- 24 Aralık 2014
- 641
- 1.728
- 42
İnşallah canım azimli bıdıkMorDeno hayırlı olsun canım inşallah cuma günü de çok güzel artar annesi sımsıkı tutunmuş sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım azimli bıdıkMorDeno hayırlı olsun canım inşallah cuma günü de çok güzel artar annesi sımsıkı tutunmuş sana
Savaşçı geliyoooo geliyoooİnşallah canım azimli bıdık
Cok guzel bence cnm artik kese icin gun verir herhalde dr un:)Kızlar benim ilk kan 8.gün :112
11.gün: 741
12.gün: 1021 artışı yüksek mı normal mi
Harika saglikla dogsun insKan sonucum cıktı 10. Gun 107 iyidir inşallahhh
Yarın göreceğim inşallah Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin inşallahCok guzel bence cnm artik kese icin gun verir herhalde dr un:)
Cok heyecanli guzel haberlerinizi paylasin insallahYarın göreceğim inşallah Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin inşallah
İnşallah Rabbim bu güzelliği hepimize nasip etsin inşallahCok heyecanli guzel haberlerinizi paylasin insallah
Amin amin insallahİnşallah Rabbim bu güzelliği hepimize nasip etsin inşallah
Çok normal güzel bir şekilde artmış canımKızlar benim ilk kan 8.gün :112
11.gün: 741
12.gün: 1021 artışı yüksek mı normal mi
Tebrik ederim canımKan sonucum cıktı 10. Gun 107 iyidir inşallahhh
Hakkında hayırlısı olsun canım umarım herşey istediğin gibi olur. . Rabbim yardımcın olsun. Üzülme diyemem ama kendini bırakma. Dünyanın sonu değil bende iyice tedirginim ama olmazsa tekrar denerim diyorum.Test akşam yada yarın çıkacakmış
. Erken gebelik testi aldım. 5.gün embriyosu 9.gün NEGATİF Zaten hiç ama hiç bir belirtim yoktu içime doğuyordu. Boşa kan vermişim.Dünde adetimdi tüm adet belirtilerim oldu. Dualarınızı beklerim 2.transferim olumlu olsun diye.şimdi toparlanmaya çalışıyorum gözyaşlarım durmuyor. Eşim de çok üzüldü onu üzdüğüm için de ekstra üzüldüm.
Hiç canını sakın bak bu sefer ablamın da öyle oldu önce 20 di sonra 40 oldu sonra 80 sonra 280 küsüre çıktı. Şimdi yiğenim 3 yaşında. Allah’ın izniyle seninde artmaya devam edecek. Üzülmek yok artık bak doktorda olumlu konuşmuş şükürSonunda çıktı .
İlk beta hcg 19
İkinci beta hcg 39
Ucu ucuna gidiyorum ama Dr bu sefer iyi konuştu. Cuma bir daha test ver 160 lari görürsek sonra ultrason da bakicaz dedi. Sevineyim mi????
Canım sen bide benim göbeği görsen korkarsın İnan ama normalmiş benimkini prolutex yapmadı enox iğnesi yaptı. Kolonyalı mendil ile ovalıyorum. Korkma kendin yapabilirsin. Bende ilk kendim yapamadım. 3. İğnemde evladım için dedim cesaretlendim yaptım. Korkacak İnan hiç birşey yok. Ben hepsini çekiyorum iğneyi tamamen içine batırıyorum çektikten sonra ters çeviriyorum rahat oluyor.Kizlar su prolutexi ilk kez vuruldum esime yaptirdim morardi ya:s beceremedk ben cok korkuyorum kendime igne yapmaktan anneme ya da kardeşme yaptrcm birde ampulun icini cekerken birkere de hepsi gelmiyor bir yontemi var mi?morarmamasi icin napmaliym cok mu siktim etimi tutarken?yardimci plrsanz sevnrm
Üzulmeyin diyemem ama insallah bir sonrakinde Allah gozyaslarinizi dindirsin baska dondurulmus embriyonuz varsa ne kdr mutlu sizhemen bir sonraki ay baslarsiniz.Test akşam yada yarın çıkacakmış
. Erken gebelik testi aldım. 5.gün embriyosu 9.gün NEGATİF Zaten hiç ama hiç bir belirtim yoktu içime doğuyordu. Boşa kan vermişim.Dünde adetimdi tüm adet belirtilerim oldu. Dualarınızı beklerim 2.transferim olumlu olsun diye.şimdi toparlanmaya çalışıyorum gözyaşlarım durmuyor. Eşim de çok üzüldü onu üzdüğüm için de ekstra üzüldüm.
Allah yardimcimiz olsun kalcadan da gobekten de zor tabi insallah bebislerimiz tutunsunCanım sen bide benim göbeği görsen korkarsın İnan ama normalmiş benimkini prolutex yapmadı enox iğnesi yaptı. Kolonyalı mendil ile ovalıyorum. Korkma kendin yapabilirsin. Bende ilk kendim yapamadım. 3. İğnemde evladım için dedim cesaretlendim yaptım. Korkacak İnan hiç birşey yok. Ben hepsini çekiyorum iğneyi tamamen içine batırıyorum çektikten sonra ters çeviriyorum rahat oluyor.
Eğilemiyorum sağa sola zor dönüyorum artık iğneler çok acıtıyor. İnşallah sonucum pozitif olurda herşeye değer. Nolur bolca dua edin. Bende hepinize ediyorum . Beklemek de zorAllah yardimcimiz olsun kalcadan da gobekten de zor tabi insallah bebislerimiz tutunsun
Ayyy çok teşekkür ederim.bu tarz hikayeleri duyunca bı mutlu oluyorum ki sorma. Ben de iyi olacak gibi hissediyorum ben ona inanıyorum... Darısı isteyen bekleyen pes etmeyen herkesin başınaHiç canını sakın bak bu sefer ablamın da öyle oldu önce 20 di sonra 40 oldu sonra 80 sonra 280 küsüre çıktı. Şimdi yiğenim 3 yaşında. Allah’ın izniyle seninde artmaya devam edecek. Üzülmek yok artık bak doktorda olumlu konuşmuş şükür
Amin inşallah allahım bizlere de nasip eder inşallahAyyy çok teşekkür ederim.bu tarz hikayeleri duyunca bı mutlu oluyorum ki sorma. Ben de iyi olacak gibi hissediyorum ben ona inanıyorum... Darısı isteyen bekleyen pes etmeyen herkesin başına