• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Aynen cnm banada aynı yastayız tek olsun tutsunda ıns hastaneden nezaman arıcaklar acaba beklıyorum sabırsızlıkla
Valla canım bugün aradılar 5 tane ikinci kalite yarınki duruma göre karar vereceklermiş ama ikinci kalite deyince modum düştü ister istemez

Valla canım bugün aradılar 5 tane ikinci kalite yarınki duruma göre karar vereceklermiş ama ikinci kalite deyince modum düştü ister istemez
Alaalla ıkıncı kalıte hepsımı nasıl anlasılıyomus son kalıte bıle tutup saglıklı olan var cnm dur bakalım oekı nezaman transfer dıcekler kı bıze 3. 5. Gunumuz pazar ve salım yoksa Cumartesi ve Pazartesi mı

Alaalla ıkıncı kalıte hepsımı nasıl anlasılıyomus son kalıte bıle tutup saglıklı olan var cnm dur bakalım oekı nezaman transfer dıcekler kı bıze 3. 5. Gunumuz pazar ve salım yoksa Cumartesi ve Pazartesi mı
Cumartesi 3.gün pazartesi 5.gün canım bazıları önden gidiyor ama ikinci kalite dedi canım

Ay ıyı barı cnm ındıyse benım sıskunlık yok suan hcg ıgnesınden 3 ve 10 gun ıcınde oluyomus gercı oyle yazıyodu ınternette gene dıkkat edelımde ıns benımde olmaz senınde tamamen bıter
Ben bu ay transfer olmıcam doktorum donduralım dedı o yuzden yavas yavas atarım vucuttan adetım geldgnde yuksek olmasın deger ☺️ Hem rahımımde dinlensin o zaman atlatılıyo zaten hiç korkma sadece taze transferde sıkıntı oluyomuş canım hamilelikte su toplamalar başlıyomuş

Ben bu ay transfer olmıcam doktorum donduralım dedı o yuzden yavas yavas atarım vucuttan adetım geldgnde yuksek olmasın deger ☺ Hem rahımımde dinlensin o zaman atlatılıyo zaten hiç korkma sadece taze transferde sıkıntı oluyomuş canım hamilelikte su toplamalar başlıyomuş
Bızım taze olcak cnm ama buay suan bısey yok ama kılom 1 kılo artmıs olabılır cunku okdr ıgne yedık ya cok normal ama gunden gune artarsa sıkıntı ıns atlatırsın cnmm benımde ıns olmaz

Bızım taze olcak cnm ama buay suan bısey yok ama kılom 1 kılo artmıs olabılır cunku okdr ıgne yedık ya cok normal ama gunden gune artarsa sıkıntı ıns atlatırsın cnmm benımde ıns olmaz
Yok ilaçları kestiğim için artma olmuyomuş💕 inş iyi sonuçlar alırsınız🙏

Canım sürekli karnın şişse, nefes almada sıkıntın varsa ve kasıklarında ağrı filan varsa özellikle dokununca filan çok oluyorsa ağrın doktorunu ara, kontrol için çağıracaktır. Muhtemelen ohss olmuşsundur, cetrodite ve dostinex verir hemencecik toparlarsın, bir de çok su içme ihtiyaç duydukça iç ve bol bol dinlen. Ben ohss oldum doktor böyle dedi.
Evet karnım şiş, kasıklarımda ağrı var ve dokunmuyorum bile zaten seviyesindeyim.
Çalışıyorum dinlenemedim ama haftasonu geldi zaten bugünden sonra bakacağım durumuma.
Acaba doktoru arasam mı bilmiyorum :(

Kac yumurta toplandı ko senden cokmuydu 11 vardı benımde ama dr bu yumurtayla ohss olmasson dedı
Benim de 10 yumurtaydı. Doktora sormadım ama baya bir şişliğim var. Daha önceki 2 OPU da da böyle olmamıştım. Karnım 4 aylık hamile gibi şiş.
Dün de ağrım çoktu. Sanki zehir yutmuş gibiydim, gastritim fenaydı. Bugün iyi midem ama hala şişliğim çok.

Ben bu ay transfer olmıcam doktorum donduralım dedı o yuzden yavas yavas atarım vucuttan adetım geldgnde yuksek olmasın deger ☺ Hem rahımımde dinlensin o zaman atlatılıyo zaten hiç korkma sadece taze transferde sıkıntı oluyomuş canım hamilelikte su toplamalar başlıyomuş
Belki bakarsın ikimiz de bir dahaki ay transfer oluruz. :)
Senin embriyoların kaç tane oldu?

Benim de 10 yumurtaydı. Doktora sormadım ama baya bir şişliğim var. Daha önceki 2 OPU da da böyle olmamıştım. Karnım 4 aylık hamile gibi şiş.
Dün de ağrım çoktu. Sanki zehir yutmuş gibiydim, gastritim fenaydı. Bugün iyi midem ama hala şişliğim çok.

Belki bakarsın ikimiz de bir dahaki ay transfer oluruz. :)
Senin embriyoların kaç tane oldu?
E2 ye baktırdınmı cnm catltma ıgnelerıde oylemyaoıyor benım de karnımda gaz var gıbı hafıf bastırınca acıyo karnım ama oyle sısmedım daha ıns olmayız korkuyorum

E2 ye baktırdınmı cnm catltma ıgnelerıde oylemyaoıyor benım de karnımda gaz var gıbı hafıf bastırınca acıyo karnım ama oyle sısmedım daha ıns olmayız korkuyorum
E2 ye baktırmadım ama hiç düşünmemiştim dediğin gibi çatlatma iğnesi mi yaptı acaba o_O daha önce 2 OPU deneyimim daha var hiç böyle olmamıştım, bastırmaya ne hacet zaten yeterince ağrıyor bu haliyle bile.
Korkma iyi olacak diye düşün.

Evet karnım şiş, kasıklarımda ağrı var ve dokunmuyorum bile zaten seviyesindeyim.
Çalışıyorum dinlenemedim ama haftasonu geldi zaten bugünden sonra bakacağım durumuma.
Acaba doktoru arasam mı bilmiyorum :KK43:
ben de sen gibi aramadım opu dan 1 hafta sonra mecbur aradım. çünkü çok kötü oldum yürüyemez ve nefes alamaz hale geldim hafif şiddetli ohss hastaneye yatışa gerek yok dedi doktor. eğer doktora gidip gelmen zor değilse ara yoksa haftasonu dinlen az az su iç. hafif ohss dir muhtemelen. ama geçmez daha da artarsa doktora git şiddetli ohss ise tehlikeli oluyormuş. baya bir araştırmıştım ben. yaklaşık 10 kilo artış oluyormuş. Dikkat et kendine.

ben de sen gibi aramadım opu dan 1 hafta sonra mecbur aradım. çünkü çok kötü oldum yürüyemez ve nefes alamaz hale geldim hafif şiddetli ohss hastaneye yatışa gerek yok dedi doktor. eğer doktora gidip gelmen zor değilse ara yoksa haftasonu dinlen az az su iç. hafif ohss dir muhtemelen. ama geçmez daha da artarsa doktora git şiddetli ohss ise tehlikeli oluyormuş. baya bir araştırmıştım ben. yaklaşık 10 kilo artış oluyormuş. Dikkat et kendine.
Dediğin gibi hafif OHSS gibi geldi bana da.
Hiçbir pantolonum olmuyor, haftasonunu geçirip doktorla haberleşmek istiyorum.
Çok teşekkür ederim ayşecim, geçmiş olsun sana da.

Back