Sağol canım. Ben de 5gün kullanıp 6. Gün transfer olacağım. Progesteronla kişiye göre ayarlanıyormuş o yüzden merak ettimBen 6gun onceden basladim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım. Ben de 5gün kullanıp 6. Gün transfer olacağım. Progesteronla kişiye göre ayarlanıyormuş o yüzden merak ettimBen 6gun onceden basladim canim
Kan da çıktı negatif
İşte buuu olacak olacak sen şu umutsuz halini bir bırak bal gibi de tutunmuş kerata ama uğraştırıyorSonunda çıktı .
İlk beta hcg 19
İkinci beta hcg 39
Ucu ucuna gidiyorum ama Dr bu sefer iyi konuştu. Cuma bir daha test ver 160 lari görürsek sonra ultrason da bakicaz dedi. Sevineyim mi????
Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi İnan bilemiyorum senin ne problem vardı ?ben de senin gibiyim hiçbir his yok kendimi yedim bitirdim zaman geçmiyor Rabbim doğru zamanda İnşaallah bize de nasip eder anne olmayı bunca emek boşa değildir Allah’ın izniyle olumsuzlukta olsa vazgeçmeyelim meleklerimiz içinKan da çıktı negatif
Kesin bana çekmiş desene.... Teşekkürler canım. Cuma birakicam söz. O gün de iyice artsın. Şampanya patlatcam...İşte buuu olacak olacak sen şu umutsuz halini bir bırak bal gibi de tutunmuş kerata ama uğraştırıyor
Sonunda çıktı .
İlk beta hcg 19
İkinci beta hcg 39
Ucu ucuna gidiyorum ama Dr bu sefer iyi konuştu. Cuma bir daha test ver 160 lari görürsek sonra ultrason da bakicaz dedi. Sevineyim mi????
Gözün Aydın canım benim sevin tabiki bebişin mücadeleci demek ki hersey gönlünce olsun katlanarak devam etsin sonuçlarınSonunda çıktı .
İlk beta hcg 19
İkinci beta hcg 39
Ben de goruyorum canim cok yeni var insallahEki Görüntüle 2806789 baya silik ama görüyor musunuz sizde ? Benim gözlerim şası oldu incelemekten ben yanlış görmüyorum değil mi?
Canım kusura bakma kendi derdime düştüm ilgilenemedim sizlerle. Ne desem boş şu an ama lütfen çok üzme kendini. Hayırlısıyla güzel haberlerini vereceksin eminim. Sen de inan.Kan da çıktı negatif
Uuuu kutlamamızı yapalım tabii eller havaya dicez inşallahhKesin bana çekmiş desene.... Teşekkürler canım. Cuma birakicam söz. O gün de iyice artsın. Şampanya patlatcam...
Canim cok sukur bebisin seninle saglikla devam etsin insallahSonunda çıktı .
İlk beta hcg 19
İkinci beta hcg 39
İnsallah canim belirti olmayinca :)Insallah sımsıkı tutunur canim sukur guzel ilerliyor
Aynenn esimde armut mu diyor ama hissetmiyorum korkuyorum insallah guzel olur :)Canim hiic merak etme dusundugumuzden de guclu onlar kotu dusunme (sana diyorum ama ben daa fenayim)Allahn izniyle hicbisey olmaz degerinde guzel artmis bazi doktorlar isini garantiye almak icin 3.kani istiyorlar
Tek gören ben olmadığıma sevindim valla. İnşallah kanda da çıkar bende güzel haber veririmBen de goruyorum canim cok yeni var insallah
Insallah canim hayirli haberini yazarsin bizeTek gören ben olmadığıma sevindim valla. İnşallah kanda da çıkar bende güzel haber veririm
Ben de bugun basladm cuma transfer 5. Gunu yani insallah hayirli haberlerMerhaba hanımlar ben bu cumartesi transfer olacağım. Progesterona bugün başladım. Transfer öncesi genelde kaç gün progesteron kullanılıyor?
İnşallahh canimAynenn esimde armut mu diyor ama hissetmiyorum korkuyorum insallah guzel olur :)
Canim bende yapamiyordum icinde kaliyordu esim ogretti.Bak simdi iğneyi omce bosta iken hava ile doldur sonra siseye batir ters cevir siseyi havayi ver icine ignenin ucunu asagi dogru cek elini geri cekmeden ucu gozukmediginde elini siringadan cek hepsinicine gelecek tek seferdeKizlar su prolutexi ilk kez vuruldum esime yaptirdim morardi ya:s beceremedk ben cok korkuyorum kendime igne yapmaktan anneme ya da kardeşme yaptrcm birde ampulun icini cekerken birkere de hepsi gelmiyor bir yontemi var mi?morarmamasi icin napmaliym cok mu siktim etimi tutarken?yardimci plrsanz sevnrm