- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Amin canım ya valla bu süreç sabır stres tevekkül sonu güzel olsun inşallahUmarım hepimizin dolu çıkar hep bir bekleyiş içindeyiz inş yüzümüz güler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım ya valla bu süreç sabır stres tevekkül sonu güzel olsun inşallahUmarım hepimizin dolu çıkar hep bir bekleyiş içindeyiz inş yüzümüz güler
Valla cnm ben bıkactanesıne baktm 18 kusurlerdu bıkqc belkı ufak vardır sormadım pregesteronda ıyı cıkarsa buau transfer yoksaa bır ay bekleme hayırlısı ıkımızınde ıyı ıcı dolu cokıp dollensın yeterkı cnm bana oglen cetrotıne aksam 20:30da da catlatma ıgnesı verdıler sana ne dedıler e2 1800lerde cokmısCanım benim de çarşamba opu olacak maşallah senin yumurtan çok hepsi dolu olur inşallah benimkiler 7_8 tane canım bakalım inşallah hepsi dolu olur benimkilerin ölçüsü 15mm 19 mm arası
Kan aldılar canım sonuç daha çıkmadı okula gidiyorum şimdi ne durumda e2 bilmiyorum ama 6 tane istediğim gibi yumurta çıkacak diye tahmin ediyorum dedi kuzu gonalf ı bence 15 mm yumurta için yazdı büyüsün diye seninki yeterli büyüklükte canım rabbim nasip eder inşallah benim de taze transfer olacak sanırımValla cnm ben bıkactanesıne baktm 18 kusurlerdu bıkqc belkı ufak vardır sormadım pregesteronda ıyı cıkarsa buau transfer yoksaa bır ay bekleme hayırlısı ıkımızınde ıyı ıcı dolu cokıp dollensın yeterkı cnm bana oglen cetrotıne aksam 20:30da da catlatma ıgnesı verdıler sana ne dedıler e2 1800lerde cokmıs
Benim çatlatma iğnesi 23:00 daValla cnm ben bıkactanesıne baktm 18 kusurlerdu bıkqc belkı ufak vardır sormadım pregesteronda ıyı cıkarsa buau transfer yoksaa bır ay bekleme hayırlısı ıkımızınde ıyı ıcı dolu cokıp dollensın yeterkı cnm bana oglen cetrotıne aksam 20:30da da catlatma ıgnesı verdıler sana ne dedıler e2 1800lerde cokmıs
Evet cnm progesteron da 0,73 cıkmıs 1.40 ın altında olmaşıymıs benımde buyuk ıhtımal tazentransfernolcak ozaman Cumartesi pazartesı haftaya teansfer olurmuyuz acaba 3. 5.gun emrıyosu benımde goguslerıme dokunamıyorım bıde bacak kalca agrım var buyume hormonu yapıyomus cok fena solda snkı yumurtalarımı hıssedıyorumKan
Kan aldılar canım sonuç daha çıkmadı okula gidiyorum şimdi ne durumda e2 bilmiyorum ama 6 tane istediğim gibi yumurta çıkacak diye tahmin ediyorum dedi kuzu gonalf ı bence 15 mm yumurta için yazdı büyüsün diye seninki yeterli büyüklükte canım rabbim nasip eder inşallah benim de taze transfer olacak sanırım
Aynen benim de öyle ağrı oluyor ya cumartesi ya pazartesi oluruz canımEvet cnm progesteron da 0,73 cıkmıs 1.40 ın altında olmaşıymıs benımde buyuk ıhtımal tazentransfernolcak ozaman Cumartesi pazartesı haftaya teansfer olurmuyuz acaba 3. 5.gun emrıyosu benımde goguslerıme dokunamıyorım bıde bacak kalca agrım var buyume hormonu yapıyomus cok fena solda snkı yumurtalarımı hıssedıyorum
hayirlisi olsun canım inşallahhh guzel kaliteli olsunlarKızlar gunaydın 11 tane 18 mmlerde yumurtalarım olmus carsamba opu olcak progesteron degerım yuksek cokmazsa da buay transfer olcakmısım carsamba 7:45 te ıns hayırlınguzel haberler alırım
Ozamannbırlıkte olcaz cnmAynen benim de öyle ağrı oluyor ya cumartesi ya pazartesi oluruz canım
Ins kuzum ya dolu cokar ınshayirlisi olsun canım inşallahhh guzel kaliteli olsunlar
Opu bekleyen 3 kısıyız cnm carsamba olck benımde kac yumurtan varMerhaba bugun kontrolüm vardı. çarşamba opum var. dolu dolu yumurta oldu yine bende maşallah. hayırlısı.
sağda 10 solda 10 olgun saydı. arkada sayamadıkları varmış daha dostinex başaldık bugün (prolaktinim mi yükseldi acaba. 8 gün içecekmişim). gonapepty 2 tane aksama. birde enfeksiyona karşı vajinal temizleyici fitil verdiler. çarşamba sabah 8 de merkezde olun dediler.Opu bekleyen 3 kısıyız cnm carsamba olck benımde kac yumurtan var
Alaalla bılmem kı sormadınmı bananıgne verdıler asdece catlaması ıcın belkı toplanınca verırler bıseyler bılmıyorum senın baya varmıs ohss olma dıkkat etsağda 10 solda 10 olgun saydı. arkada sayamadıkları varmış daha dostinex başaldık bugün (prolaktinim mi yükseldi acaba. 8 gün içecekmişim). gonapepty 2 tane aksama. birde enfeksiyona karşı vajinal temizleyici fitil verdiler. çarşamba sabah 8 de merkezde olun dediler.
yaa hiç sorma en düşük dozda çok sayıda toplanıyor hep. daha önce bir defa 30 toplandı. gecen sene 38 bi toplandı. amh ım cok şükür iyi de bu kadar dayanabiliyorum. hiç ohss olmadım ama cok su içiyorum. benim embriyolara pgt/ngs yapılacak. sayı yüksek olunca prolaktin yükseldi galiba.Alaalla bılmem kı sormadınmı bananıgne verdıler asdece catlaması ıcın belkı toplanınca verırler bıseyler bılmıyorum senın baya varmıs ohss olma dıkkat et
Hıc bılmem cnm benımde sayı kotu degıldı ama bukdr buyudu asırı dgldr ıcı dolu olsun onemlı olanyaa hiç sorma en düşük dozda çok sayıda toplanıyor hep. daha önce bir defa 30 toplandı. gecen sene 38 bi toplandı. amh ım cok şükür iyi de bu kadar dayanabiliyorum. hiç ohss olmadım ama cok su içiyorum. benim embriyolara pgt/ngs yapılacak. sayı yüksek olunca prolaktin yükseldi galiba.