- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Insallah cok mutlu haberini aliriz mucizen seninledir insallah cnmBugün 10. Günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah cok mutlu haberini aliriz mucizen seninledir insallah cnmBugün 10. Günüm
O zaman dualarımız sizinle güzel haberlerini bekliyoruzBugün 10. Günüm
2 nisan transfern kacinci gunu transfer tarihine gire degsyr testYa kızlar ben bunu anlamadım test tarihim 2 nisan adet tarihim 1 nisan dondurulmuş emriyo olduğu içinmi böyle oldu anlamadım
İNŞAALLAH çok iyi geçirdim 10 günü ama şimdi ne kadar zorlanıyorum sakin kalmakta RABBİM hakkımıza hayırlısını versin inşallahInsallah cok mutlu haberini aliriz mucizen seninledir insallah cnm
10 gunu oluyor canim 5 gun emriyosu2 nisan transfern kacinci gunu transfer tarihine gire degsyr test
Regl ye gore hesaplanmiyor transfere gore ondan cnm10 gunu oluyor canim 5 gun emriyosu
Transfer kacindaydi?benim 2610 gunu oluyor canim 5 gun emriyosu
21 gun olmusum transferiRegl ye gore hesaplanmiyor transfere gore ondan cnm
Insallah icini rahat tut elinden geleni yaptin guzel haber aliriz insallah canimİNŞAALLAH çok iyi geçirdim 10 günü ama şimdi ne kadar zorlanıyorum sakin kalmakta RABBİM hakkımıza hayırlısını versin inşallah
Anladim canim herkesin degisiyor benim de reglin 17. Gunu oldu21 gun olmusum transferi
Bugun 6 günüm dünden beri agrim var hakkımızda hayırlısı artık taktir rabbiminnAnladim canim herkesin degisiyor benim de reglin 17. Gunu oldu
Hadi güzel haberlerle gel canımBugün 10. Günüm
İnşallah bekleyişin sonu güzel olacak pozitif haberini bekliyoruz canım heyecan olmazsa olmaz bu dakikalardaİyi akşamlar kızlar eşim test için yemin ettirmişti dinledim kendiliğinden çözüldü adam şimdi kan verdim 1. 30 saate kadar çıkar dediler tüm vucüdüm titriyor nasıl dayanıcam dua edin nolur bu 2. Deneme
Rabbim hayırlısıni nasip etsin inşallahh guzel haberlerle gellİyi akşamlar kızlar eşim test için yemin ettirmişti dinledim kendiliğinden çözüldü adam şimdi kan verdim 1. 30 saate kadar çıkar dediler tüm vucüdüm titriyor nasıl dayanıcam dua edin nolur bu 2. Deneme
Ay bizde heycandık şimdiİyi akşamlar kızlar eşim test için yemin ettirmişti dinledim kendiliğinden çözüldü adam şimdi kan verdim 1. 30 saate kadar çıkar dediler tüm vucüdüm titriyor nasıl dayanıcam dua edin nolur bu 2. Deneme
AynenAy bizde heycandık şimdi
Bebistiir insallahhBazen öyle sancı giriyor ki alttan yukarı doğru bişi batıryolar sanki
Hic bir belirtin oldumu canim inşallah hakkında hayırlısı pozitif çıkacak sonucun insallahhhhİNŞAALLAH çok iyi geçirdim 10 günü ama şimdi ne kadar zorlanıyorum sakin kalmakta RABBİM hakkımıza hayırlısını versin inşallah
İnşallahBebistiir insallahh