Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

aynn hakkimizda hayirlisi kuzum kötü düşünme banada dedi iptal olabilir pgd saglam gelmese ama hiç onu dusunuyorum aklima bile getirmek istemiyorum hep transferi dusunuyom tutcagini sende öyle dusun cnm iyi yapmisin kendin yapmakla igneyi alisirsin o kadar can yanmiyor

Kızlar bana mıkroenjeksıuonlı tup bebek onerdıler ama oda para somdı ınternete baktıgımda klasıkmtup bebekte spermle yumurta yakına konulup kendı dollenmesı beklenıyo mıkroenjeksıuonlu döllenmede de ıcıne ınce uçlu katayerle koyuluyomus somdı bıze hangısı yapılcak

Ben mikro chip li istedim canım bizde morfoloji 2 o yüzden en sağlık sperm seçme tekniği

Ben mikro chip li istedim canım bizde morfoloji 2 o yüzden en sağlık sperm seçme tekniği
Ne bkm cnm bende bılmıyorum ki bızım dıgalmyoldan cocugumuz oldu erken dogum oldu napsak bılemedım morfolojı 21 dı bızım

Kızlar 20;30 da ıgnecıklarımı oldum catlatma

Eklentiler

• 35539246-93BE-4926-902E-EB6887B5560A.jpeg
    95,9 KB · Görüntüleme: 24
Umarım bebeğiniz sağ Salim zamanlıca gelir. Zor bu bekleyişler...

Çok teşekkür ederim hepimizin için öyle inşallah...
sizin hikayeniz nedir acaba?
Iki yildir evliyim , bir kez dogal yolla hamile kaldim ama dis gebelik oldugu anlasildi. Sonra cok denedik ama olmadi , 33 yasindayim doktorumla konustuk geç kalmayin bir an once yapin dedi, bizde bir yola girdik. Asilama dusunmedik hic cunku sperm hizimiz biraz düsuk.Boylece bu surece girmiş olduk.Bu persembe OPUolacagiz insallah , hayirlisiyla toplicaz guzel yumurtalari.

Canım sıcaklık konusunda sıkıntı olmaz 25 derece değildir araba hakkında hayırlısı olsun maşallah bol yumurta dolu dolu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…