- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Maşallah canım sayıca çok çok güzel yumurtalarınpolikistik over olduğumdan gonalf bende cok sayıda yumurta oluşturuyor. 150 lik dozda en son 38 toplanmıştı. yine düşük dozda 150 başladık hatta e2 den sonra daha da düşürdüler dozumu 137.5. pazartesi yada salı opu olur diye düşünüyorum ben de.
Senin kontrol yarın mı canımMaşallah çok güzel canım
Yok canım pazar günü yumurtalar kaç olunca toplanıyorSenin kontrol yarın mı canım
Çok teşekkür ederim dün gittiğimde 2. İğneye başlandı zatenyumurta olgunluğunun ez az 18mm ve üzeri olması gerekiyor. önden olgunlaşanlar çatlamasın diye son 2-3 gün başka iğne veriliyor. kalanları da olgunlaşmaya devam ediyor son güne kadar.
bende dün başladım 2. iğneye cetrotide.Çok teşekkür ederim dün gittiğimde 2. İğneye başlandı zaten
bende dün başladım 2. iğneye
O iğneden sonra yanma ve kızarıklık oldu
tmm cnm yoldayim doktora gidiyomBen de 4. Ignemi vurucam bu akşam. Doktordan çıkınca haber verirsiniz bize de
Şuanda senin adına ben heycanlandımKontrolden geliyorum kızlar 6 gün iğne oldum pazartesi tekrar kontrol çarşamba da büyük ihtimalle opu gonalf 225 kullanıyordum dozunu 300 e çıkardı güzel büyüyen yumurtaların var dedi ölçtü yumurtaları 10 _14 arası ölçümler e2 değeri için kan verdim yumurtam tahmini 8_10 arası benden b kadar şimdilik :)
Canım benim tez zamanda inşallah :) arkamdan gel bekliyorımŞuanda senin adına ben heycanlandım ♥♥bende artıkk başlıyımmm diye iç atıyorum
hosgeldin cnm hayirlisi olsun tedavinkızlar selam bende şurada yerimi alayım.bu ayki regl de başlayacağım inşallah.
Canım kan verdin mi e2 değerini söylediler mikizlar ben çıktım doktordan 6.7 santim olmus yumurtalar şuan hersey yolunda bakalim pazartesi yine kontrolum var kanima bakcaklar eger bi aksilik cikmasa dozu dusure bilirmis doktor hepimiz için hayirlisi olsun kuzucuklar
Senin kaçıncı günün 'dü canımkizlar ben çıktım doktordan 6.7 santim olmus yumurtalar şuan hersey yolunda bakalim pazartesi yine kontrolum var kanima bakcaklar eger bi aksilik cikmasa dozu dusure bilirmis doktor hepimiz için hayirlisi olsun kuzucuklar
inşallah hepimizin.ankara bahcecide olacak tedavimhosgeldin cnm hayirlisi olsun tedavin
bugun4 ignemi vurdum cnm 4 gunSenin kaçıncı günün 'dü canım
Amin cnminşallah hepimizin.ankara bahcecide olacak tedavim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?