Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

aaa niye bu kadar erken ilkez duydum opta erkene alindigini Allah yardimcin olsun kuzum
Almadı zaten canım . Alamam dedi eşime . Uykuluprenses maffolur doz arttırırsam felan dedi hayatta kesinlikle olmaz dedi kaldırmazmışım . O yüzden cuma olur galiba en kötü cumartesi

Evet canım ilk 3 gun yumurta işi goturuyo sonraki gun sperm devreye giriyo. Mesela bizdede 1. Denememde sperm sorunu vardı ilk 3 gun cok iyi gidiyodu sonraki surecte sperm devreye gırınce emb kalitesizleşmeye başladı 5. Gun emb fakat tutmadı

çok zor allah yardımcımız olsun

Evet canım spermde sıkıntı var. Sperm sayısı düşük
Bizimde sıkıntı o canım sayı 1 milyon 1 ml de morfoloji şükür 5 olmuş hızda arttı ama dayı az . Bakalım bu bize çok çok yeter diyor doktorum inşallah yeter gerçekten

Bizimde sıkıntı o canım sayı 1 milyon 1 ml de morfoloji şükür 5 olmuş hızda arttı ama dayı az . Bakalım bu bize çok çok yeter diyor doktorum inşallah yeter gerçekten
Bzm 5 milyondu 3 sene ilaç tedavısı gordu fakat bı sonuça varamadık biz inşallah bebeklerimize kavusurz ben 30 yasındayım doktor acele et rezervın azalmış dedı 12 adet folikulum oldu işte 9 tane toplandı

7 martta ilaca başladım adet günümü bekliyoruz yumurta geliştirici ilaçlar için. Siz başladınız mi?

Saol canim antalyada yaptircam antalya ıvf hastahanesinde adet olunca iğnelere basliycaz yumurtaların kaliteli olması için yemem gereken besinler var mi
Merhaba Naz Hanım, bende bu ay Antalya tüp bebek merkezinde tedaviye başladım. Kemal Bey'a gidiyorum. Siz tedaviye başladınız mi? Hangi asamalardasiniz?

Kızlar gonal f ilk kez karnımda hafif bir toplanma içten hala var ve iğnenin ardına biraz kanama yaptı normalmi ? Çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…