beslendim. En önemlisi ( havuç suyu, çiğ badem,çiğ kabak çekirdeği, kuru incir ) yedim sürekli. Tutunma da yardımcı olduğu yazıyordu. Onun haricinde o kadar detaylı düşünmedim ben açıkçası. Bu kadar derine sende inme bence. Kafanı dağıtıcak şeyler yapmalısın . İnşallah pozitif görürsün