Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına al İNŞALLAH bizlerede bol bol dua etBen verdim 102 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına al İNŞALLAH bizlerede bol bol dua etBen verdim 102 çıktı
Benim 12.30 da bacaklarım titriyor gün geçmedi gece nasıl geçecek acabaKızlar yarın benim transfer 1 buçukta yarın transfer olacaklar sizin kaç gibi olacak heyecan durumunuz nasıl. Bu benim 5.kez transferim ama sanki ilk aynı heyecan var yaa inşallah hepimizin kolay geçer sonu da güzel olur.
Sana belki boylesi daha iyidir demistim ama benimde progesteron yuksek çıktıgi icin iptal ettiler.. 4 aydir surekli iptal..bu defa tamam dedim simdi de bu çıktı. bir deger duzelse digeri bozuluyor.. progesteron adet basinda gayet iyiydi bugun 3 çıktı.. hic tahmin etmiyordum.. iptal edilen her ay da maddi acidan yük..sinirlerim bozuldu iyice..
Kızlar yarın benim transfer 1 buçukta yarın transfer olacaklar sizin kaç gibi olacak heyecan durumunuz nasıl. Bu benim 5.kez transferim ama sanki ilk aynı heyecan var yaa inşallah hepimizin kolay geçer sonu da güzel olur.
Bana progestan hem iğne hemde yumuşak kapsül fitil olarak verdi. Biraz önce klinikten aradılar yarın transfer için bilgi verdiler sordum da ilaçlar yapar korkmayın dedi içim bi nebze rahatladı. Rabbim bu yolda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Göbeğim morardı baktıkça değecek inşallah diyorum. Gerçekten zor süreç. Etrafta boş konuşan insanda çok olunca insan bin kat daha zorlanıyor.Benimde cuma gunu insallah olumlu pozitif sonuclar aliriz buarda kasik agrisi bende yasiyorum hormon ilaclari kasiklari kuvvetlendirmek adina oldugu icin cok normal progestani igne seklindr aliyorsan extra heryerin agriri benimki igne seklimde
Biraz önce beni de aradılar klinikten canım 10.30 da gelin dediler. Hocam Timur Gürgana çok güveniyorum inşallah olur. İlk benim sebepsiz infertilite aşılama falanda olmadı. Korku ve heyecan hayatımda ikisini bir yaşadığım nadir anlardan allahım hepimize yardımcı olsunKızlar yarın benim transfer 1 buçukta yarın transfer olacaklar sizin kaç gibi olacak heyecan durumunuz nasıl. Bu benim 5.kez transferim ama sanki ilk aynı heyecan var yaa inşallah hepimizin kolay geçer sonu da güzel olur.
Sana belki boylesi daha iyidir demistim ama benimde progesteron yuksek çıktıgi icin iptal ettiler.. 4 aydir surekli iptal..bu defa tamam dedim simdi de bu çıktı. bir deger duzelse digeri bozuluyor.. progesteron adet basinda gayet iyiydi bugun 3 çıktı.. hic tahmin etmiyordum.. iptal edilen her ay da maddi acidan yük..sinirlerim bozuldu iyice..
Kimseye anlatmazsanız bu süreci bir şey olmuyor. Ben söylemdim böylece kimsenın ağzına laf vermıyorsunuzBana progestan hem iğne hemde yumuşak kapsül fitil olarak verdi. Biraz önce klinikten aradılar yarın transfer için bilgi verdiler sordum da ilaçlar yapar korkmayın dedi içim bi nebze rahatladı. Rabbim bu yolda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Göbeğim morardı baktıkça değecek inşallah diyorum. Gerçekten zor süreç. Etrafta boş konuşan insanda çok olunca insan bin kat daha zorlanıyor.
Ay benim.cok ben hicbisey yiyemiyomBen sonucumu öğrenmeden 4 gün önce falan başladı . Şimdide devam ediyor henüz cikarmiyorum sürekli midemde bulantı var
Canım üzüntünü tahmin edemem şuan . Allahtan bebişlerin var allah tekrar nasip eder inşallahEvet aynen
Üzülme demiyorum sana kendimden biliyorum bu süreci zor evet ben hep kendime rabbim beni ne kadar çok seviyor diyorum. Rabbim sevdiği kuluna dert sıkıntı verirmiş. Bu dünyada alamasak bile rabbimin cihanında elbette mükafatlandırılacağız. Allahım yanıp tutuşan herkese nasip etsin. Gerçekten şunu unutma rabbim seni çok seviyor. Bu dünya imtihanlarla dolu elbet geçeceğiz. Yılmak yıkılmak yok.Kizlar melasef negativ cikti
Sen progestan igneyi gobekten mi oluyorsuBana progestan hem iğne hemde yumuşak kapsül fitil olarak verdi. Biraz önce klinikten aradılar yarın transfer için bilgi verdiler sordum da ilaçlar yapar korkmayın dedi içim bi nebze rahatladı. Rabbim bu yolda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Göbeğim morardı baktıkça değecek inşallah diyorum. Gerçekten zor süreç. Etrafta boş konuşan insanda çok olunca insan bin kat daha zorlanıyor.
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim hepimize ediyorum sürekli hepimiz evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip sağlıklı sıhhatli inşallahGözün aydın canım sağlıcakla kucağına al İNŞALLAH bizlerede bol bol dua et
Bilmiyorum ki kac olmasi gerektigini..iptal diye aradilar o kadar.. kac aydir nedir çektiğim ya.. insallah bu son olur..Kac olmasi gerekiyor cnm uzuldum Allah yardimcin olsunn
İnan sana hayirlisi böyleymiş dedim ama bende aglamamak icin zor tutuyorum..maddi manevi yiprandik.. benim bu iptal olan 4.ay.. simdi ben nasil umitli olayim..hay allah yaaaa
Senin adına da çok üzüldüm
Ahh öyle bir sınavdayız ki çok zor çokkk rabbim düşmanıma vermesin.. bugünden beri ağlıyorum sanki negatif almışım gibi bi kasvet çöktü içime zorlaştıkça bu iş umudum kırılıyor elimde değil
Tevekkül ediyoruz ama bi de içime sor yangın yeri
Bende söylemedim canım sadece eşimin ailesi ve kendi ailem biliyor. GörümceM şuan hamile benden sonra evlendi. Bana nişanlıyken senden önce doğurucam demişti yaptı. Şimdi yanımda durumumu bildiği halde nispet yapıyor ve Buda ister istemez beni deli ediyor. Allah’a bıraktım ben herşeyi rabbim bi düzene elbet koyacakKimseye anlatmazsanız bu süreci bir şey olmuyor. Ben söylemdim böylece kimsenın ağzına laf vermıyorsunuz
Lafa bak ya senden once doğurcam ne demek. Sen o zaman da çocuk istiyor muydun? Keşke eşinin ailesıne de söylemeseydin. baksana nispet yapmış. Şuan zaten çok doluyuz biri bir şey dese ağlamaklıyız.Bende söylemedim canım sadece eşimin ailesi ve kendi ailem biliyor. GörümceM şuan hamile benden sonra evlendi. Bana nişanlıyken senden önce doğurucam demişti yaptı. Şimdi yanımda durumumu bildiği halde nispet yapıyor ve Buda ister istemez beni deli ediyor. Allah’a bıraktım ben herşeyi rabbim bi düzene elbet koyacak