- 30 Ekim 2020
- 101
- 152
- 36
Sonuç ne çıkmıştıKan herzamn daha doğru idrar da olumlu çıkması nadir zaten bildiğim kadarıyla üzerinde kesindir demiyor idrar testlerinin ben 10. Gün kan vermiştim direk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç ne çıkmıştıKan herzamn daha doğru idrar da olumlu çıkması nadir zaten bildiğim kadarıyla üzerinde kesindir demiyor idrar testlerinin ben 10. Gün kan vermiştim direk
Merhaba
Herkes için hayırlısı olsun.
Ben bugün transfer oldum.
4.Deneme
Tek Embrio
Yok canim ilaclarini duzenli kullandiktan sonra birsey olmazYa ben sanki o doktora gitmezsem bebek düşermiş gibi hep ona gideceğim diye kurmuşum kendimi. Büyük cesaret sizinki
Kan pıhtılaşma olduğunu test yaparak mı anliyorsunuzYok canım kimyasal olsa birazda olsa yükselirdi diye düşünüyorum. Ama nasip değilmiş. Kendim çok kez hamile kaldım düşük, dış gebelik, kalbi durması gibi kayıplarım oldu. Kan pıhtılaşmam var ve rahim şeklinde biraz şekil bozukluğu vardı histeroskopi oldum tüp bebekte embriyoları rahminde uygun yere yerleştirirsek sorun olmaz demişti tüp bebek doktorum ama nasip olmadı. Kucağıma sağ salim alana kadar deneyeceğim.
Amin insallahİnşallah güzel sonuçlar almak nasip olsun
Teşekkür ederim Amin İnşallahAllah hayırlısını versin. Kucağınızı doldursun inşallah
Yok cnm ben başka yerde test yaptım başka başka drlara gezdim içime sinene kadar kendi Dr a telde bildirdim şehir dışındaydi hiç gidemedim ona birdahaYa inanın bunu merak ediyordum. Şimdi tüp bebek tedavisini bitirdik gebeyiz diyelim illa doğuma kadar bu doktora mı gidilecek diye google da bile arattım.
Sizin böyle bir tecrübeniz oldu mu? İlk deneme mi yoksa ikinci bebek mi?
Şuan 3 yaşında ikizler ikiz olduğu için 10. Gün gördüm değerleri şimdide donmuslar dan deneme yapicazSonuç ne çıkmıştı
Başta yapıyor tahlilleri Dr benim 4 negatif denememde 5.de direk başladılar testlerde yapılmış ti zaten ama öncekilerde gebelikte veriyorlardı en son önceden başlattıKan pıhtılaşma olduğunu test yaparak mı anliyorsunuz
Sizin irenbede hangi doktor?Transfer öncesi 5 gün iğnesini vermişti. Transferden sonra sabah akşam hap olarak verdi. Dün bir şey olmadı ama bugün etkiledi beni. İnşallah her içtiğimde yapmaz
Yok cnm ben başka yerde test yaptım başka başka drlara gezdim içime sinene kadar kendi Dr a telde bildirdim şehir dışındaydi hiç gidemedim ona birdaha
Hayırlı olsun canım ben de bugün oldumMerhaba
Herkes için hayırlısı olsun.
Ben bugün transfer oldum.
4.Deneme
Tek Embrio
Hayırlısı olsun canım güzel haberler vermek ümidiyleHayırlı olsun canım ben de bugün oldum
10 güne güzel haberlerimizi de paylaşırız inşallah burada
ben günde 3 kere 2şer tane alıyorum benim doktorum 5 6 saat ara olacak şekilde ayarla demişti 12 17 22 saatleri gibi alıyorum 15 20 dk uzanıyorumDeneyimli arkadaşlara bir sorum olacaktı
ben bugün fitil kullanmaya başlayacağım da günde iki tane sabah akşam. Hangi saatlerde almalıyım sizce akşam yatarken alsam 12 gibi diyorum sabah alarm kuranlar vardı üstüne yatmaya devam etmek için 8e kursam mesela. Ama bu sefer de çok zaman farkı olmaz mı emin olamadım
İki doz kullananlar nasıl kullandılar acaba bilgi verebilirler mi?
Benim doktorum irenbeden değil işlemi sadece orada yapıyor. Sizde mi irenbeye gidiyorsunuz?Sizin irenbede hangi doktor?
Biraz uzun ve sıkıntılı olan iğne yi tercih etmiştim ben hergun kalçadan iğne vuruldum sabah akşamDeneyimli arkadaşlara bir sorum olacaktı
ben bugün fitil kullanmaya başlayacağım da günde iki tane sabah akşam. Hangi saatlerde almalıyım sizce akşam yatarken alsam 12 gibi diyorum sabah alarm kuranlar vardı üstüne yatmaya devam etmek için 8e kursam mesela. Ama bu sefer de çok zaman farkı olmaz mı emin olamadım
Hergün bir tane de iğnem var tabi fitilin yanındaDeneyimli arkadaşlara bir sorum olacaktı
Benim gittiğim dr 13 haftada direk oksapar başlayalım yanında coraspirin dedi. Bu bana fazla geldi.36 yaşında olduğum için dedi.herhangi bir düşük hikayem yok .sonra üniversitede bir prof gittim gebelikte pıhtılaşma testi yapamayız dedi ama ilaç için şu an bir şey demek yanlış olur plesenta içindeki kan akışı bizi bilgi veriri dedi. Başlamayalım şimdilik dedi. Kararsız kaldimBaşta yapıyor tahlilleri Dr benim 4 negatif denememde 5.de direk başladılar testlerde yapılmış ti zaten ama öncekilerde gebelikte veriyorlardı en son önceden başlattı
Evet doktorum düşüklerim olduğu için test yaptırdı ve kan pıhtılaşma çıktı.Kan pıhtılaşma olduğunu test yaparak mı anliyorsunuz