Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Canim merhaba 30 yasindayim ilk tup bebek denemem olcak mersin universite hastanesi prof dr faik gurkan yazici

Merhaba , benimde bugun opu oldu ve hafif bir kanamam oluyor. Gunluk pedi bile dolrmuyor ama gelmeye devam edecekmis ve normalmis.Bunuda atlaticaz , derdimiz , cabamiz ortak. Kanamasi olanlar korkmayin

hayirlisi olsun canım inşallahhh kaliteli yumurtalarin olur

Merhaba , benimde bugun opu oldu ve hafif bir kanamam oluyor. Gunluk pedi bile dolrmuyor ama gelmeye devam edecekmis ve normalmis.Bunuda atlaticaz , derdimiz , cabamiz ortak. Kanamasi olanlar korkmayin
Hadı hayırlı olsun cnm benımde ılk gun oldu kanamam aynı cok az sınra gectı hadı ıns enazor gunlerı atlattık

Ben aglamıstım ogun cnm mılletın cocugu var benım yok dıye delı gıbı durup dururken hemde

Ohh masallah, bende onu atlattim ve 10 adet yumurta topladiklarini soylediler ❤

Aynen biraz bahsetseler deneyimlerinden keşke ☺
Ben girdigimde cok duygusal oldum kizlar ,işlem odasi dedikleri bir yer vardi oraya aldilar. Herkes guler yuzlu ve iyiydi. 25dk da ciktim ben.anesteziyi vermeden once tansiyon bakiyorlar , yuksek cikti benim .Gozlerim doldu aglamaya basladim.Cok tatli bir hemsiremiz vardi o geldi yanima , rahatlatti uyu bakalim biraz dedi. Ciktigimda cok agrim vardi , kalcadan bir igne vurdular yeri aksama kadar acidi.dun hep pembe renkli hafif bir kanamam vardi.bu sabah cok daha iyiyim .Agrim da hic kalmadi sayilir.

Bende bi sirt cantasi yapmistim , bir sac tokasi , bone icine saclari toplamak icin , bir paket islak mendil, t shirt ve usursem diye uzun kollu bir ust aldim, Hastane terligi var ama incecik odanin icinde gezmek icin terlik aldik, aneztezili oldugundan 2 saat kalkamazssiniz dediler ped aldik cunku hafif hafif kanama oldu. Sabah 9 -13:00 arasi hersey tamamen bitti ve evimize gectik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…