• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Evet canım taze olacak büyük ihtimalle süreci birlikte yaşıcaz sanırım :) sen bir önceki kontrolde kaç mm hatırlamıyor sun değil mi canım kimi günde 2mm artar diyor kimi 1
2mm canım sen rahat ol içini ferah tut doktorlar 14 mm yi bile işleme alıyor

Kızlar günaydın ben cıktım kontrolden 11 tanecık 17 18lerde yumurtalarım vardı cok tatlı yarın belkı son kontrol olur dedı persembe en gec sanırım toplama olcak cok heycanlıyım ♥️

Kızlar gunaydın 11 tane 18 mmlerde yumurtalarım olmus carsamba opu olcak progesteron degerım yuksek cokmazsa da buay transfer olcakmısım carsamba 7:45 te ıns hayırlınguzel haberler alırım
Canım benim de çarşamba opu olacak maşallah senin yumurtan çok hepsi dolu olur inşallah benimkiler 7_8 tane canım bakalım inşallah hepsi dolu olur benimkilerin ölçüsü 15mm 19 mm arası

Canım benim de çarşamba opu olacak maşallah senin yumurtan çok hepsi dolu olur inşallah benimkiler 7_8 tane canım bakalım inşallah hepsi dolu olur benimkilerin ölçüsü 15mm 19 mm arası
Umarım hepimizin dolu çıkar hep bir bekleyiş içindeyiz inş yüzümüz güler

Back