Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

cumartesi günü aradılar. 9 embriyom kaliteli olarak ayrılmış. en düşük 7 ye bölünen varmış. bölünmeleri çok iyi çoğunluk 8 e bölünmüş. 5 inden biyopsi alındı. sonuc bekliyorum. 4 ünü dondurduk.

Bır kutu ıkıgunde bıtıcekkı cnm ya sanırım rapormu cıkarmam lazım

kızlar selam..
bugünkü test sonucum 2.203,46 çıktı

13 mart : 571,96
16 mart : 2.203,46

doktorum artık ultrasonla bakılabilir dedi..
sizce yükseliş normal mi?
Çok güzel maşallah. sanki ikiz gebelik gibi. Hadi hayırlı olsun :)

herkese merhaba geçen ay başarırsız bir tedavim oldu ama tedavi öncesi bi genel tahlil yaptırmıştım başka hastanede d vitamin değerim 5(çok düşük) ve folat(folik asit) değerim düşük çıkmıştı. d vit. takviyesi kullanmaya başladım ama doktor bana folikasitle alakalı bir takviye vermedi. tüp bebek merkezinde de hiç bu değerlere bakılmadı folik asit bile kullan demediler. sizlere tüp bebek merkezinizde tedavi öncesi bu tarz vitaminler önerdiler mi doktorlarınız. kendimii toparladıkça aklıma geliyor şimdi yeni yeni. eğer hastane bu konuda umursamaz davrandıysa 2. tedavi için başka bir yeri tercih edicem

canım geçmiş olsun ama tüp bebek olsa da olmasa da bebek düşünüyorum dediğin an folik asite başlarlar mutlaka vazgeçilmezdir bu. sağlık ocagına yazdırabilirsin yada eczaneden kendin de alabilirsin folbiol cok yuksek maliyetli değil. ayrıca tüp bebekte illaki ek vitamin başlanıyor. multivitamin olabilir yada daha özel bişey mutlaka verilir canım.

transfer sonucun cıktı mı canım hayırlı olsun ben kaçırdım galiba bence kadın doğum da cıkarır sonucta hamilelik durumunu kapsayan bi durum
Hamıle olmadan kadın dogum dgl dahılıye cokarır dıyor arklar cnm bende saglık ocagına sorcam bakalım bugun transfer oldum

teşekkür ediyorum.inan hiç birini vermediler zaten ilgisiz olmalarından dolayı sıkıntı çektim ama sadece bu işi para için yaptıklarını artık anladım. tedavi olmaya biz 3 gün içerisinde karar verdik hızlı gelişti olay hiçbir takviye edici vitamin kullanmamı istemediler. bende olayın şokuyla daha kafamı yeni toplayabiliyorum aklım başıma yeni geldi desem yeridir. az evvel eczaneden kendim aldım folibol sizlere başka önerilen vitamin neler var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…