Almadı zaten canım . Alamam dedi eşime . Uykuluprenses maffolur doz arttırırsam felan dedi hayatta kesinlikle olmaz dedi kaldırmazmışım . O yüzden cuma olur galiba en kötü cumartesiaaa niye bu kadar erken ilkez duydum opta erkene alindigini Allah yardimcin olsun kuzum
Evet canım ilk 3 gun yumurta işi goturuyo sonraki gun sperm devreye giriyo. Mesela bizdede 1. Denememde sperm sorunu vardı ilk 3 gun cok iyi gidiyodu sonraki surecte sperm devreye gırınce emb kalitesizleşmeye başladı 5. Gun emb fakat tutmadıNedenini bilmiyordum sadece 5 ci gün olması tutunması açısından çok iyi onu biliyordum bizde sperm sıkıntısı var belki o yüzden 5 ci gün dedi başka birşey demedi çünki ilk 3 güne zaten yumurtalar getiriyomuş . Tabi herkezde değişir benim başka bir konultupum arkadaş spem sorunundan yaptırdı ama 3 gün embriyosuydu 4 aylık hamile şuanda ♥
Evet canım ilk 3 gun yumurta işi goturuyo sonraki gun sperm devreye giriyo. Mesela bizdede 1. Denememde sperm sorunu vardı ilk 3 gun cok iyi gidiyodu sonraki surecte sperm devreye gırınce emb kalitesizleşmeye başladı 5. Gun emb fakat tutmadı
cnm agirilar normaldir benimde var bugun kontrolum var opun gunu belirlicek buyuk ihtimal
Amin cok zor bır surec benm zaten paikolojı falan kalmamıştı bı ara inş hersey iyi olurçok zor allah yardımcımız olsun
aminn cnm ❤Darısı başıma inşallah
İnşallah canım sizde sıkıntı spermmi ?Amin cok zor bır surec benm zaten paikolojı falan kalmamıştı bı ara inş hersey iyi olur
Evet canım spermde sıkıntı var. Sperm sayısı düşükİnşallah canım sizde sıkıntı spermmi ?
Bizimde sıkıntı o canım sayı 1 milyon 1 ml de morfoloji şükür 5 olmuş hızda arttı ama dayı az . Bakalım bu bize çok çok yeter diyor doktorum inşallah yeter gerçektenEvet canım spermde sıkıntı var. Sperm sayısı düşük
Bzm 5 milyondu 3 sene ilaç tedavısı gordu fakat bı sonuça varamadık bizBizimde sıkıntı o canım sayı 1 milyon 1 ml de morfoloji şükür 5 olmuş hızda arttı ama dayı az . Bakalım bu bize çok çok yeter diyor doktorum inşallah yeter gerçekten
Ağrın sızın yok inşallah canımKızlar opu dan çıktım biseyler yedim iyiyim şükür. 11 tane yumurtam toplanmış
gecmis olsun canım inşallahhh kalitelidirlerKızlar opu dan çıktım biseyler yedim iyiyim şükür. 11 tane yumurtam toplanmış
Hadi inşallahKızlar 6 embrıyoda devam edıyomus en guzel sekılde yarın transfer ıcın arıckalar buyuk ıhtımal Pazartesi teansfer olcam sanırım
Hayırlı olsun canım inşallah kalitelidir ve saglikli bir sekilde döllenip gelisirKızlar opu dan çıktım biseyler yedim iyiyim şükür. 11 tane yumurtam toplanmış
Oh hayırlısı cnm ıns dolelnırlerdeKızlar opu dan çıktım biseyler yedim iyiyim şükür. 11 tane yumurtam toplanmış
Merhaba Naz Hanım, bende bu ay Antalya tüp bebek merkezinde tedaviye başladım. Kemal Bey'a gidiyorum. Siz tedaviye başladınız mi? Hangi asamalardasiniz?Saol canim antalyada yaptircam antalya ıvf hastahanesinde adet olunca iğnelere basliycaz yumurtaların kaliteli olması için yemem gereken besinler var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?