benım 14 toplanmıştı, 9 u döllendi.6 tane 5. gün embriyom varKızlar opu olan arkadaşlar kaç yumurta yoplanıldı sizde ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım 14 toplanmıştı, 9 u döllendi.6 tane 5. gün embriyom varKızlar opu olan arkadaşlar kaç yumurta yoplanıldı sizde ?
Maşşallah canım darısı benim başıma 5 ci gün embriosu lazım bizede inşallah benimde geriye güzel sağlıklı embriolarım kalırbenım 14 toplanmıştı, 9 u döllendi.6 tane 5. gün embriyom var
Teşekkür ederim canım rabbim yüzünü güldürsün seninAllah kolaylık versin canım
Amin canım cümlemizin .. sende pes etme lütfenTeşekkür ederim canım rabbim yüzünü güldürsün senin
Kuzummm ikiz annesi mi olucaksın yanii allahım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallahSelam herkese
18 Mart Çarşamba günü keseleri gördük
İkisi de tutunmuş görünüyor şuan için
Önümüzdeki hafta keselerin büyümelerini takio etmek amaçlı çağırdı doktorum.
Sonraki hafta kalp atışları inşallah..
Ve ben bugüne kadar hiç kalp atışı duymadım
Sonu güzel olsun
Darısı başınıza olsun inşallah
Ben ilk kez duyuyorum canım nerde hamgi hastanedeKızlar pazartesi günü görüşmeye gidiyorum çok heyecanlıyım Tonguç gündüz beyle görüşucez ismini duyan var mı daha önce aranızda
Antalya anadolu hastanesi canımBen ilk kez duyuyorum canım nerde hamgi hastanede
Ayy maşallah ikiz hemde ne güzel, hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsınız. Sağ salim kucaginiza da alırsınız inşallahSelam herkese
18 Mart Çarşamba günü keseleri gördük
İkisi de tutunmuş görünüyor şuan için
Önümüzdeki hafta keselerin büyümelerini takio etmek amaçlı çağırdı doktorum.
Sonraki hafta kalp atışları inşallah..
Ve ben bugüne kadar hiç kalp atışı duymadım
Sonu güzel olsun
Darısı başınıza olsun inşallah
Anladım canım hadi hakkında hayırlısı olsun Yaz bizede gelişmeleri haber etAntalya anadolu hastanesi canım
Yazarım mutlaka kuzum Allah razı olsun hepinizdenAnladım canım hadi hakkında hayırlısı olsun ♥ Yaz bizede gelişmeleri haber et
Kuzummm ikiz annesi mi olucaksın yanii allahım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Ayy maşallah ikiz hemde ne güzel, hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsınız. Sağ salim kucaginiza da alırsınız inşallah
Hamile kadının duası kabul olurmuş çok dua et lütfen ben ve benim gibi haber bekleyen trasfer yaptıran tüm kızlara inşallah ikiside sıkı sıkı sana tutunur annesi hangi sebepten yapmıştınız canım tüp bebeğiYani şuan için öyle görünüyor..
Söylemeye de utanıyorum ama :)
Herşey yolunda giderse öyle olacağım
Darısı başına tatlım
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canım ben bugün işlemi opuyla tamamladım şükür. Evet çok zor bi süreç çok haklısın . Kendini kendin korumalısın abartmadan piskolojini bozmadan eğer hideveğin hastane devam ediyorsa ben olsam başlardım galiba . Ama bir çok hastane ve klinik yeni hasta almıyor başlamıyor tedavisi devam edenleri alıyorlar .Kizlar merak ettigim sorular var benim şuanda tup bebek icin tedaviye giden varmı virüs konusu varya hastaneler kabul ediyor mu ben evrak hazırlıyordum onu bile yarim bıraktım evden çıkmıyorum hastaneye gitmiyorum siz neler yapıyorsunuz
İki arkadaş vardı canım onlara yaz bi ilk sayfada listede yazıyor ismleriDoktor zeki akkum da tedavi yaptıracak olanlar acaba bilgi verebilir mi?
Benim başlamadı canım nisan dedik ama başlar miyiz bilemiyorum eko tarihimi nisan 13e verdi mecbur beklicemde sonrası ararım sorarım bakalım ne diyeceklerCanım ben bugün işlemi opuyla tamamladım şükür. Evet çok zor bi süreç çok haklısın . Kendini kendin korumalısın abartmadan piskolojini bozmadan eğer hideveğin hastane devam ediyorsa ben olsam başlardım galiba . Ama bir çok hastane ve klinik yeni hasta almıyor başlamıyor tedavisi devam edenleri alıyorlar .