• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Mesele stres olup korkmak değil. Bu salgınla mücadele ekip işi. Devlet üzerine düşeni yaparken ve şimdiye kadar süreci çok iyi yönetirken bireysel olarak ben nasıl dikkat ederim diye düşündüm.
Senin bileceğin birşey canım . Tabi haklısın bi yandan

Kızlar benım 6 embrıyonun 3 u 3.gunde gelısımı durmuş 2 si günüyle uyumluymus 1 tanesı bıtık gerıden gelıyormus bana 2 tane transfer ettışer suan yatıyorımm sıkıstırdılar ınanılmaz 20 dk sonra wc got dedıler zor durdum

Kızlar benım 6 embrıyonun 3 u 3.gunde gelısımı durmuş 2 si günüyle uyumluymus 1 tanesı bıtık gerıden gelıyormus bana 2 tane transfer ettışer suan yatıyorımm sıkıstırdılar ınanılmaz 20 dk sonra wc got dedıler zor durdum
cnm uzulme rabbim verdimi bitaneylede veriyo illa sıkıçık olman lazim o zor bende zorlanmistim o zaman yas kaçki ikitane transfer ettiler cnm sana

cnm uzulme rabbim verdimi bitaneylede veriyo illa sıkıçık olman lazim o zor bende zorlanmistim o zaman yas kaçki ikitane transfer ettiler cnm sana
29 yasım cnm neden oyle oldu anlamadm bıtane kalıtelı bıtanesıfr bıtık gerıden gelenı vermıs olabılırler sorcam bırazdan cnm kesın tutsın dıye belkı

Ben de yeni döndüm kontrolden iki folikül olmuş biri sağda 9mm biri solda 16 mm bilmiyorum biraz morelim bozuldu az olduğu için inşallah boş değildir 😔

Kızlar bana oksapar 0,6 yazdılar ıcınde ıkıtane var ıkı gunluk 180 tl cıvaro sanırım bunu saglık ocagı yada baska yerde yazdırabılırmıyız hamıle oluncamı yazdırıcaz yoksa bılgı verırmısınız bılenler benım bıtcemı asıyor yoksa🥺

Kızlar bana oksapar 0,6 yazdılar ıcınde ıkıtane var ıkı gunluk 180 tl cıvaro sanırım bunu saglık ocagı yada baska yerde yazdırabılırmıyız hamıle oluncamı yazdırıcaz yoksa bılgı verırmısınız bılenler benım bıtcemı asıyor yoksa🥺
ben gecen yıl sağlık ocağına yazdırmıstım oksaparı. ama onların günlük kullanım dozu limiti var sistemlerinde. mesela en fazla iki kutu yazarım. demişti yenisini 3 ay sonra yazdırabilirsin gibi bi sınırlaması var. en azından bi iki kutusunu alırsın oylelikle.

Back