- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Ben oldum canım sonuç bekliyorum 3.gün embiryosu 5.günümMerhaba kizlar transfer olan varmi icinizden butun msjlari okuma firsatim olmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben oldum canım sonuç bekliyorum 3.gün embiryosu 5.günümMerhaba kizlar transfer olan varmi icinizden butun msjlari okuma firsatim olmadi
Fiyatalri nedir şuan güncel acabayok kuzum bende neden sordun ?
Benimde 3.gun embiryosu 8.gunum canim sende belirtiler nasil kabizlik falan varmi yoksa bitek ben mi boyleyimBen oldum canım sonuç bekliyorum 3.gün embiryosu 5.günüm
Canım progestan kabız yapabilir ben değilim ama belirti ilk 4 gün bel ağrısı kasık ağrısı çektim o kadar şuan sanki hiç transfer olmamış gibiyim gögüs ağrım yok batma lar azaldı bel ağrısı geçti sanırım olmadı diyorum o yüzden ama bekliyorum bakalımBenimde 3.gun embiryosu 8.gunum canim sende belirtiler nasil kabizlik falan varmi yoksa bitek ben mi boyleyim
Canım laboratuvarına güvenen kesinlikle donmuş tercih edigor diyodu geçen doktorum . Çünki vücüt çok ikaçlı oluyor ohss riski var bide embrio transferindeki ilaçlar . Her doktor kendi insiyatifini uyguluyo tabicanım ben ilkinde de taze transfer oldum şimdide benim doktorum da donmuş embriyo çözülme aşamasında zarar görebiliyor ben bunu göze almak istemiyorum diyor o yüzden hangisi iyi kötü bilemeyiz ama ilk tedaviden kızım var
Gonal f 746 tl canımFiyatalri nedir şuan güncel acaba
Bol şans canım. Bol bol olgun ve dolu yumurtaların toplansın ve inşallah hepsi dollenip gelişsin canım. ❤Kızlarr 1 saat sonra opum var çok heycanlıyım korkuyorum ilginç duygulardayım
Allah razı olsun kuzum aminn inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederimBol şans canım. Bol bol olgun ve dolu yumurtaların toplansın ve inşallah hepsi dollenip gelişsin canım. ❤
döllenir inşallah transfernde gerçekleşir canım sen içini ferah tut.Pazartesi günü yasal sokağa çıkma yasağı olmazsa transfer olacak ee tabi birde döllenirse yumurtam
Kolaylıkla atlatırsın inşallah canımKızlarr 1 saat sonra opum var çok heycanlıyım korkuyorum ilginç duygulardayım
Aynen canim bende ilk 4 5 gun belirtiler vardi simdi hic bisey hissetmiyorum bende korktum olmadi diye ama cogunda hissetmiyormus neyse biz yine gunumuzu bekleyelim.hersey allahdanCanım progestan kabız yapabilir ben değilim ama belirti ilk 4 gün bel ağrısı kasık ağrısı çektim o kadar şuan sanki hiç transfer olmamış gibiyim gögüs ağrım yok batma lar azaldı bel ağrısı geçti sanırım olmadı diyorum o yüzden ama bekliyorum bakalım
Insallah cok guzel gecer canim.bol sansKızlarr 1 saat sonra opum var çok heycanlıyım korkuyorum ilginç duygulardayım
Kacıncı gunun cnmKizlar pazartesi gunu kan testi yapmam gerekiyor.szice ondan once idrar testi yapsam mi acaba ne diyorsunuz bekleyemiyorum
9.gunum .pazartesi 12.gunum oluyorKacıncı gunun cnm
Baya olmus ıcınden gelıyorsa yap gıtsın benım 5.gunum somdıden heycanlıyım9.gunum .pazartesi 12.gunum oluyor
Biraz daha kendimi toparlim yapacagim.insallahBaya olmus ıcınden gelıyorsa yap gıtsın benım 5.gunum somdıden heycanlıyım
Hadı ıns yaparsan at guzelcene pozıtıf gorBiraz daha kendimi toparlim yapacagim.insallah