Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Bende kont olmak ıcın beklıyorum ıns guzel haberler alırız cnm
Merhabalar , benim kontrolum guzeldi bugun .Doktorum begendim aferin dedi benim sol yumurtaligim daha aktif , sag geriden geliyordu .Cok sukur simdi onlar da gayet iyi buyumusler. Rahim kalinligi da iki gun oncesine gore daha iyi olmus9.5 suan. Persembe OPUgunum

Merhabalar biz de mart ayı itibariyle 3. kez tüp bebeğe başladık.
1. de negatif, 2. de kimyasal gebelik 3. de bakalım nasip neler bekliyor beni?
OlsHavuz yöntemi uygulanacak gibi görünüyo
Hayirli olsun,insallah bu kez olacak inanin sakın vazgecmeyin

Benım rahım 13 tu cokmu kalın acaba ya ona takıldım 1844 te e2 degerım cokmu acaba

Rica etsem tecrübelerinizle bir yorum yaparmışsınız sizce aşılama yapsam mı 40 yaşım çok mu geç
Geç diye bir şey yok canım ileri değil yaşın ama ben olsam tüp denedim ki deniyorum da benim yaş 29 30 a girecem ama aşılamada şans daha düşük

Selam kızlar Nasılsınız . Ben bugün kontrole gittim ve ilaca başladım . Gonal f 187,5 vurunuyorum çok yumurtam varmış dolu dolu hepsini büyütelim alalım dedim sabri bey hayır dedi o daha temkinli biz yavaş büyüteceğiz az toplayacağım bukadarı toplarsam verimli olmaz dedi . Dozum o yüzden az . Cuma kontrolum var . Sinirim bozuldu kızlar ya hemşire gösterim dedi ilacı katarken baya yere döktü eve gelince az olduğunu fark ettim şimdi hemşireme yazdım . Birde kızlar bişey danışacam . Bu kattığım ilacı arkasını buzlu su koydum 3/4 saat rahat bişey olmaz dediler ama . Umarım zehirlenmem istanbul trafiği 4,5 saat kaldı ilaç . Arabada ama kapalı bagajda güneş görmedi . Ayyy stress oldum

as cnm hayirli olsun tedavin gozunaydın ne guzel yumurtan varmis uzulme allahin izniyle bisey olmaz kuzum onlar herseyi ayarlamistir

as cnm hayirli olsun tedavin gozunaydın ne guzel yumurtan varmis uzulme allahin izniyle bisey olmaz kuzum onlar herseyi ayarlamistir
Kuzum ilacı anlatan hemşire telefon çalınca döktü ama neyse yapacak bişey yok . Hemşireme sordum yatını kurtarır dedi bi sinirim bozuldu ama olsun şükür başladık cuma tekrar çağırdı tahminen haftaya cuma opu dedi dua et kuzum bol bol

hmm iste isini yap sonra telefonla konus neyse moralini bozma hadi hayirlisi olsun canım iyi bakalim benimde pazartesi buyuk ihtimale opu olcam persembe randevum var e2 tahlili yapti bugun 320 cikmis doktor ayni dozla devam dedi 15 tane var gibi dedi yumurta hayirlisi kaliteli olsunda sayi önemli degil

Yok cnm ben sehır dısına gıttm kutuda buzla bıde faydasını gordum kocaman oldu yumurtalar

Valla kuzum allah hakkımızda hayırlısını versin olası bir terslıkte iptal olma durumu olabilirmiş bazen korktum herşey güzel gitsin inşallah az olsun güzel olsun benim doktorum öyle dedi hepsini toplamıyacakmış . Benim yumurtam baya cardı şükür zaten biliyorsun erkek infertilesi. Bizimkisi allah yaradımcımız olsun zor gerçekten zor . Ben bugün o iğneyi ilkez elime alınca çok korktum felan ama ben yapıcam dedim kıza kendim yaptım alıştım şimdi yaparım.

Yok cnm ben sehır dısına gıttm kutuda buzla bıde faydasını gordum kocaman oldu yumurtalar
Kuzum aynen. Okudum 25 derece altında diyolar zaten bugün 25 detece yoktu güneş almayan bir yerde diyolardı bagaja atmıştım aman inşallah yarar dolu dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…