Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Bu söylediklerinin hepsi normal cetroil de yavaş yavaş salarsan o kadar ağrı yapmıyor ben kendim yapıyordum öyle tecrübe ettim. Yumurtalar da iyi maşallah şimdi her gün 1ile 2 mm arası büyümeye devam edecekler

Gerçektenmi canım ilk tecrübem çok değişik ağrılar yaşıyorum o yüzden sizlerin desteği söyledikleri çok çok önemli . Ağrı çoğaldıkca parol içmeme izin verdi ama bişey olmaz demi canım . Aslında hiç birşey içmek istemiyorum ama aynı zamanda çok ağrıyo dünde parol al ağrılarına dedi aldım bi rahatladım gece deliksiz uyudum Şükür .. cetrotill öylemi canım . Yeride baya ağrıyo yanmada yapıyor . Birde soğuk press dediler ama reçetede yapmadan yarım saat önce çıkarın diyor . Hangisi doğru yarım saat önce çıkarmakmı yada buzdolabından çıkarıp direk yapmakmı ?

Kızlar ya uçuşlar durdurldu . Çok sinir oldum dün acil doktoru aradık akşam .opu salı en geç çarşamba olsa diye .öünki acilen bi yolunu bukup uçmamız gerekiyordu tedavide yarım kalsın istemiyorum okadar emek ilaç masraf. Doktorum kesinlikle kabul etmedi opuyu erkene almayı . Eşimle konuştu uykuluprenses maffolur kesinlikle alamam dedi Şu başıma gelmeyen kalmadı

Kızlqr bugun bız karar vermıcez embrıyoların dondurulup bırakılcagını dımı ıkerlesın yada 3.gunu 5.gunu transfer etsınler dıye cunku en dogru kararı verebılcegımı dusunuyorum

Nerden gelıyısun kı cnm sen yurtdısımı ay napcaksınız

Kızlqr bugun bız karar vermıcez embrıyoların dondurulup bırakılcagını dımı ıkerlesın yada 3.gunu 5.gunu transfer etsınler dıye cunku en dogru kararı verebılcegımı dusunuyorum
Kuzum doktorun birşey demedimi ? Bize üstüne basa basa 5 ci gün dedi başka birşey demedi mesela

Ben buzdolabından çıkarıp hemen yapıyorum çok yavaş şırıngayı salıyorum sonra kolonyalı pamuk ile pres yapıyorum bi kaç dakika. yerinde ne iz nede acı kalıyor. Ağrılar çok normal birden çok yumurta olgunlaşıyor oturup kalkarken batma olur ani hareketler den kaçın ben hiç ağrı kesici içmedim. Yumurta toplamaya yakın psikolojik olarak da değiştim biraz sinir oldu. Normal de hiç sinirli bir insan değilim ama duygu geçişleri insanı agrasif yapıyor demek ki burda eşlere görev düşüyor sağ olsun beni çok iyi idare etti

Canım dün yapamadım ya büyük iğnesiyle geri çekiyoruz demi sonra küçük iğneyi takıp ilaçı yapıyoruz . Dün koştur koştur sağlık ocağına gittim orada yaptırmak için ama yapmadılar yurtfışından geldim için ya hava kalıyo onu çıkarın yeter ben kendime yapıcam diyorum banamısın demiyo zar zor ikna ettim gonal f e göre zor geldi bana yapması . Ne oldu anlamadım beceremedim .

Cnm hava kalmaması ıcın ılacı cekerlen bıkerede cekmeye calıs sonra yesıl uclu olan yukarı baksn kapagını cıkar ve hafıf bastırmaya basla havasını bıraz al dıger ucu tak sırınga ucunangelaın ılac hafıf bastır ama cok gelmesın fıskırmasn bende cokmzorlanmıstım vıdeo bak olmadı ıntten

Öyle yapıyım en iyisi canım peki sen tersmi çevirip alıyosun düzbırakıpmı

Öyle yapıyım en iyisi canım peki sen tersmi çevirip alıyosun düzbırakıpmı
Ilac asagıda ıgne ustte cektm ılacı sonra aırınganın ucunu yukarı dogru tutup kapagını acıp hafıfce bastırıp havasını aldımm havayla yapsakta morarır tehlıkesı yokmus ama olsun gene yapabıldıgımız kdr

Kuzum doktorun birşey demedimi ? Bize üstüne basa basa 5 ci gün dedi başka birşey demedi mesela
En iyi 5. Gun embriyosu cunku normal döllenmedede tüplerden rahıme indiği zaman 5. Gun emb oldugu halde iniyo ve o yuzden 5. Gun olanı rahım daha iyi algılıyor fakat sıkıntılı bır surum varsa emb 5. Gune gitmeyebılıyo ve 3. Gunde karar verıyolar. 3. Gun tutanda var yani 5. Gun tutmayanda ama en iyisi 5. Gun

cnm agirilar normaldir benimde var bugun kontrolum var opun gunu belirlicek buyuk ihtimal

Tamam canım sağol İnşallah becericem

aaa niye bu kadar erken ilkez duydum opta erkene alindigini Allah yardimcin olsun kuzum

Nedenini bilmiyordum sadece 5 ci gün olması tutunması açısından çok iyi onu biliyordum bizde sperm sıkıntısı var belki o yüzden 5 ci gün dedi başka birşey demedi çünki ilk 3 güne zaten yumurtalar getiriyomuş . Tabi herkezde değişir benim başka bir konultupum arkadaş spem sorunundan yaptırdı ama 3 gün embriyosuydu 4 aylık hamile şuanda

Evet büyük iğnesi ile hazırlanıp küçük iğne ile yapılıyor benim doktorum bacağa yaptırdığı için hiç sorun olmuyor siz bunuda göbekten mi yapıyorsunuz. Ayrıca yukarı doğru tutup enjektör ü bastırınca ucundan bir damla su geldimi havası çıkmış oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…