Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

en doğrusucanım benim de doktorum aynını söyledi. Taze transferden yana değiliz çünkü cok fazla ilaca maruz kalıyorsunuz. biraz dinlenip sonra transfer yapalım mümkün olduğunca az ilaç kullanalım dedi. bende şişkinlik var karnımın içi acıyor epey. belki bi kontrole gidebilirim ama.

Ins devan ederker cnm benımde karnımın ıcınde bastırınca hafıf agrı var gaz gıbı ama sıskınlık oyle sısme yok senın nasıl ben anlamadım ohss nasıl anlıcaz
inşallah bakalım. genetikten gelen sonuc önemli benim için. benim ağrıma hafif diyemıyorum ben yaa baya belirgin gergin acı veren bi ağrım var. durmadan su içiyorum zaten bilerek. daha once de cok sayılı toplamam oldu ama boyle agrı cekmedım. hadi dün de işlem ağrısı devam ediyordur demiştim ama bugun opudan sonraki 2. gün hafiflemedi hala.

hayirli olsun canım bizlerede duaet

Kasıklardamı agrın cnm aman ıns atlatırsın benım operasyondan sonra 1 saat agrım oldu sonra agrıkesıcıye bıle gerek dıymadım allahım bızım cabakarımızı gorup karsııgını versın

Sakın riske atma kontrole git doktorum bana dedi ki Allah korusun ohss olduysan hamilelikte olursa cok ciddi sorunlar oluyomuş karın iyice su topluyomuş ve ciğerdede su toplama başlıyomuş annenın ölüm riski bile olabliyomuş aman aksatma hamilelik yaşarsan bi de bunlarla ugrasma

Çooook tebrik ederim çok güzel bir haber, darısı bizlere

O zaman düşerse degerlerim mart ayında ki regl ile transfer olablrm

Harika :) İnşallah ya, güzel haberlerle dolduralım şu topiği :)

Hayırlı olsun canım sonucun kat kat katlansın
Sayfamızın ilk hamişi çok sevindim kuzum sağlıkla artsın
O kadar mutlu oldum ki tebrik ederim canım
hayirli olsun canım bizlerede duaet
Çooook tebrik ederim çok güzel bir haber, darısı bizlere

Harika :) İnşallah ya, güzel haberlerle dolduralım şu topiği :)

Hepinize çok teşekkür ederim..
bütün dualarım sizlerle..
şuan için sonuç güzel
ama önemli olan iki gün sonra ki artışınında aynı güzellikte devam etmesi
sizde benim için dua edin,
grubun ilk pozitif haberini ben verdiysem şanslısınız demektir
benim girdiğim her boş dükkan tıklım tıklım dolar
mart ayı firesiz bir şekilde pozitif haberlerle dolacak demektir

Ben gecen denememde koymuştum bana iyi gelmişti pamukla ovalamıştım. 3 hafta falan vurulmuştum cok agrım olmaya başlamıştı. Tabı sen bilirsin canım ☺
Deneyebılırım cnm sanırım test gunune kdr vurulcam bende oyle dedıler

aminn cnm insallah hepimiz pozitif aliriz

Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benim bugün ikinci günüm fazla bir değişiklik yok henüz ama 4 ve 5 ci günler karnım çok şişiyor ve gaz sıkışması yaşıyorum Allah yardımcımız olsun

Ağzınız bal yesin

Kızlar ben geldim bugün hormon kan değerlerime baktılar ultrosanlada baktı doktorum herşey normal ve istediğimiz gibi dedi bugün tedaviye başladım bir sürü iğne verdi göbekten vurucam toplamda 2571 tl tutu ben artık umursamıyorum ama eşim çok gerildi büyü telefonda duyunca ayın 20dede kontrolüm var eğer yumurtalarım gelişmişse çatlama iğnesi vericek ogün vurucam ve 2 gün sonra yumurtalarımı anestezi altında toplucaklarmış elimde o gün örnek vericekmiş inşallah tutar rabbim hiç bir bayanın kucağını boş bırakmasın

Allah yardımcımız olsun inşallah tedaviniz başarı ile devam eder

Kızlar 4/5 ‘ci günlerden iyibaren bi değişik hissetmeye başladım . Kasık ağrsıı ara ara bulantı bel ağrısı felan oluyor cetroil ‘e başladım bugün ayrıca onun yeri çok ağrıyo . İlk günlerimdeki rahatlığı arıyorum resmen sizdede böyle oluyomuydı ? Tecrübeli arkadaşlar ? Dozum hala aymı çıkartmadı 10 ile 11 cm dedi . Tekrar pazartesi kontrolüm var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…