• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Evet karnım şiş, kasıklarımda ağrı var ve dokunmuyorum bile zaten seviyesindeyim.
Çalışıyorum dinlenemedim ama haftasonu geldi zaten bugünden sonra bakacağım durumuma.
Acaba doktoru arasam mı bilmiyorum :KK43:

Benim de 10 yumurtaydı. Doktora sormadım ama baya bir şişliğim var. Daha önceki 2 OPU da da böyle olmamıştım. Karnım 4 aylık hamile gibi şiş.
Dün de ağrım çoktu. Sanki zehir yutmuş gibiydim, gastritim fenaydı. Bugün iyi midem ama hala şişliğim çok.

Belki bakarsın ikimiz de bir dahaki ay transfer oluruz. :)
Senin embriyoların kaç tane oldu?
Yani benim sadece karnım şişti ama ağrı falan hissetmedım şikayetımde yoktu ilaçlar zaten ödem yapıyo ya o sandım doktorum kendi dedı e2 yaptı bu ay transfer yapmayalım hem daha iyi rahım dınlensın dedı bnde tamam dedım:) bi daha ki ay dedgınız acaba mart ayı adetınde mı oluyo yoksa nisana mı kalıyo bi bılgınız var mı?

Yani benim sadece karnım şişti ama ağrı falan hissetmedım şikayetımde yoktu ilaçlar zaten ödem yapıyo ya o sandım doktorum kendi dedı e2 yaptı bu ay transfer yapmayalım hem daha iyi rahım dınlensın dedı bnde tamam dedım:) bi daha ki ay dedgınız acaba mart ayı adetınde mı oluyo yoksa nisana mı kalıyo bi bılgınız var mı?
OPU olduktan 14-15 gün sonra adet olursun.
Bu duruma göre ben 24-25 Mart gibi regl olacağım. Şayet embriyolarım Allah'ın izniyle 5-6 adet olurlarsa Nisanın içinde transfer olurum gibi duruyor.
Adetten sonra da 1 hafta kadar ilaç kullanıp transfer oluyordu sanırım, hatırladığım kadarıyla.

Dediğin gibi hafif OHSS gibi geldi bana da.
Hiçbir pantolonum olmuyor, haftasonunu geçirip doktorla haberleşmek istiyorum.
Çok teşekkür ederim ayşecim, geçmiş olsun sana da.
bende aynıyım yaa. karnımın içi acıyor. su doluyum sanki. göbeğimin iç kısmı acıyor. ısıtıcı jeller sürüyorum masaj yapıyorum ağrıyı alsın diye. bide tuvaletimde zorlanıyorum dupalac içince rahatlatıyor. gaz çıkışını arttırsa da şişkinliğim gidiyor ama. daha önceki opularımda olmamıştım boyle. yürürken bile hızlı davranamıyorum birde.

E2 ye baktırmadım ama hiç düşünmemiştim dediğin gibi çatlatma iğnesi mi yaptı acaba o_O daha önce 2 OPU deneyimim daha var hiç böyle olmamıştım, bastırmaya ne hacet zaten yeterince ağrıyor bu haliyle bile.
Korkma iyi olacak diye düşün.
Iyı dusunelım ıyı olsun cnm bende hafıf sıs ve gaz agrım var ama catlatmada yapıyor ıns ıyı oluruz

OPU olduktan 14-15 gün sonra adet olursun.
Bu duruma göre ben 24-25 Mart gibi regl olacağım. Şayet embriyolarım Allah'ın izniyle 5-6 adet olurlarsa Nisanın içinde transfer olurum gibi duruyor.
Adetten sonra da 1 hafta kadar ilaç kullanıp transfer oluyordu sanırım, hatırladığım kadarıyla.
Benım adet tarihim zaten ayın 23 u ilaçlardan ya bi kaç gun erken ya bı kaç gun gec olursam aynı zamanlardayız aslında. Embrıyolar 4. Gununde benım yarını beklıyorum 5. Gunum bakalım arayıp ne diyecekler.. aynen rahımı hazırlıyorlar progestron falan verıyolar sanırım. Neden nisan dıyosunuz mart ta gecmıyo mu mart adetınde rahım dinlenip e2 de inmez mi acaba?

