• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Merhaba sevgili anne adaylari😊, sizlere danisacagim bir sorum var. OPU işleminiz ortalama kac gun sonra olmustu ? Ve yumurta buyuklugu ne kadar olmali OPUicin ?

gün yumurta takibi yapılıyor
yumurta gelişimine göre
11-14 günleri arası opu yapılıyor
18mm geçtikten sonra yapılıyor genelde

Kızlar başlayınca günler çok çabuk geçiyor. Baslayamadikca insanın gözünde büyüyormuş süreç. Ben iğnelerin 4. Günündeyim, yarın kontrole gidicem bakalım büyümeye başladılar mı 😊
Merhaba bende ignelerin 5. Gunundeyim .solda 3 adet 10mm olmus bile sagda ise 7 mm var iki tane .Haftasonu yine kontrol .Allahim tum isteyenlere , caba gosterenlere nasip et 🌸

Kızlar başlayınca günler çok çabuk geçiyor. Baslayamadikca insanın gözünde büyüyormuş süreç. Ben iğnelerin 4. Günündeyim, yarın kontrole gidicem bakalım büyümeye başladılar mı 😊
aynn cnm benimde bugun 4 ignemi vurcam bugun kontrolum var bakalim nasil olmuslar insallah sonu guzel olur saglikli kaliteli yumurtalar olsunlar 🤗

Kontrolden geliyorum kızlar 6 gün iğne oldum pazartesi tekrar kontrol çarşamba da büyük ihtimalle opu gonalf 225 kullanıyordum dozunu 300 e çıkardı güzel büyüyen yumurtaların var dedi ölçtü yumurtaları 10 _14 arası ölçümler e2 değeri için kan verdim yumurtam tahmini 8_10 arası benden b kadar şimdilik :)

Kontrolden geliyorum kızlar 6 gün iğne oldum pazartesi tekrar kontrol çarşamba da büyük ihtimalle opu gonalf 225 kullanıyordum dozunu 300 e çıkardı güzel büyüyen yumurtaların var dedi ölçtü yumurtaları 10 _14 arası ölçümler e2 değeri için kan verdim yumurtam tahmini 8_10 arası benden b kadar şimdilik :)
Ne güzel haberler, ben bile heyecanlandım sizin adınıza 😊

polikistik over olduğumdan gonalf bende cok sayıda yumurta oluşturuyor. 150 lik dozda en son 38 toplanmıştı :olamaz:. yine düşük dozda 150 başladık hatta e2 den sonra daha da düşürdüler dozumu 137.5. pazartesi yada salı opu olur diye düşünüyorum ben de.

Maşallah çok güzel canım

Back