Kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah yardımcı olur arkadaşlarKızlar merhaba :) biz de tüp bebeğe başlayacağız merkez araştırıyoruz bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Antalya ıvf Antalya anadolu hastanesi Funda Erol yazıcı veya Antalya memorial düşünüyorum ama bilginiz var mı ??
Hayırlısı budur kuzum taze transfer iyi değil zatenbenim pazartesi yumurta toplama işlemim var. ama malesef transferleri iptal etmişler
Güzel dilekleriniz için çok teşekkürlerbenik oldugum hastanede de cumartesiden sonraki işlemleri iptal etmişler. Doktor açık yer bulursan kan testi yaptrırsın bulamazsan idrar testi yaparsın dedi. Hakkımızda hayırlısı
Transfer anı çok güzel,ekranda embriyoyu gördüm.Allahım bu aşamalara bile gelmek bizim için mucizeydi sana şükürler olsun..
Teşekkür ederim kuzumKuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah yardımcı olur arkadaşlar
yaaa alllahım nasip etsin bizlerede inşallah ♥♥ hakkında hayırlısı pozitif diye en kısa zamanda yazaraın buraları şenlendirelim canım
Ne zaman başlamayı planlıyorsun canım ?Teşekkür ederim kuzum
bundada var bir hayır dimi içimi rahatlattın canım çok sağol. peki embryo sürecinde sallamazlar dimi çünkü kimse işe gitmek istemiyor. İyice pimpirikli oldumHayırlısı budur kuzum taze transfer iyi değil zaten
Amin inşallah bol bebisle dolsun buralaryaaa alllahım nasip etsin bizlerede inşallah hakkında hayırlısı pozitif diye en kısa zamanda yazaraın buraları şenlendirelim canım
Yok kuzum onlar özel ortamda donduruluyor hiç kafana takma üzülme . Birsürü makale var dondurulmuş embrio taze transferden daha başarılı diye oku mutlakabundada var bir hayır dimi içimi rahatlattın canım çok sağol. peki embryo sürecinde sallamazlar dimi çünkü kimse işe gitmek istemiyor. İyice pimpirikli oldum
Yok kuzum onlar özel ortamda donduruluyor hiç kafana takma üzülme . Birsürü makale var dondurulmuş embrio taze transferden daha başarılı diye oku mutlaka ☺ Bak benim doktorum başından berri hormonlu narkozlu vucüda kesinlikle taze transferi doğru bulmuyorum diyoriçin rahat olsun .iyi düşünya
canım sanki böyle oldu bittiye getirliyormış hissi var içimde rahatlamam lazım bu virüs manyak etti. mikro chip yöntemi uygulayacaklar. 6 tane yumurtam oluşmuş inşallah kalitelidir. sizin durumlar nasıl
Hakkında hayırlısı canımSabah 11 gibi yumurtam toplandı yarın sabah 11 de arayıp bilgi alacağım döllenme olmuşsa pazartesi günü transfer olacak nasipse
sizinle aynı günlerde başlamıştık negüzel sizin transferiniz ertelenmemiş inşallah güzel haberler alırısınız.Sabah 11 gibi yumurtam toplandı yarın sabah 11 de arayıp bilgi alacağım döllenme olmuşsa pazartesi günü transfer olacak nasipse
Pazartesi günü yasal sokağa çıkma yasağı olmazsa transfer olacak ee tabi birde döllenirse yumurtamsizinle aynı günlerde başlamıştık negüzel sizin transferiniz ertelenmemiş inşallah güzel haberler alırısınız.
İnşallah sizinde güzel haberlerini duyarızsizinle aynı günlerde başlamıştık negüzel sizin transferiniz ertelenmemiş inşallah güzel haberler alırısınız.
Çok teşekkür ederim canımHakkında hayırlısı canım
Elinde yumrta buyutme ignesi artan oldumu kızlar
canım ben ilkinde de taze transfer oldum şimdide benim doktorum da donmuş embriyo çözülme aşamasında zarar görebiliyor ben bunu göze almak istemiyorum diyor o yüzden hangisi iyi kötü bilemeyiz ama ilk tedaviden kızım varHayırlısı budur kuzum taze transfer iyi değil zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?