yok cnm demedi dedi tahlil yapariz ona göre dozunu dusururuz ben havuz yontemi yaptigim için daha önce yaptilar hersey normaldi bende kromozonum bozuk ondan cnmCanım kan verdin mi e2 değerini söylediler mi
Dozu kaç canım şuan senin ilkinde kaç toplanmıştıyok cnm demedi dedi tahlil yapariz ona göre dozunu dusururuz ben havuz yontemi yaptigim için daha önce yaptilar hersey normaldi bende kromozonum bozuk ondan cnm
Hayırlı olsun canımbugun4 ignemi vurdum cnm 4 gun
Dun ve bugun akintim olmaya basladi bazen seffaf bazense beyaz oluyor. Gonal f kullaniyorum suan sadece bugun 5. Gunum olucakHangi iğneyi(igneleri) hangi dozda kullaniyorsun? Vücudunda farklı birşey hissediyor musun
Hayirli olsuunBende aranıza yeni katıldım. Bu ay tedavim başlıyor
Ayyy cok heyecanliMErhaba bende iğnemin 7. günündeyim. yarın muayenem var. opu belli olacak hayırlısı ile.
Ben de bu akşam 4. Ignemi vurucam.gonal f iğne kullanıyorum, kontrole yarın gidicem.Ben de bugün kasiklarimda ağrı hissetmeye başladım, ilk 2 gün çok hafifti bugün daha çok hissediyorum. Igne etki etmeye başladı demekkiDun ve bugun akintim olmaya basladi bazen seffaf bazense beyaz oluyor. Gonal f kullaniyorum suan sadece bugun 5. Gunum olucakbenim ilacim kalem igne seklinde ve hic aci hissetmiyorum. Zaman zaman yumurtaliklarim agriyor hissediyorum heralde hizli bir buyume var diyorum . Yarin ikinci kontrole gidecegim . Senin nasil , kac yumurta var ? Ne kadar buyumusler?:))
tsk ederim canımHayırlı olsun canım
17.ocakta 11 yumurta 9.olgun 3 döllendi sadece öncedende ikitane 3 gun embriyom var onlarda çözülcek 5 gune gitmek için ilk dozum 225 şimdi bu tedavimde 300 doz verdi doktorum cnm boyleDozu kaç canım şuan senin ilkinde kaç toplanmıştı
hosgeldin cnm hayirli olsun tedavin insallah guzel kaliteli yumurtalarin olurBende aranıza yeni katıldım. Bu ay tedavim başlıyor
Benim ikinci kontrolumde arttirmisti doktorum .375ml/u vuruyoruz. Ama kabizlik basladiBen de bu akşam 4. Ignemi vurucam.gonal f iğne kullanıyorum, kontrole yarın gidicem.Ben de bugün kasiklarimda ağrı hissetmeye başladım, ilk 2 gün çok hafifti bugün daha çok hissediyorum. Igne etki etmeye başladı demekkiyarın ilave ilaç verecek mi bakalim
Öncelikle hayirli olsun tedavinHerkese merhabalar arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracağım şuan gerekli dosya hazırlıkları başladı Mart sonu Nisa’n başı gibi muhtemelen tüp bebek yapılacak 3 defa aşılama yapıldı maalesef negatif ve görünürde hiçbir problem Yok eşimde de bende de herşey normal görünüyor benim gibi sebepsiz olan var mı tüp bebektede olumsuz sonuç almaktan korkuyorum varsa örnekler yazarmısınız lütfen
hosgeldin cnm hayirlisi olsun tedavin ben 3 denememi yapcam tupbebek bende sorun yoktu 3 kez aşılama yaptim ikikez tupbebek yaptim malesef negatif oldu olunca genetik istedi doktor ve orda sorun cikti bende kromozonum bozuk cikti simdi 3 hazirlaniyorumHerkese merhabalar arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracağım şuan gerekli dosya hazırlıkları başladı Mart sonu Nisa’n başı gibi muhtemelen tüp bebek yapılacak 3 defa aşılama yapıldı maalesef negatif ve görünürde hiçbir problem Yok eşimde de bende de herşey normal görünüyor benim gibi sebepsiz olan var mı tüp bebektede olumsuz sonuç almaktan korkuyorum varsa örnekler yazarmısınız lütfen
Merhaba cnm hosgeldin hadi hayirlisi bakalim bende igne vuruluyom kacinci denemen cnmMerhaba canlarimm .ben şuan igne tedavisindeyim. Persembe gunu yumoslarima bakacaklar . Yumurta toplama islemi icin gun vercekler.. Allahim herkese guzel bebisler nasip etsin...
Ilk denemem canem.Merhaba cnm hosgeldin hadi hayirlisi bakalim bende igne vuruluyom kacinci denemen cnm
aa ne guzel hayirlisi olsun inşallahhh ilk denemende alirsin bende bugun 5ci ignemi vurcam pazartesi kontrolum var demekki hemen hemen ayni gunlerde opu olcayiz 29 yasindayim sen kac yaşindasin nerde tedavi goruyonIlk denemem canem.4 gunluk igneden sonra muayene oldum . Doktor harika dedi . Demekki guzel ilerliyor . Tekrar igne verdi persembe günü gidecegim . Ignemi kendim yapiyorum evde . senin nasil geciyor melike kac yasindasin canem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?