- 11 Şubat 2019
- 279
- 474
- 53
- 37
Masallah , cok iyi9 yumurta toplanmıştı kızlar 8 i olgun çıkmış 5tanesi döllenmiş bakalım kaçıncı güne gidecekler bir tane transfer edecekler
Benim opu dan sonra ignem yok, jelim var progesteron icinKızlar bana verdıklerı kagıdı sımdı okudum ılıskı yasak ve ıgneler teansferden sonrada devamsozın nasıl durum
Kızlar 7 yumurtamın 6 sı döllenmıs ♥
Masallah, harikabeni de şimdi aradılar daha. 20 toplandı. 12 si olgun. 11 i döllenmiş. yine arayacağız dediler.
Amiin , arkadaslargecmis olsun canım inşallahhh guzel kaliteli yumurtalarin olur
Umarım bol bol embriyoların olur tatlım ♥Ohh masallah, bende onu atlattim ve 10 adet yumurta topladiklarini soylediler ❤
Ah o duygusal anlar... ben de OPU olmadan önceki akşam duygusal anlar yaşadım.Ben girdigimde cok duygusal oldum kizlar ,işlem odasi dedikleri bir yer vardi oraya aldilar. Herkes guler yuzlu ve iyiydi. 25dk da ciktim ben.anesteziyi vermeden once tansiyon bakiyorlar , yuksek cikti benim .Gozlerim doldu aglamaya basladim.Cok tatli bir hemsiremiz vardi o geldi yanima , rahatlatti uyu bakalim biraz dedi. Ciktigimda cok agrim vardi , kalcadan bir igne vurdular yeri aksama kadar acidi.dun hep pembe renkli hafif bir kanamam vardi.bu sabah cok daha iyiyim .Agrim da hic kalmadi sayilir.
Ben baya çabuk toparlandım ve sonrasında çıktık ama ağrım çoktu ağrı kesiciye rağmen.Bende bi sirt cantasi yapmistim , bir sac tokasi , bone icine saclari toplamak icin , bir paket islak mendil, t shirt ve usursem diye uzun kollu bir ust aldim, Hastane terligi var ama incecik odanin icinde gezmek icin terlik aldik, aneztezili oldugundan 2 saat kalkamazssiniz dediler ped aldik cunku hafif hafif kanama oldu. Sabah 9 -13:00 arasi hersey tamamen bitti ve evimize gectik.
Çok geçmiş olsun canım ben çabuk toparladım sen de çok yumurta varsa ondandırUmarım bol bol embriyoların olur tatlım ♥
Ah o duygusal anlar... ben de OPU olmadan önceki akşam duygusal anlar yaşadım.
Rabbim yüzümüze baksın be canım.
Ben baya çabuk toparlandım ve sonrasında çıktık ama ağrım çoktu ağrı kesiciye rağmen.
Ki, hala karnım çok şiş. OHSS mi oldum acaba?
Teşekkür ederim canımcım, 10 yumurtam vardı 6sı büyüktü acaba ondan mı böyle oldum? Bir de yüksek dozdan gonal f tedavisi gördüm. O kadar şiş ki karnım.Çok geçmiş olsun canım ben çabuk toparladım sen de çok yumurta varsa ondandır
Canını sıkma. O 2. kalite dediklerin öyle bir tutunur ki şaşar kalırsın. Ama 2 tane transfer ettir. Şansın artsın, bakarsın ikiz bebişlerin olur :)Bugün aradılar kızkar 5tanesi de embiryo olmuş ama ikinci kaliteymiş yarın transfer yapıp yapmamaya karar verecekler daha doğrusu ya cumartesi ya pazartesi yapmaya umudum azaldı açıkçası hayırlısı
Hiç ama hiç belli olmaz, herkesin yumurta kalitesi çok farklı. Sperm kalitesi çok farklı.Kızlqr merhaba☺ Benım bugun 4. Gunum internette okudugum kadarıyla 3. Gunden 5. Gune %40 ı gidiyormuş sadece bir bilgınız var mı?
