- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
29 yasındayım cnm ıns guzel olurda artık mutlu olurumİnşallah bu sefer guzel olur Kaç yaşındasınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 yasındayım cnm ıns guzel olurda artık mutlu olurumİnşallah bu sefer guzel olur Kaç yaşındasınız?
Ayyy inşallah Burda ki bütün anne olmak isteyenlere29 yasındayım cnm ıns guzel olurda artık mutlu olurum
Embrıyolar super Benim hormon degerlerimi gorunce doktor şikayet bıle etmeden ben transferı iptal etti:/ size hormon testi yapmadılar mıdoktorum aradı beni de 10 u şimdilk sağlıklı gidiyormuş. yarınki duruma göre hersey yolunda giderse 5 ine biyopsi yapılacak. kalan olursa onlar da dondurulacak. karın ağrılarım içinde şiddetlenir ve kusma nefes darlığı olursa mutlaka haber ver yatırmak zorunda kalabiliriz dedi. şimdilik karnımda şişkinlik ve ağrım var ama takip edeceğiz.
Ins devan ederker cnm benımde karnımın ıcınde bastırınca hafıf agrı var gaz gıbı ama sıskınlık oyle sısme yok senın nasıl ben anlamadım ohss nasıl anlıcazdoktorum aradı beni de 10 u şimdilk sağlıklı gidiyormuş. yarınki duruma göre hersey yolunda giderse 5 ine biyopsi yapılacak. kalan olursa onlar da dondurulacak. karın ağrılarım içinde şiddetlenir ve kusma nefes darlığı olursa mutlaka haber ver yatırmak zorunda kalabiliriz dedi. şimdilik karnımda şişkinlik ve ağrım var ama takip edeceğiz.
Ins cnm hayırlısıyla olur karnımda hafıf gaz gıvı bısey var bastırıncqdamhafıf acıyo ıns ossde olmadan atlatırsam super olurAyyy inşallah ❤ Burda ki bütün anne olmak isteyenlere
Ya ben hafif oldum oyle bi şişti karnım sonra indi hani hastaneye yatmadıkca problem yok. Acıkcası ben daha bi rahatladım cunku rahım dinlendirmenın olumlu etkılerı var bazen rahım ilaçlar yuzunden dengesını sasrıp tutacak emb da kabullenmeyebılıyomuş daha iyi rahımım dinlensin. Tek korkum emb donsurup tekrardan acma işlemi cözerken problem olmasın daIns cnm hayırlısıyla olur karnımda hafıf gaz gıvı bısey var bastırıncqdamhafıf acıyo ıns ossde olmadan atlatırsam super olur
Dondursakta dondurmasakta rısklerı var cnm tutanların ohss olanlar oluyomus genelde dıyolar ama belkı olmayız ya 1840 lardaydı e2 yumurta toplamadan 2 gun once 3000 lerı gecmemıstır ıns ohss olmaz vala sokıntıYa ben hafif oldum oyle bi şişti karnım sonra indi hani hastaneye yatmadıkca problem yok. Acıkcası ben daha bi rahatladım cunku rahım dinlendirmenın olumlu etkılerı var bazen rahım ilaçlar yuzunden dengesını sasrıp tutacak emb da kabullenmeyebılıyomuş daha iyi rahımım dinlensin. Tek korkum emb donsurup tekrardan acma işlemi cözerken problem olmasın da
Hayırlı olsun canım sonucun kat kat katlansınBugün transferimin 11. Günüydü
Ve test günümdü
Test sonucum 572 şuan için hamileyim gibi görünüyor
Çok mutluyum
İnşallah iki gün sonraki testtede güzel yükselir değerim
Paylaşmak istedim.
Hepinize bol şanslar
Tutanların ohss olanlar oluyomuş mu ilk defa duydum bence dogru degıldir yumurtaların ilaçlara tepki verdiği belli oluyo ama doktor yazısı okumadım hiç öyleDondursakta dondurmasakta rısklerı var cnm tutanların ohss olanlar oluyomus genelde dıyolar ama belkı olmayız ya 1840 lardaydı e2 yumurta toplamadan 2 gun once 3000 lerı gecmemıstır ıns ohss olmaz vala sokıntı
Banada olmamak ıcın bısey demedıler acıkcası gene transfer ıcın gıdersem sorcam tabı sıkıntı varmı yokmu yumurtalıkların capınıda ölcuyolar ya sanırım ordan da egılım varmı gorurler hcg ıgnesınden sonra baslıyomus ya zaten artık hayırlısıTutanların ohss olanlar oluyomuş mu ilk defa duydum bence dogru degıldir yumurtaların ilaçlara tepki verdiği belli oluyo ama doktor yazısı okumadım hiç öyle
Tam hatırlamıyorum ama dondurulmuş embriyonun adet başlangıcından itibaren 10-12 gün sonra transfer olması lazım.Benım adet tarihim zaten ayın 23 u ilaçlardan ya bi kaç gun erken ya bı kaç gun gec olursam aynı zamanlardayız aslında. Embrıyolar 4. Gununde benım yarını beklıyorum 5. Gunum bakalım arayıp ne diyecekler.. aynen rahımı hazırlıyorlar progestron falan verıyolar sanırım. Neden nisan dıyosunuz mart ta gecmıyo mu mart adetınde rahım dinlenip e2 de inmez mi acaba?
Sayfamızın ilk hamişi çok sevindim kuzum sağlıkla artsınBugün transferimin 11. Günüydü
Ve test günümdü
Çok mutluyum
Paylaşmak istedim.
Hepinize bol şanslar
Benim en buyukler 20 miydi yumurtalar onlar mı yaktı beni acabaBanada olmamak ıcın bısey demedıler acıkcası gene transfer ıcın gıdersem sorcam tabı sıkıntı varmı yokmu yumurtalıkların capınıda ölcuyolar ya sanırım ordan da egılım varmı gorurler hcg ıgnesınden sonra baslıyomus ya zaten artık hayırlısı
O zaman düşerse degerlerim mart ayında ki regl ile transfer olablrmTam hatırlamıyorum ama dondurulmuş embriyonun adet başlangıcından itibaren 10-12 gün sonra transfer olması lazım.
Progesteron fitil ve oral yolla alınan ilaçların olacak bir de corasprin tabii.
Mart sonu Nisan başı gibi diyebiliriz.
Valla 18 den baslıyıdu benım acıkcası sormadım 18 20 ıdı sanırım progestn ıgne bukez cok yaktı vakla yazamadım sana bıleBenim en buyukler 20 miydi yumurtalar onlar mı yaktı beni acaba
O kadar mutlu oldum ki tebrik ederim canımBugün transferimin 11. Günüydü
Ve test günümdü
Çok mutluyum
Paylaşmak istedim.
Hepinize bol şanslar