- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
Ben JimerdeyimAmin inşallah Sen nerede tedavi görüyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben JimerdeyimAmin inşallah Sen nerede tedavi görüyorsun?
Ayyy aynı gün transfer olmuştuk neredeydi senin ben cesaret edemiyorum cumayı beklerimKızlar ben dayanamadım az önce test aldım yaptım. Ay doğru mu bu, test bozuk mu, deliricem galiba
Bugun benim daha 7nci günüm öylesine içim içime sığmadı da test yapmak istedim. Benim 23.03 günü transferim yapıldi.Huhuu mis gibi hamilesin yarın seninde 9. Günün dimi hemen kan ver bakalım senin kaç çıkıcak
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bugün 7nci günüm, 5nci gun embriyosu kalitesi 5aa. Belirtiler çok yaşadım, sırt, karın, kasık ve bel ağrısı. Gaz sancısı, şişlik.Hayırlı uğurlu olsun. kaçıncı gününüz? Embriyo kaliteniz nasıldı? Belirtileriniz varmıydı
Yaaa evet geçen konuştuk seninle hala inanamıyorum, hatta ben kesin negatif çıkar düşüncesiyle fazladan test aldım bugün ama daha 1 dk dolmadan belirginlesti. Ben Fulya Bahçeci'de yaptırdım canım.Ayyy aynı gün transfer olmuştuk neredeydi senin ben cesaret edemiyorum cumayı beklerim
Ayy maşallah. Bende hiç belirti yok. Okuduğum yorumlara göre benim bebiş tutunmadıTeşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bugün 7nci günüm, 5nci gun embriyosu kalitesi 5aa. Belirtiler çok yaşadım, sırt, karın, kasık ve bel ağrısı. Gaz sancısı, şişlik.
Maşallah baya erken çıkmış 2 embriyo mu transfer edildi?Bugun benim daha 7nci günüm öylesine içim içime sığmadı da test yapmak istedim. Benim 23.03 günü transferim yapıldi.
Umutsuzluğa kapılmayın herkes belirti yaşamak zorunda değil canım hiç belirtisiz pozitif görenlerde var. Üzmeyin kendinizi lütfenAyy maşallah. Bende hiç belirti yok. Okuduğum yorumlara göre benim bebiş tutunmadı
Bir çok insanda belirti olmuyormuş ama sonuçları pozitif geliyormuş. Ben de yaşadığım belirtilerin hepsinin gebelikten olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Dün bayağı bi araştırdım da ilaçlar da çok değişimler yapıyor vücudumuzda. İnşallah senin de bebisin sana tutunacak. Lütfen olumsuz düşünme. Ben hep elimi karnıma koyup konuştum ve hep inandım. Sen de öyle yapAyy maşallah. Bende hiç belirti yok. Okuduğum yorumlara göre benim bebiş tutunmadı
Bu belirtilerin hepsini bende yaşadım hatta kasık, bel ağrım ve gaz sancım devam ediyorTeşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bugün 7nci günüm, 5nci gun embriyosu kalitesi 5aa. Belirtiler çok yaşadım, sırt, karın, kasık ve bel ağrısı. Gaz sancısı, şişlik.
Evet yaaa konuştuk insallah benimde pozitiftirYaaa evet geçen konuştuk seninle hala inanamıyorum, hatta ben kesin negatif çıkar düşüncesiyle fazladan test aldım bugün ama daha 1 dk dolmadan belirginlesti. Ben Fulya Bahçeci'de yaptırdım canım.
Ay bende konuşuyorum yaa valla biri görse deli derBir çok insanda belirti olmuyormuş ama sonuçları pozitif geliyormuş. Ben de yaşadığım belirtilerin hepsinin gebelikten olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Dün bayağı bi araştırdım da ilaçlar da çok değişimler yapıyor vücudumuzda. İnşallah senin de bebisin sana tutunacak. Lütfen olumsuz düşünme. Ben hep elimi karnıma koyup konuştum ve hep inandım. Sen de öyle yap
Bendede hiç belirti yoktu öyle düşünüp de üzmeyin kendinizi olumlu düşünün ❤Ayy maşallah. Bende hiç belirti yok. Okuduğum yorumlara göre benim bebiş tutunmadı
Yaaaa ne güzel bir gün pozitifler kan verenler güzel sonuç alanlar. Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklıya gelsinKızlar ben dayanamadım az önce test aldım yaptım. Ay doğru mu bu, test bozuk mu, deliricem galiba
Sabah yazmıştım ama guzel haberler aldığımız bir gün olur inşallah diye Allah'm inşallah hepimiz guzel haber aliriz gerçekten zaman yaklaştıkça stres yapıyorumYaaaa ne güzel bir gün pozitifler kan verenler güzel sonuç alanlar. Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklıya gelsin
Artık pozitif düşünme zamanı desemde kendimden biliyorum. Pozitif olsa bile şaşkınlıktan inanamıyor insan . Boşuna stres yapmayın. Ben öğrendim sonucum da güzeldi ama bu sefer de yükselmeyecek korkusu sarmıştı. Bugün gayet de güzeldi sonucum kendimi boşa paralamışım. Siz sakın ben gibi olmayın. Pozitif süşünün hepSabah yazmıştım ama guzel haberler aldığımız bir gün olur inşallah diye Allah'm inşallah hepimiz guzel haber aliriz gerçekten zaman yaklaştıkça stres yapıyorum
Pozitif düşünmek istiyorum insallahhh ilk yumurta dollenecekmis korkusu sonra NGS işleminden sağlıklı gelecekmiş korkusu simdi tuttuğu korkusu ben artık yukseldimi keseyim gorurmuyum korkusuna level atlamak istiyorummmmmArtık pozitif düşünme zamanı desemde kendimden biliyorum. Pozitif olsa bile şaşkınlıktan inanamıyor insan . Boşuna stres yapmayın. Ben öğrendim sonucum da güzeldi ama bu sefer de yükselmeyecek korkusu sarmıştı. Bugün gayet de güzeldi sonucum kendimi boşa paralamışım. Siz sakın ben gibi olmayın. Pozitif süşünün hep
az kaldi cnm sabretPozitif düşünmek istiyorum insallahhh ilk yumurta dollenecekmis korkusu sonra NGS işleminden sağlıklı gelecekmiş korkusu simdi tuttuğu korkusu ben artık yukseldimi keseyim gorurmuyum korkusuna level atlamak istiyorummmmm
Evetttt son 2 insallahhhaz kaldi cnm sabret
Hayirli olsun elinizden geldigince dikkat edin gerisi Allaha emanetherkese merhaba benimde dün transferım gerçekleşti.İlk tüp bebek denememiz.9 nisanda test vericem ama gercekten beklemek cok zor.bır de evde tek basına olunca zaman bir türlu gecmek bilmiyor.her yediğim ictigim seyden süphe duyuyorum acaba bunu yemelı mıyım zararlı mıdır diye.hastaneye ıgne olmaya gıttım acaba bu kadar yurumemelımıydım marketten bırseyler aldım acaba bunları tasımamalımıydım dıye sureklı panık halınde gezıyorum.Doktorum da normal hayatına gerı don dedı normalde ne yapıyorsan onları yap dedı ama yine panik oluyor insan.Sizler transferden sonra hep dinlendiniz mi ya da yediklerinize ictiklerinize hep dikkat ettiniz mi?ornegin kahve cay bitki caylari hepsi yasaksa ne iciyorsunuz:)