- 22 Mayıs 2016
- 351
- 200
- 53
hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin minnağınHamıle olmadan kadın dogum dgl dahılıye cokarır dıyor arklar cnm bende saglık ocagına sorcam bakalım bugun transfer oldum♥
canım bize eşimle birlikte kullanmamız için astaksantin içeren bi vitamin (astalife) verdiler. pahalı olunca o aynı içerikte başka vitaminler aldık araştırıp. mutlaka omega 3 ümüz vardı. folbiol bitse dahi sürekli yenilediler.teşekkür ediyorum.inan hiç birini vermediler zaten ilgisiz olmalarından dolayı sıkıntı çektim ama sadece bu işi para için yaptıklarını artık anladım. tedavi olmaya biz 3 gün içerisinde karar verdik hızlı gelişti olay hiçbir takviye edici vitamin kullanmamı istemediler. bende olayın şokuyla daha kafamı yeni toplayabiliyorum aklım başıma yeni geldi desem yeridir. az evvel eczaneden kendim aldım folibol sizlere başka önerilen vitamin neler var acaba
Ay ıns tutunur sokınsıkı cnmhadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin minnağın
teşekkür ediyorum.inan hiç birini vermediler zaten ilgisiz olmalarından dolayı sıkıntı çektim ama sadece bu işi para için yaptıklarını artık anladım. tedavi olmaya biz 3 gün içerisinde karar verdik hızlı gelişti olay hiçbir takviye edici vitamin kullanmamı istemediler. bende olayın şokuyla daha kafamı yeni toplayabiliyorum aklım başıma yeni geldi desem yeridir. az evvel eczaneden kendim aldım folibol sizlere başka önerilen vitamin neler var acaba
en azından sizin değerlerinize bakmış doktorunuz benimkiler bakmadılar bile ben körü körüne nasıl başladım nasıl bitti bu tedavi bilmiyorum olayın içindeyken stresten ne yaptığımı bilemedim herldeBenim doktorum da hiç bir takviye vermedi.folik asit ve d vitaminin şimdilik yeterli düzeyde vücuda çok yüklemeyelim dedi. Sonra ben folik asitte ısrarlı olunca folbiol verdi haftadır kullanıyorum. Opu sonrası da elevit vitamin verdi ona başladım
Gayet iyi canım2 adet 4. gün embriyosuydu.. o yüzden yüksek
artış oranı normal mi diye merak ediyorum
Valla canım benim tedavim de birden oldu transfer oldum afedersin çataldan kendim inip yürüyerek odaya kendim gittim yanımda hemşire filan yoktu sonuç ne olur bilmiyorum güya özel hastane ama ben de memnun kalmadımen azından sizin değerlerinize bakmış doktorunuz benimkiler bakmadılar bile ben körü körüne nasıl başladım nasıl bitti bu tedavi bilmiyorum olayın içindeyken stresten ne yaptığımı bilemedim herlde
Aa çok heyecanlı belli oldu mu opu günü? Şaka gibi opu zamanın bile geldi heSelam canımAslında iyim Bi kaç saate bahçecide olacağım bu gün opu belirlenir sen nasılsın ?
Yardımcı olabilecek kimse yok mu?Bilen arkadaslar varsa yardimci olabilir transfer oncesi progesteron ve e2 değeriniz kaçti, kaç olmalı.
Ben bugün test yaptirdim yuksek çıkmış görünüyor transferim iptal olur mu
canım bir onceki tedavimde benım de e2 yüksek çıkmıştı iptal ettiler. değerimi bilmiyorum ama e2 degerimiz yüksek riske girmeyelim bir ay bekleyelim demişlerdi.Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Aaa bende çarşamba tekrar oradayım yani yarınAa çok heyecanlı belli oldu mu opu günü? Şaka gibi opu zamanın bile geldi hehayırlısı olsun herşeyin. bende iyiyim kuzum sağolasın çarşamba günü bahçecide olacağım benimde transfer günüm belli olacak bir aksilik olmazsa
Benımde dunden berı gaz krampları var kasıklarımda cnm ya dun transfer oldum korkuyorumkızlar geçen çarşamba opum olmuştu ya. bu defa opudan sonra cok rahatsızlandım sanırım ohss geçirdim. evde atlattım kendim ama. şiştim çok afedersiniz kabız oldum. 4gün perişan oldum. gaz doldum. atamadım. hiç yemek yiyemedim. çatlayacak gibi oldum ama dün işten izin alıp evde lavman yaptık. iki defa. ağlaya ağlaya bitirdim günümü. ohss de ishal durumu olurmuş. ben kabızlık olduğundan doktora gitmedim. çok şükür atlattım ama halsizlikten kırılıyorum.
Canım aslında rahim dinlendirme yapmak daha iyi . Vücutt o kadar hormon iğnesi aldı narkoz aldı . Doktorlar şansın yükseldiğini söylüyorlar bence vardır bundada bir hayır deYardımcı olabilecek kimse yok mu?
Canımm lütfen üzülme . Hakkında hayırlısı böyleymiş vardır bir hayır bundada .Benim tedavim iptal edildi doktor coronavirüs sebebiyle doktor önümüzdeki ay başlayalım dedi eşimin izninin kapanması da söz konusu halbuki 2 3 aydır hazırlık yapıyordum vitamin takviyelerle
Nasıl üzülmeyim ya aylardır mart adetimi bekliyordum ben adetimede 4gün kaldı herşey hazırdı buda beni buldu çok üzgünümCanımm lütfen üzülme . Hakkında hayırlısı böyleymiş vardır bir hayır bundada .
Biliyorum canım benim ama hayırlısı buymuş belkide . Rabbim zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur derler sabr canım sabır .Nasıl üzülmeyim ya aylardır mart adetimi bekliyordum ben adetimede 4gün kaldı herşey hazırdı buda beni buldu çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?