Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

canım bize eşimle birlikte kullanmamız için astaksantin içeren bi vitamin (astalife) verdiler. pahalı olunca o aynı içerikte başka vitaminler aldık araştırıp. mutlaka omega 3 ümüz vardı. folbiol bitse dahi sürekli yenilediler.

Benim doktorum da hiç bir takviye vermedi.folik asit ve d vitaminin şimdilik yeterli düzeyde vücuda çok yüklemeyelim dedi. Sonra ben folik asitte ısrarlı olunca folbiol verdi haftadır kullanıyorum. Opu sonrası da elevit vitamin verdi ona başladım

en azından sizin değerlerinize bakmış doktorunuz benimkiler bakmadılar bile ben körü körüne nasıl başladım nasıl bitti bu tedavi bilmiyorum olayın içindeyken stresten ne yaptığımı bilemedim herlde

Valla canım benim tedavim de birden oldu transfer oldum afedersin çataldan kendim inip yürüyerek odaya kendim gittim yanımda hemşire filan yoktu sonuç ne olur bilmiyorum güya özel hastane ama ben de memnun kalmadım

Bugün yumurta çatlamasın diye ilk iğnemi oldum yarın tekrar kontrole çağırdıklar progesteron hormonuna bakıcaklarmış yumurta neden çabuk büyümüş diye onda da sorun yoksa sanırım tek yumurta ile yola devam edeceğim

Bilen arkadaslar varsa yardimci olabilir transfer oncesi progesteron ve e2 değeriniz kaçti, kaç olmalı.
Ben bugün test yaptirdim yuksek çıkmış görünüyor transferim iptal olur mu

Selam canım Aslında iyim Bi kaç saate bahçecide olacağım bu gün opu belirlenir sen nasılsın ?
Aa çok heyecanlı belli oldu mu opu günü? Şaka gibi opu zamanın bile geldi he hayırlısı olsun herşeyin. bende iyiyim kuzum sağolasın çarşamba günü bahçecide olacağım benimde transfer günüm belli olacak bir aksilik olmazsa

kızlar geçen çarşamba opum olmuştu ya. bu defa opudan sonra cok rahatsızlandım sanırım ohss geçirdim. evde atlattım kendim ama. şiştim çok afedersiniz kabız oldum. 4gün perişan oldum. gaz doldum. atamadım. hiç yemek yiyemedim. çatlayacak gibi oldum ama dün işten izin alıp evde lavman yaptık. iki defa. ağlaya ağlaya bitirdim günümü. ohss de ishal durumu olurmuş. ben kabızlık olduğundan doktora gitmedim. çok şükür atlattım ama halsizlikten kırılıyorum.

Aaa bende çarşamba tekrar oradayım yani yarın 9/11 arası belli olmadı canım çok sıkılaştırdı kontrolleri ama galiba çarşamba çatlama iğnemi verecek o yüzden tekrar çarşamba gel dedi iki gün daha gonal F ve cetrotide yap dedi dün rabbim hayırlı güzel embriolar versin 5 ci güne giden çok stress oluyorum şimdidedn . Öyle bir zamana geldiki stress en yüksek safa’da dün öğrendikki aktarma yapmak istedimiz ülke sadece kendi vatandaşları ve kendi oturumu olanlarınalıyormuş . Bugün arayıp konuşacağız . Yasaklar bitene kadar burda kalma ihtimalimiz çok yüksek bakalım neler olacak

Benim tedavim iptal edildi doktor coronavirüs sebebiyle doktor önümüzdeki ay başlayalım dedi eşimin izninin kapanması da söz konusu halbuki 2 3 aydır hazırlık yapıyordum vitamin takviyelerle

Benımde dunden berı gaz krampları var kasıklarımda cnm ya dun transfer oldum korkuyorum

Benim tedavim iptal edildi doktor coronavirüs sebebiyle doktor önümüzdeki ay başlayalım dedi eşimin izninin kapanması da söz konusu halbuki 2 3 aydır hazırlık yapıyordum vitamin takviyelerle
Canımm lütfen üzülme . Hakkında hayırlısı böyleymiş vardır bir hayır bundada .

Nasıl üzülmeyim ya aylardır mart adetimi bekliyordum ben adetimede 4gün kaldı herşey hazırdı buda beni buldu çok üzgünüm
Biliyorum canım benim ama hayırlısı buymuş belkide . Rabbim zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur derler sabr canım sabır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…