- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
benim genetik analiz sonucuma göre transferim yapılacak. bir ay rahmi dinlendirelim sonra yapalım dediler.Ben biraz aranıza geç dahil oldum ama beni de alır mısınız :) Gerçi benim gibi sonradan transfer olacak kimse var mı? Keşke benim de hemen transferim olsa. Beklemek çok yorucu.
hosgeldin cnm hayirliolsun tedavin insallah tez zamanda evladina kavusursunBen biraz aranıza geç dahil oldum ama beni de alır mısınız :) Gerçi benim gibi sonradan transfer olacak kimse var mı? Keşke benim de hemen transferim olsa. Beklemek çok yorucu.
Aminnn teşekkür ederim. İnsan yazınca aynı kaderi paylaştığı birilerini görünce mutlu oluyor, dışarıdan aynı şeyleri anlatıp durmak çok saçma gelebiliyor bazen. Eşim bile bazen Hayyal düşünme diyor ama insan düşünmeden de edemiyor. Cümlemizin emekleri bir an önce sonuçlansın. :)hosgeldin cnm hayirliolsun tedavin insallah tez zamanda evladina kavusursun
Sizin ilk denemeniz mi acaba?benim genetik analiz sonucuma göre transferim yapılacak. bir ay rahmi dinlendirelim sonra yapalım dediler.
Benim de çarşamba günü opum :)Çarşamba hemen hemen herkesin opu su var sanırım :)
Ne kadar güzel :) Umarım hepsinin içi doludur, hepsi döllenir hepsi 5. güne gider...sağda 10 solda 10 olgun saydı. arkada sayamadıkları varmış dahadostinex başaldık bugün (prolaktinim mi yükseldi acaba. 8 gün içecekmişim). gonapepty 2 tane aksama. birde enfeksiyona karşı vajinal temizleyici fitil verdiler. çarşamba sabah 8 de merkezde olun dediler.
benim 6. opum. benimkiler 5. güne gidemiyor. dna bozulmaya başlıyor. o yüzden mecburan genetik analiz yaptırıyoruz.Sizin ilk denemeniz mi acaba?
Sizi çok iyi anlıyorum... Benim de 2 denememde ilkinde 5 diğerinde 6 embriyom olmasına rağmen 5. güne gidemediler.benim 6. opum. benimkiler 5. güne gidemiyor. dna bozulmaya başlıyor. o yüzden mecburan genetik analiz yaptırıyoruz.
umarım bu defa sağlıklı olanı buluruz.
amin canım benim aminnn hepimizin için hayırlısı olsun inşallah.Hadi hayirlisi gözünaydın kuzum
Amin canım hepimiz için inşallah uğur getirsinBenim de çarşamba günü opum :)
Çok güzel olsun herşey inşallah...
benim de 2 kimyasal sonucum var. gecen yıl genetkte 5 embriyomda da hasar oranı çok yüksekti. hepsi sağlıksız geldi. transfer iptal edilmişti bu yüzden. şi,mdi inşallah sağlıklıyı buluruz da ben de tarnsfer için gün sayarımSizi çok iyi anlıyorum... Benim de 2 denememde ilkinde 5 diğerinde 6 embriyom olmasına rağmen 5. güne gidemediler.
Gidenler de işte malum kimyasal gebelikle sonuçlandı.
Fakat genetik analizde hiçbirşey de çıkmayabilir aslında. Bazen kalitesiz yumurta ya da spermden kaynaklanan doğal seleksiyon da olabiliyormuş.
Bencede cnmKızlar çarşamba günü opu günü ilan edelim o zamaninşallah güzel haberler verirsiniz bizlere.
Benim de bugün 7. günümdü yarın kontrolum var. Sizler kaçıncı gün opu olmuş olacaksiniz?
Benım aannem kardesımı 39 da dogurdu cnm neden gec olsun kiRica etsem tecrübelerinizle bir yorum yaparmışsınız sizce aşılama yapsam mı 40 yaşım çok mu geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?