- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 34
Tek embriyo canımTutmus demekkiiki embryomuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek embriyo canımTutmus demekkiiki embryomuydu
Kan ne zaman vericektn cnm?Tek embriyo canım
Normal test tarihim 28 mart pazar a denk geldiği için pazartesi yapıcam evde ki testte göreyim de kanı beklemek daha kolay geliyor banaKan ne zaman vericektn cnm?
açık çay ve kahve 1 adet içiliyo, bitki çayları yasakArkadaslar bir de yeme icme noktasinda yardimci olablrmsnz .kahve icmem de mesela cay sabahlari fln iciyormsnz?
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın İnşallah tutacağı varsa tek çift fark etmiyor çok şükür darısı başımızaCok tesekkur ederim, insanin iki cift lafa ne kadar cok ihtiyaci oluyor. Ilk tup bebek denemem ,bakalim hayirlisi. Tek embryo transfer edildi.
Silik çizgi var gibiKızlarrrr bugün transfer sonrası 5. Günüm dışarı çıkmıştım eczanenin önünden test almadan geçemedim yarın yaparım diye ama eve gelince de testi görünce dayanamadım hemen yaptım sanki çok silik çizgi var ben mi kendimi kandırıyorum yada var mı siz görebiliyor musunuz daha erken biliyorum ama dayanamadım
Aralık ta histeroskopi oldum ben canım aşırı enfeksiyondan sağ tüpün neredeyse kapanmak üzere olduğunu öğrendim Dr açmış sağolsun sonrasında rahmin dinlenmesi toparlanması gerekiyor transferim martın 18. De oldu bu operasyon yumurta rezervine zarar vermiyor hatta işlem sanrası kendiliğinden gebe kalan Bi çok insan varmış transferi de hesaba katıp plan yap canım şifa olsun şimdiden İNŞAALLAHArkadaşlar eşimle bir sonraki denemeden önce benim kanallardaki sorunun netleşmesi için laparoskopi ameliyatını tartışıyoruz. Ben öncesinde yumurta toplatıp sonra ameliyat olma taraftarıyım, çünkü bir de yumurtalık rezervlerine zarar gelmesinden çekiniyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar fikirlerini paylaşabilir mi?
Bir de histeroskopi tam olarak ne amaçla yapılıyor, laparospiden farkı nedir fikriniz var mı? Şimdiden hepinize teşekkür ederim..
Bizim merkez yarim saatte eve yolluyo ben azcik unutturursam kendimi biraz daha yatmk istym
Caniim bence var benim 4.gun boyle cikmiştiii sonra koyulaşti diger gune,Kızlarrrr bugün transfer sonrası 5. Günüm dışarı çıkmıştım eczanenin önünden test almadan geçemedim yarın yaparım diye ama eve gelince de testi görünce dayanamadım hemen yaptım sanki çok silik çizgi var ben mi kendimi kandırıyorum yada var mı siz görebiliyor musunuz daha erken biliyorum ama dayanamadım
Hayırlı olsun İNŞALLAH canımKizlar transferimi oldum bitti Allah hayirlisi neyse onu versin bundan sonrasi icin elimizden geleni yaptik yapiyrouz Sadece 5 dk yatirdilar sonra 10 dk daha uzanayim bari dedim zorla 10 dk yattim.Kasiklarimda bir agri var !bu normal birsey mi?
Bende gördüm ikinci çizgiyi inşallah kanda da çıkarKızlarrrr bugün transfer sonrası 5. Günüm dışarı çıkmıştım eczanenin önünden test almadan geçemedim yarın yaparım diye ama eve gelince de testi görünce dayanamadım hemen yaptım sanki çok silik çizgi var ben mi kendimi kandırıyorum yada var mı siz görebiliyor musunuz daha erken biliyorum ama dayanamadım
Silik çizgi var gibi
Caniim bence var benim 4.gun boyle cikmiştiii sonra koyulaşti diger gune,
Ayy inşallah kızlar Allah razı olsun hepinizden heyecanımı sizinle paylaştım ilk yarın sabah ilk idrarda denesem mi bir gün daha beklesem mi eşime bile demeden size dedim yaaaBende gördüm ikinci çizgiyi inşallah kanda da çıkar
Benimde böyle çıktı hatta dün attım. Ama benimki beklemişti
Bence bekle canim persembe yap koyulaşmayi daha net gorursun ama ben bekleyememiştim vallahiiiAyy inşallah kızlar Allah razı olsun hepinizden heyecanımı sizinle paylaştım ilk yarın sabah ilk idrarda denesem mi bir gün daha beklesem mi eşime bile demeden size dedim yaaa
Canım çok sevindim ikizlere. Çok dikkat et dinlen düzelecektir inşallah ben dw perşembe gidicem hayırlısı çok heyecanlıyım
Amin, dur bakalım benimki de kesin akşama belli olacakHayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın İnşallah tutacağı varsa tek çift fark etmiyor çok şükür darısı başımıza
Çok geçmiş olsun aman dikkat edin bol bol dinlenin fazla ayakta kalmayın proluton iğne verdiler mi o kanamayı kesiyormuş
Evet kesinlikle evde gorunce iki cizgi bir oh cekiyor insanAllah bizlere de nasipnetsin bu heyecaniNormal test tarihim 28 mart pazar a denk geldiği için pazartesi yapıcam evde ki testte göreyim de kanı beklemek daha kolay geliyor bana
O zaman mutlaka tutmuştur inşallah5 TL lik test bide bu saatte idrarla
10 tl lik olsa neyse 5 tllik olunca tmm bu isO zaman mutlaka tutmuştur inşallah
Hiç güleceğim yoktu evet o testte çıkınca kesin vardır diyebiliyoruz10 tl lik olsa neyse 5 tllik olunca tmm bu is