Maşallah canım büyük ihtimalle senin pazartesi olur transferin
Bılmıyomkı cnm yarın 3.gunude aynı kalıte atlatabılırmıyız acaba allah hayırlısını versın bakalım bılmıyorum enazından hepsı devam edıyolarmbakalım ıns guzl olcak

Bılmıyomkı cnm yarın 3.gunude aynı kalıte atlatabılırmıyız acaba allah hayırlısını versın bakalım bılmıyorum enazından hepsı devam edıyolarmbakalım ıns guzl olcak
Transferden birgün önce haber ederiz demişler ya canım yarın transfer olacak olsa söylerlerdi bence

Transferden birgün önce haber ederiz demişler ya canım yarın transfer olacak olsa söylerlerdi bence
Neye göre kararlastırıyolar bılmem kı cnm zaten 4.gun pazara denk gelıyor yanı Pazartesi ye kalcaz gıbı hıcbılmıyırum kı bu ıslerı Cumartesi de cagarıp gel derlermı kı hıc bılmem

Carsamba toplanıp döllendı cnm 2.gun sanırım
O zaman bugun 3 4 hücreler daha☺️ 3. Gune kadar kadında yumurta götürüyo embrıyoyu☺️ Yarın 6 8 10 hücre arasında olması lazım benım dün o aralıktaydılar 3. Gunumdü bugun sperm devreye gırdı 4. Gunumdeyım☺️

O zaman bugun 3 4 hücreler daha☺ 3. Gune kadar kadında yumurta götürüyo embrıyoyu☺ Yarın 6 8 10 hücre arasında olması lazım benım dün o aralıktaydılar 3. Gunumdü bugun sperm devreye gırdı 4. Gunumdeyım☺
Sanırım cnm 4 hucrelı bugun sperm devreye gırdı derken cnm ben hıc bılmıyorum ne demek🤣

Sanırım cnm 4 hucrelı bugun sperm devreye gırdı derken cnm ben hıc bılmıyorum ne demek🤣
Şimdi ilk 3 gun yumurta görevde 1. Gun 2. Gun 3. Gun yumurtan ne kadar kaliteliyse o kadar iyi hücreler cıkıyo yumurtada da önemli olan gun 3. Gun... 3. Gunde ne kadar cok hucreliyse o kadar iyi yumurtan, iyi demek yani☺️ 4. Gun sperm devreye gırıyo bu hücreler coğalıyo eger eşinin spermleri iyi ise daha da artıyolar 5. Gunde aynı şekilde sperm gırıyo devreye... ilk 3 gun kadında yani kalite☺️

Tabı hücre sayısının yanında eşit olarak bölünmeleri de önemli her hücre birbirine denk mı bolunmuş falan onlarada bakılıyo ama bu 3. Gunde daha iyi anlaşılıyo

Şimdi ilk 3 gun yumurta görevde 1. Gun 2. Gun 3. Gun yumurtan ne kadar kaliteliyse o kadar iyi hücreler cıkıyo yumurtada da önemli olan gun 3. Gun... 3. Gunde ne kadar cok hucreliyse o kadar iyi yumurtan, iyi demek yani☺ 4. Gun sperm devreye gırıyo bu hücreler coğalıyo eger eşinin spermleri iyi ise daha da artıyolar 5. Gunde aynı şekilde sperm gırıyo devreye... ilk 3 gun kadında yani kalite☺
Aaaa hıc bılmıyodum cnm ıkıgunu atlattık yarınıda atlatırsak kocaya atıcaz topu🤣mıkrocıple sectıler bakalımm spermı ıns ıyı sekılde gelısır

Tabı hücre sayısının yanında eşit olarak bölünmeleri de önemli her hücre birbirine denk mı bolunmuş falan onlarada bakılıyo ama bu 3. Gunde daha iyi anlaşılıyo
Yarın daha ayrıntılı sorarım cnm haklısın kalıteler heralde 3.gunden ıtıberan netleştir ıns ıyıdır bızım olmama sorunu ıste stresmı pco gorunumumu yumurtan catlamıyıdu ılk bebegm erken dogumlamkaybrttım cnm

Yarın daha ayrıntılı sorarım cnm haklısın kalıteler heralde 3.gunden ıtıberan netleştir ıns ıyıdır bızım olmama sorunu ıste stresmı pco gorunumumu yumurtan catlamıyıdu ılk bebegm erken dogumlamkaybrttım cnm
İnşallah bu sefer guzel olur🙏 Kaç yaşındasınız?

Back