- 6 Ekim 2018
- 310
- 611
- 40
Ikizler geliyor tebrik ederimKizlar 10.gun degerim 717 ciktiii 7.gun 193tu cok rahatladim, hepimizin kandili mubarek olsun bu mubarek gunde birbirimize duayi eksik etmeyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikizler geliyor tebrik ederimKizlar 10.gun degerim 717 ciktiii 7.gun 193tu cok rahatladim, hepimizin kandili mubarek olsun bu mubarek gunde birbirimize duayi eksik etmeyelim
Allahım inşallah pozitif çıkar . Rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsinİyi akşamlar kızlar eşim test için yemin ettirmişti dinledim kendiliğinden çözüldü adam şimdi kan verdim 1. 30 saate kadar çıkar dediler tüm vucüdüm titriyor nasıl dayanıcam dua edin nolur bu 2. Deneme
Canım bugün benim adet tarihim ama transferde 10. Gün ilaçlardan zaten adet olamıyosun negatifi görünce ilacı bırak diyorlar adet oluyosun.Ya kızlar ben bunu anlamadım test tarihim 2 nisan adet tarihim 1 nisan dondurulmuş emriyo olduğu içinmi böyle oldu anlamadım
Himm bunu bilmiyordum ben ilk tup bebeğimde 3 gun emriyosuydu 12 gun test günü demişlerdi 9 gun adet olmustum ama suan kullandığım fitil iğne ilaclari kullanmadım daha önce leri simdi kullanıyorumCanım bugün benim adet tarihim ama transferde 10. Gün ilaçlardan zaten adet olamıyosun negatifi görünce ilacı bırak diyorlar adet oluyosun.
Normalde adet olunmaz aslinda ilac kullanirken bildigim:sssHimm bunu bilmiyordum ben ilk tup bebeğimde 3 gun emriyosuydu 12 gun test günü demişlerdi 9 gun adet olmustum ama suan kullandığım fitil iğne ilaclari kullanmadım daha önce leri simdi kullanıyorum
Estrofem günde 3 defa
Corospirin 1 defa
Folbiol 1 defa
Progestan iğne 1 defa
Progestan fitil 3 defa kullanıyorum
Iste ben o zaman sadece vajinal jel kullanmıştım başka bisey kullanmamistim insallalh rabbim büyük ne diyimNormalde adet olunmaz aslinda ilac kullanirken bildigim:sss
Hemen hemen aynı ilaçları kullanıyoruz benimde 5. Gün dondurulmuş embriyo ilk denemem herşeyi öğretiyor bu durum. Estrofem 4 adetHimm bunu bilmiyordum ben ilk tup bebeğimde 3 gun emriyosuydu 12 gun test günü demişlerdi 9 gun adet olmustum ama suan kullandığım fitil iğne ilaclari kullanmadım daha önce leri simdi kullanıyorum
Estrofem günde 3 defa
Corospirin 1 defa
Folbiol 1 defa
Progestan iğne 1 defa
Progestan fitil 3 defa kullanıyorum
Oyle mii dersiin bakalim gorunecek mi persembe gunu betam dun 717ydi acaba persembeye kadar 3000olurmuIkizler geliyor tebrik ederim
Ben fitil günde 3 defa 2 ser tane alıyorum canim senin pozitif dimi kaçıncı gununduHemen hemen aynı ilaçları kullanıyoruz benimde 5. Gün dondurulmuş embriyo ilk denemem herşeyi öğretiyor bu durum. Estrofem 4 adet
Coraspin 1
İnofolic 1
Prolutex günde 2 iğne
Enox iğne günde 1
Fitil 3 adet kullanıyorum.
He tamam muhtemelen ondandir cnm insallah bu sefer guzel olur sonuIste ben o zaman sadece vajinal jel kullanmıştım başka bisey kullanmamistim insallalh rabbim büyük ne diyim
6. Günde şüpheyle idrar testi yapmıştım canım ben çift gördüm. 7. Gün kan verdim 73.91 çıktı. Salı günü tekrar kan vericemBen fitil günde 3 defa 2 ser tane alıyorum canim senin pozitif dimi kaçıncı gunundu
Insallah canim bu sefer güzel şeyler hissediyorumHe tamam muhtemelen ondandir cnm insallah bu sefer guzel olur sonu
Insallah cok guzel cikar tahlilin canimdarisi basimiza6. Günde şüpheyle idrar testi yapmıştım canım ben çift gördüm. 7. Gün kan verdim 73.91 çıktı. Salı günü tekrar kan vericem
Aminnn inşallah . Dualarım hep sizinle zaten eksik etmiyorum hiç. rabbim hayırlı evlatlar versin cümlemize. Bugün ağrım biraz fazla oldu korktum birazInsallah cok guzel cikar tahlilin canimdarisi basimiza
Allah razi olsunYorma kendini canim dinlenmeye calis insallah ilk zamanlari normal agrilarAminnn inşallah . Dualarım hep sizinle zaten eksik etmiyorum hiç. rabbim hayırlı evlatlar versin cümlemize. Bugün ağrım biraz fazla oldu korktum biraz
Normal adet günüm bugündü heralde ondan netten baktım da ağrı olur yazıyor. Hayırlısı bakalımAllah razi olsunYorma kendini canim dinlenmeye calis insallah ilk zamanlari normal agrilar
Cift embriyo degil miydi senin transfer masallahOyle mii dersiin bakalim gorunecek mi persembe gunu betam dun 717ydi acaba persembeye kadar 3000olurmu
Aynen ondan rahim de genisliuor o agrilardir cnmNormal adet günüm bugündü heralde ondan netten baktım da ağrı olur yazıyor. Hayırlısı bakalım
Canim senden haber bekliyoruz insallah pozitif çıkacak insallahhhİyi akşamlar kızlar eşim test için yemin ettirmişti dinledim kendiliğinden çözüldü adam şimdi kan verdim 1. 30 saate kadar çıkar dediler tüm vucüdüm titriyor nasıl dayanıcam dua edin nolur bu 2. Deneme
Cikti mi canimm?İyi akşamlar kızlar eşim test için yemin ettirmişti dinledim kendiliğinden çözüldü adam şimdi kan verdim 1. 30 saate kadar çıkar dediler tüm vucüdüm titriyor nasıl dayanıcam dua edin nolur bu 2. Deneme