- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ozaman salımı transfer olcak 5.gune gıdersePazartesi arayacaklar beni. Hepimize Allah yardım etsin.
Hayırlı olsun
tsk ederim ❤Maşallah çok güzel
Çok iyi canımbeni de şimdi aradılar daha. 20 toplandı. 12 si olgun. 11 i döllenmiş. yine arayacağız dediler.
Canim merhaba 30 yasindayim ilk tup bebek denemem olcak mersin universite hastanesi prof dr faik gurkan yaziciMart ayında tüp bebeğe başlıyacak anne adayları..
Gelin hep beraber yaşayalım heycanıben çok heycanlıyım ,korkularım var sizler ne durumdasınız?
Kimler nerde yaptıracak ? Neden tüp bebek yaptıracaksınız ?
Nelere dikkat etmeliyiz ..
Neler yiyosunuz ?
Umarım hepimize uğur getirir grafiğimiz arkadaşlar ..
LadyNurr
Yaş;24
Klinik; Bahçeci ( doç.doc.Sabri Cavkaytar)
İlk deneme
////////////////////////////////////////////////////////:
1 16 M R M
Yaş;29
Klinik ; Bursa
3’cü tüp bebek denemesi
////////////////////////////////////////////:
@Nurov
Yaş;28
Klinik;Bahçeci ( dok. Zeki Akkum )
İlk tüp bebek denemesi
///////////////////////////////////////////////////:
@Pnrr55
yaş;29
Klinik;Samsun Medikalpark ( prf.doc. Mehmet Bilge Çetinkaya)
ilk tüp bebek denemesi
//////////////////////////////////////////////////////////////:
@Liyam23
Yaş;28
Klinik ; Bahçeci ( doc . Zeki akkum)
İlk tüp bebek denemesi
/////////////////////////////////////////////////////////////////:
@Nameless Warrior
Yaş; 30
Klinik ; Şişli memırial
(Pko hastası)
İlk tüp bebel denemesi
/////////////////////////////////////////////////:
@Muallimezzz
Yaş ; 30
Klinik ; Adana
2 ci tüp bebek denemesi( ilkinden bir çocuğu var)
//////////////////////////////////////////////////////
MAMA_to_be
Yaş ;33
Klinik ; Medicana
Sebebsiz infertile ilk deneme
//////////////////////////////////////////////////
@BaHaRSkRiJeLj
Yaş; 31
Klinik ; 9eylül üni.
amh düşüklüğü ve erken menopoz
////////////////////////////////////////////////
@Elif Colak53
yaş;39
Klinik; Zeynep kamil
2 ci tüp bebek denemesi .
///////////////////////////////////////////
Merhaba , benimde bugun opu oldu ve hafif bir kanamam oluyor. Gunluk pedi bile dolrmuyor ama gelmeye devam edecekmis ve normalmis.Bunuda atlaticaz , derdimiz , cabamiz ortak. Kanamasi olanlar korkmayinBenımde hafıf sılınce gelıyo kanamam2 3!gun kanama olabılır hafıf dedıler sonucta delıp topladılar yumurtaları sılınce ıdrardan sonra gelıyo cok az benımde soylemedılermı sız dolumu bosmu ılgınc bana 11 yumurtanın 7 sı dolu cıktı ddler
Merhaba hosgeldin cnm insallah pozitif sonuç alirsinCanim merhaba 30 yasindayim ilk tup bebek denemem olcak mersin universite hastanesi prof dr faik gurkan yazici
hayirlisi olsun canım inşallahhh kaliteli yumurtalarin olurKızlar ne güzel haberler maşallah. Gelişimleri de güzel ilerlesin.. Ben de bugün son kontrole gittim, ctesi opu günü. Az önce catlatma ıgnemi vurdum. Duygusal olarak çok hassaslastim dokunsan ağlayacak gibiyim. Sizde de oldu mu böyle