Canım sürekli karnın şişse, nefes almada sıkıntın varsa ve kasıklarında ağrı filan varsa özellikle dokununca filan çok oluyorsa ağrın doktorunu ara, kontrol için çağıracaktır. Muhtemelen ohss olmuşsundur, cetrodite ve dostinex verir hemencecik toparlarsın, bir de çok su içme ihtiyaç duydukça iç ve bol bol dinlen. Ben ohss oldum doktor böyle dedi.Ben baya çabuk toparlandım ve sonrasında çıktık ama ağrım çoktu ağrı kesiciye rağmen.
Demekkı herkese farklı verıyolar yerıne gore cnmBenim opu dan sonra ignem yok, jelim var progesteron icin
Kac yumurta toplandı ko senden cokmuydu 11 vardı benımde ama dr bu yumurtayla ohss olmasson dedıUmarım bol bol embriyoların olur tatlım ♥
Ah o duygusal anlar... ben de OPU olmadan önceki akşam duygusal anlar yaşadım.
Rabbim yüzümüze baksın be canım.
Ben baya çabuk toparlandım ve sonrasında çıktık ama ağrım çoktu ağrı kesiciye rağmen.
Yumurta ilk 3 gun etki ediyo diye bılıyorum ilk 3 gun guzel gidiyosa zaten 5. Gune goturuyolar.. sperm devreye giriyo 4 ve 5. Gun o destekler gibi geliyoHiç ama hiç belli olmaz, herkesin yumurta kalitesi çok farklı. Sperm kalitesi çok farklı.
Benım 12 folikulum vardı e2 degerım 4088 cıktı ohss oldum transfer bu ay yapılmıcak, bol su içiyorumKac yumurta toplandı ko senden cokmuydu 11 vardı benımde ama dr bu yumurtayla ohss olmasson dedı
Tabı sizin tedavi devam edıyosa su vermeyebılır benım toplandı yumurtalarım o yuzden su içiyorum. Rahim dinlendirme verdı doktorum hatta daha iyi falan dedı rahim dinlendirme tutunmayı arttırıyomuşBenım 12 folikulum vardı e2 degerım 4088 cıktı ohss oldum transfer bu ay yapılmıcak, bol su içiyorum
Hadı yaBenım 12 folikulum vardı e2 degerım 4088 cıktı ohss oldum transfer bu ay yapılmıcak, bol su içiyorum
Benım cumartesi gunu e2 degerıme bakıldı orda 4088 cıktı pazartesi gunu toplama yapıldı pazar gunu zaten ilaç kullanmadım. Transfer yapılcak mı diye baktı ona gore toplama gunu ilaça başlıcaktım 3000 3500 normal degermiş benım yuksek 4088. Sonradan tukselir mi bilmiyorum hiçHadı yabenım yumurta toplanmadan oncekı e2 degerım 1800 lerdeydı sonra gıttıkce yukselırmıkı transferden once bakıyolarmı e2 ye pekı nasıl anlarız cnm ohssyı sıskınlıkmı kacıncı gun cokar
Ay ıyı barı cnm ındıyse benım sıskunlık yok suan hcg ıgnesınden 3 ve 10 gun ıcınde oluyomus gercı oyle yazıyodu ınternette gene dıkkat edelımde ıns benımde olmaz senınde tamamen bıterBenım cumartesi gunu e2 degerıme bakıldı orda 4088 cıktı pazartesi gunu toplama yapıldı pazar gunu zaten ilaç kullanmadım. Transfer yapılcak mı diye baktı ona gore toplama gunu ilaça başlıcaktım 3000 3500 normal degermiş benım yuksek 4088. Sonradan tukselir mi bilmiyorum hiçİndi şişkinliğim az vardı gectı karnım şişmişti agrım falan cok cok olmadı azcık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?