Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

doktorum aradı beni de 10 u şimdilk sağlıklı gidiyormuş. yarınki duruma göre hersey yolunda giderse 5 ine biyopsi yapılacak. kalan olursa onlar da dondurulacak. karın ağrılarım içinde şiddetlenir ve kusma nefes darlığı olursa mutlaka haber ver yatırmak zorunda kalabiliriz dedi. şimdilik karnımda şişkinlik ve ağrım var ama takip edeceğiz.

Embrıyolar super Benim hormon degerlerimi gorunce doktor şikayet bıle etmeden ben transferı iptal etti:/ size hormon testi yapmadılar mı

Ins devan ederker cnm benımde karnımın ıcınde bastırınca hafıf agrı var gaz gıbı ama sıskınlık oyle sısme yok senın nasıl ben anlamadım ohss nasıl anlıcaz

Ins cnm hayırlısıyla olur karnımda hafıf gaz gıvı bısey var bastırıncqdamhafıf acıyo ıns ossde olmadan atlatırsam super olur
Ya ben hafif oldum oyle bi şişti karnım sonra indi hani hastaneye yatmadıkca problem yok. Acıkcası ben daha bi rahatladım cunku rahım dinlendirmenın olumlu etkılerı var bazen rahım ilaçlar yuzunden dengesını sasrıp tutacak emb da kabullenmeyebılıyomuş daha iyi rahımım dinlensin. Tek korkum emb donsurup tekrardan acma işlemi cözerken problem olmasın da

Dondursakta dondurmasakta rısklerı var cnm tutanların ohss olanlar oluyomus genelde dıyolar ama belkı olmayız ya 1840 lardaydı e2 yumurta toplamadan 2 gun once 3000 lerı gecmemıstır ıns ohss olmaz vala sokıntı

Hayırlı olsun canım sonucun kat kat katlansın

Dondursakta dondurmasakta rısklerı var cnm tutanların ohss olanlar oluyomus genelde dıyolar ama belkı olmayız ya 1840 lardaydı e2 yumurta toplamadan 2 gun once 3000 lerı gecmemıstır ıns ohss olmaz vala sokıntı
Tutanların ohss olanlar oluyomuş mu ilk defa duydum bence dogru degıldir yumurtaların ilaçlara tepki verdiği belli oluyo ama doktor yazısı okumadım hiç öyle

Tutanların ohss olanlar oluyomuş mu ilk defa duydum bence dogru degıldir yumurtaların ilaçlara tepki verdiği belli oluyo ama doktor yazısı okumadım hiç öyle
Banada olmamak ıcın bısey demedıler acıkcası gene transfer ıcın gıdersem sorcam tabı sıkıntı varmı yokmu yumurtalıkların capınıda ölcuyolar ya sanırım ordan da egılım varmı gorurler hcg ıgnesınden sonra baslıyomus ya zaten artık hayırlısı

Tam hatırlamıyorum ama dondurulmuş embriyonun adet başlangıcından itibaren 10-12 gün sonra transfer olması lazım.
Progesteron fitil ve oral yolla alınan ilaçların olacak bir de corasprin tabii.
Mart sonu Nisan başı gibi diyebiliriz.

Selam kızlar nasılsınız ? Benim bugün 5 ci günüm gonal f den hariç cetrotil verdi 10 ile 11cm büyüklüğünde yumurtalar çok iyi tepki veriyor vücüt diyor ama otururken yürürken hissediyorum sanki özellikle o kontrol için ultrason başı resmen milim milim oynadıkca baskınlık yapıyor . Normalmış kendimi farklı hissediyorum belimde ağrı olmaya başladı . Zatıflıktan aşırı tepkiymiş . Birde sol kasığımda ağrılı sağ kasığımda ağrısız lef bezlerim şişti birde onların ağrısı ( ilaç kullanamıyorum ) sadece kontrol altında tutacaz opu sonrası enfeksion giderici ilaç yazıcak . Benfe durumlar bu sizde de bu kasık bel ağrıları oldumu . Eşime diyordum az önce kadınlar nasıl cefakarr umarım hayırlı evlat olur allahın izniyle yormadan gelir annesini . Çok zormuş ilaç etki etmeye başladıktan sonraki süreç .

Sayfamızın ilk hamişi çok sevindim kuzum sağlıkla artsın

Benim en buyukler 20 miydi yumurtalar onlar mı yaktı beni acaba

O zaman düşerse degerlerim mart ayında ki regl ile transfer olablrm

O kadar mutlu oldum ki tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…