- 20 Ocak 2020
- 89
- 140
- 23
Benımde bır vurumda cok kanama yaptı bıkac damla kanlı da ılac cıkmıstı cnm ama bak buyuduler toplandılar korkma ılacı salarkennben hafıf salıyıdum sıktıgın etıKızlar gonal f ilk kez karnımda hafif bir toplanma içten hala var ve iğnenin ardına biraz kanama yaptı normalmi ? Çok korktum
İğneyi çekerken oluyor bazen korkma canım topak kaldı derken şiştiyse kolanyalı pamuk ile pres yap dağılırKızlar gonal f ilk kez karnımda hafif bir toplanma içten hala var ve iğnenin ardına biraz kanama yaptı normalmi ? Çok korktum
Aynı gidiyoruz sizinle inşallah dediğiniz gibi hayırlı güzel sonuçlar olsunBen de 11 Mart’ta iğnelere başladım, bugün dördüncü günüm. Çikolata kisti sorunum. Başkent Hastanesi Hulusi Bülent Zeyneloğlu’nda tedavi oluyorum.
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.
Yaptım canım ağrı azaldı sen yazmıştın galiba bi kaç msj önce onu okudum hemen dağıttım ama ağrısı kaldı artık galiba bedenen ve ruhen yıpranmaya başladım . İğne yaptıktan sonra oturdum hüngür hüngür ağladım .İğneyi çekerken oluyor bazen korkma canım topak kaldı derken şiştiyse kolanyalı pamuk ile pres yap dağılır
Dediğim gibi psikolojik olarak değişiyor insan o kadar hormon yüklemesinede normal bozma moralini bebişini kucağına alacağın güne odaklan ben öyle yapıyorum arada kocama sataşıyorum iyi geliyorYaptım canım ağrı azaldı sen yazmıştın galiba bi kaç msj önce onu okudum hemen dağıttım ama ağrısı kaldı artık galiba bedenen ve ruhen yıpranmaya başladım . İğne yaptıktan sonra oturdum hüngür hüngür ağladım .
Yaş 34, ilk deneme Antalya tüp bebek merkeziKuzum istersen şehir yerine hangi hastane olduğunu yazalım ..
Onada kıyamadımki gelip saçımı okşuyo sarılıyo . Bişey dese çatacağım ama ağzını açmıyorDediğim gibi psikolojik olarak değişiyor insan o kadar hormon yüklemesinede normal bozma moralini bebişini kucağına alacağın güne odaklan ben öyle yapıyorum arada kocama sataşıyorum iyi geliyor
Bendengecen gun oturdummagladım ıgne yaparken cnm bugunlerde gecıcek sımdı kalcadan vurdugum daha fena saga sola oturamıyorım cok acıyorYaptım canım ağrı azaldı sen yazmıştın galiba bi kaç msj önce onu okudum hemen dağıttım ama ağrısı kaldı artık galiba bedenen ve ruhen yıpranmaya başladım . İğne yaptıktan sonra oturdum hüngür hüngür ağladım .
Canım kalçadan neden yapıyosunki ?Bendengecen gun oturdummagladım ıgne yaparken cnm bugunlerde gecıcek sımdı kalcadan vurdugum daha fena saga sola oturamıyorım cok acıyor
Hangi ilaçları kullanıyorsunuz, ne kadar dozda? Birde ultrasona girdiniz mi?Aynı gidiyoruz sizinle inşallah dediğiniz gibi hayırlı güzel sonuçlar olsun
Ben bugün transfer oldum canım sen pazartesi olursunKızlar bana 4.gun acmıcaz embrıyoyu dedı buyuk ıhtımal Pazartesi 5.gun transfer olcakmıs oylemı oluyor ben bılmıyorım hıc bırde sızler kacıncı gun oldunuz yada olcaksınız
hayirli olsun canım insallah pozitifBen bugün transfer oldum canım sen pazartesi olursun
Vitamin olarak Ocean Omega 3 & QH 30 Softjel Kapsül ve folicus kullanıyorum. Gonal F 300 ve klomen kullanıyorum pazartesi kontrol var o gün öğreneceğim yumurtalar varmı ne durumda diyeHangi ilaçları kullanıyorsunuz, ne kadar dozda? Birde ultrasona girdiniz mi?
Hayırlı olsun Allah sağlıkla devamını getirsinBen bugün transfer oldum canım sen pazartesi olursun
Sağol canım inşallah 3.gün embiryosu verildihayirli olsun canım insallah pozitif
Bana biraz düşük dozda başladı galiba doktorum. Gonal F’i 175’lik dozda kullandım üç gün, bugün 225’e çıkardı. Birde merional kullanıyorum 75’lik kutu. Vitamin olarakta Gonamax, Solgar Resveratrol, Regula 3 Gold Epa/dha, Folbiol kullanıyorum.Vitamin olarak Ocean Omega 3 & QH 30 Softjel Kapsül ve folicus kullanıyorum. Gonal F 300 ve klomen kullanıyorum pazartesi kontrol var o gün öğreneceğim yumurtalar varmı ne durumda diye
Herkesin yumurta durumuna göre doz veriliyor düşük amh benim yaşım 39 o yüzden doz yüksek çabuk büyümüyor benim yumurtalar nazlı birazBana biraz düşük dozda başladı galiba doktorum. Gonal F’i 175’lik dozda kullandım üç gün, bugün 225’e çıkardı. Birde merional kullanıyorum 75’lik kutu. Vitamin olarakta Gonamax, Solgar Resveratrol, Regula 3 Gold Epa/dha, Folbiol kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?