Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Ben biraz aranıza geç dahil oldum ama beni de alır mısınız :) Gerçi benim gibi sonradan transfer olacak kimse var mı? Keşke benim de hemen transferim olsa. Beklemek çok yorucu.

Ben biraz aranıza geç dahil oldum ama beni de alır mısınız :) Gerçi benim gibi sonradan transfer olacak kimse var mı? Keşke benim de hemen transferim olsa. Beklemek çok yorucu.
benim genetik analiz sonucuma göre transferim yapılacak. bir ay rahmi dinlendirelim sonra yapalım dediler.

hosgeldin cnm hayirliolsun tedavin insallah tez zamanda evladina kavusursun

hosgeldin cnm hayirliolsun tedavin insallah tez zamanda evladina kavusursun
Aminnn teşekkür ederim. İnsan yazınca aynı kaderi paylaştığı birilerini görünce mutlu oluyor, dışarıdan aynı şeyleri anlatıp durmak çok saçma gelebiliyor bazen. Eşim bile bazen Hayyal düşünme diyor ama insan düşünmeden de edemiyor. Cümlemizin emekleri bir an önce sonuçlansın. :)

Ne kadar güzel :) Umarım hepsinin içi doludur, hepsi döllenir hepsi 5. güne gider...

benim 6. opum. benimkiler 5. güne gidemiyor. dna bozulmaya başlıyor. o yüzden mecburan genetik analiz yaptırıyoruz.
umarım bu defa sağlıklı olanı buluruz.
Sizi çok iyi anlıyorum... Benim de 2 denememde ilkinde 5 diğerinde 6 embriyom olmasına rağmen 5. güne gidemediler.
Gidenler de işte malum kimyasal gebelikle sonuçlandı.
Fakat genetik analizde hiçbirşey de çıkmayabilir aslında. Bazen kalitesiz yumurta ya da spermden kaynaklanan doğal seleksiyon da olabiliyormuş.

kızlar herkese selam benim bugün kontrolüm vardı. rahim duvarımın biraz ince olması dışında herşey yolunda çok şükür ilaçlara başladım. 10 gün sonra kontrolüm var. muhtemelen 20 gün sonra da transferini yaparız dedi doktor. çok değişik hissediyorum sona yaklaşıyorum sanırım umarım güzel sonuçlanır.
LadyNurr kuzum sen ne yaptın kontrolün vardı bugün ?

benim de 2 kimyasal sonucum var. gecen yıl genetkte 5 embriyomda da hasar oranı çok yüksekti. hepsi sağlıksız geldi. transfer iptal edilmişti bu yüzden. şi,mdi inşallah sağlıklıyı buluruz da ben de tarnsfer için gün sayarım

Değerim nasıl arkadaşlar

Eklentiler

• C5C1EAA8-86E2-43CD-AA97-20F5D891D701.jpeg
    90,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 87A1778E-49C0-4D9A-ADAE-FD21C5883A53.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar çarşamba günü opu günü ilan edelim o zaman inşallah güzel haberler verirsiniz bizlere.
Benim de bugün 7. günümdü yarın kontrolum var. Sizler kaçıncı gün opu olmuş olacaksiniz?
Bencede cnm kesınlıkle 11.gunumdu bugun 13.gunde opu olcam ben vucutta gore degısır bence

Rica etsem tecrübelerinizle bir yorum yaparmışsınız sizce aşılama yapsam mı 40 yaşım çok mu geç

Kızlar ıdrara sıkısıyımus gıbı hıssedıyorum 2 saat sonra olcam catlatmaları ama yumurtalarmı baskı yaptı anlamadım sımdı farklı hıssettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…