Amin çok teşekkürlerSimdiden hayirlisi olsun. Inşallah sımsıkı tutunur bebeğin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok teşekkürlerSimdiden hayirlisi olsun. Inşallah sımsıkı tutunur bebeğin.
Güzel canım maşallah9 canım mm sormadım ama yanımda not alırken 18 16 20 14 te
Allah yardımcın olsun
Çatlatma iğneni bugün mü vuracaksın canım çarsamba sabah mı opu9 canım mm sormadım ama yanımda not alırken 18 16 20 14 te
Allah yardımcın olsun
Evet bugün olcam canım opu salı sen yarın mi gidiyorsunÇatlatma iğneni bugün mü vuracaksın canım çarsamba sabah mı opu
Evet canım yarın sabah kontrol çarşamba olur opu diye düşünüyorum ama emin olamıyorum cuma günü 10mm 14mm arasıydıEvet bugün olcam canım opu salı sen yarın mi gidiyorsun
Artmıştır merak etme senin taze mi olacakEvet canım yarın sabah kontrol çarşamba olur opu diye düşünüyorum ama emin olamıyorum cuma günü 10mm 14mm arasıydı
Evet canım taze olacak büyük ihtimalle süreci birlikte yaşıcaz sanırım :) sen bir önceki kontrolde kaç mm hatırlamıyor sun değil mi canım kimi günde 2mm artar diyor kimi 1Artmıştır merak etme senin taze mi olacak
2mm canım sen rahat ol içini ferah tut doktorlar 14 mm yi bile işleme alıyorEvet canım taze olacak büyük ihtimalle süreci birlikte yaşıcaz sanırım :) sen bir önceki kontrolde kaç mm hatırlamıyor sun değil mi canım kimi günde 2mm artar diyor kimi 1
Tam bir hafta oluyor bugun , ve oglen kontrolum var.Kontrolden sonra güncel durumu yazayim daha iyi ve net olur .Tedaviye ne zaman başladınız acaba yumurta boyutları nedir
Bugun yine kontrol var .Insallah guzel haberler verecegim cok tesekkur ederim moral oldunuz banaKalınlasır cnm bıde benımde 6 yumurta vardı 11 oldu korkma ıcı dolu cıksın yeterkı benımde rahım ıcı 12 benımde cok kalın dıye transfer olamam dıye korkuyorum
Insallah cok iyi gecer gecerEvet canım salı günü yum toplanacak taze transfer olacak öyle uygun görüyorum dedi
Insallh hayirlisiyla gecsin islemin kacinci gun embriyosu?Merhaba kızlar yarın benim transferim var dualarınıza benide katarsanız sevinirim
Bende kont olmak ıcın beklıyorum ıns guzel haberler alırız cnmBugun yine kontrol var .Insallah guzel haberler verecegim cok tesekkur ederim moral oldunuz bana
Ben de bekliyorum kontrol içinBende kont olmak ıcın beklıyorum ıns guzel haberler alırız cnm
Ben coktım cnm hocanın dıyecegını beklıyorumBen de bekliyorum kontrol için
Hakkında hayırlısı canımKızlar gunaydın 11 tane 18 mmlerde yumurtalarım olmus carsamba opu olcak progesteron degerım yuksek cokmazsa da buay transfer olcakmısım carsamba 7:45 te ıns hayırlınguzel haberler alırım
Canım benim de çarşamba opu olacak maşallah senin yumurtan çok hepsi dolu olur inşallah benimkiler 7_8 tane canım bakalım inşallah hepsi dolu olur benimkilerin ölçüsü 15mm 19 mm arasıKızlar gunaydın 11 tane 18 mmlerde yumurtalarım olmus carsamba opu olcak progesteron degerım yuksek cokmazsa da buay transfer olcakmısım carsamba 7:45 te ıns hayırlınguzel haberler alırım
Umarım hepimizin dolu çıkar hep bir bekleyiş içindeyiz inş yüzümüz gülerCanım benim de çarşamba opu olacak maşallah senin yumurtan çok hepsi dolu olur inşallah benimkiler 7_8 tane canım bakalım inşallah hepsi dolu olur benimkilerin ölçüsü 15mm 19 mm arası