gecmis olsun canım inşallahhh guzel kaliteli yumurtalarin olurMerhaba , benimde bugun opu oldu ve hafif bir kanamam oluyor. Gunluk pedi bile dolrmuyor ama gelmeye devam edecekmis ve normalmis.Bunuda atlaticaz , derdimiz , cabamiz ortak. Kanamasi olanlar korkmayin
Hadı hayırlı olsun cnm benımde ılk gun oldu kanamam aynı cok az sınra gectı hadı ıns enazor gunlerı atlattıkMerhaba , benimde bugun opu oldu ve hafif bir kanamam oluyor. Gunluk pedi bile dolrmuyor ama gelmeye devam edecekmis ve normalmis.Bunuda atlaticaz , derdimiz , cabamiz ortak. Kanamasi olanlar korkmayin
Ben aglamıstım ogun cnm mılletın cocugu var benım yok dıye delı gıbı durup dururken hemdeKızlar ne güzel haberler maşallah. Gelişimleri de güzel ilerlesin.. Ben de bugün son kontrole gittim, ctesi opu günü. Az önce catlatma ıgnemi vurdum. Duygusal olarak çok hassaslastim dokunsan ağlayacak gibiyim. Sizde de oldu mu böyle
Yok canım embriyolarım bu ay dondurulacak. En iyi ihtimalle nisanda transfer olurum. Umarım embriyolarım Yaşar da...Ozaman salımı transfer olcak 5.gune gıderse
Harika!beni de şimdi aradılar daha. 20 toplandı. 12 si olgun. 11 i döllenmiş. yine arayacağız dediler.
Merhaba , benimde bugun opu oldu ve hafif bir kanamam oluyor. Gunluk pedi bile dolrmuyor ama gelmeye devam edecekmis ve normalmis.Bunuda atlaticaz , derdimiz , cabamiz ortak. Kanamasi olanlar korkmayin
Ohh masallah, bende onu atlattim ve 10 adet yumurta topladiklarini soylediler ❤Merhaba herkese! OPU yu başarıyla atlattım, 10 yumurta toplandı. Yarın kaç tanesi döllenmiş kaç tanesi dolu haber verecekler. Pozitif ve iyi düşünmek istiyorum devam... Umarım ve inşallah hayırlısıysa havuz olmadan transfere uygun adette embriyolarım olur sağlıklı
Cok heyecanliyim , annem geldi yanimdaydi simdiden bebek diyor isim koyuyor. Bir yanim cok mutlu ama diger yanim hayal kirikligina karsi temkinli sevincler yasa diyorOhh masallah, bende onu atlattim ve 10 adet yumurta topladiklarini soylediler ❤
Ben girdigimde cok duygusal oldum kizlar ,işlem odasi dedikleri bir yer vardi oraya aldilar. Herkes guler yuzlu ve iyiydi. 25dk da ciktim ben.anesteziyi vermeden once tansiyon bakiyorlar , yuksek cikti benim .Gozlerim doldu aglamaya basladim.Cok tatli bir hemsiremiz vardi o geldi yanima , rahatlatti uyu bakalim biraz dedi. Ciktigimda cok agrim vardi , kalcadan bir igne vurdular yeri aksama kadar acidi.dun hep pembe renkli hafif bir kanamam vardi.bu sabah cok daha iyiyim .Agrim da hic kalmadi sayilir.Aynen biraz bahsetseler deneyimlerinden keşke ☺
Bende bi sirt cantasi yapmistim , bir sac tokasi , bone icine saclari toplamak icin , bir paket islak mendil, t shirt ve usursem diye uzun kollu bir ust aldim, Hastane terligi var ama incecik odanin icinde gezmek icin terlik aldik, aneztezili oldugundan 2 saat kalkamazssiniz dediler ped aldik cunku hafif hafif kanama oldu. Sabah 9 -13:00 arasi hersey tamamen bitti ve evimize gectik.OPU 10-15 dakika sürüyor.
Eşofmanlarını götürsen yeterli. Öyle çok kalmıyorsun zaten, yumurta sayını söyleyip gidiyorlar. Ertesi gün telefonda laborantlar kaç yumurta dolu çıktı, kaçı döllendi bilgisini veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?