hayirlisi olsun simdiden ben heycanlandim senin yerineEvet kuzum öyle yapıcam ama bilmem keşke kendi gelse ben yarına kadar bekliycem akşama kadar galibs
Sağol canım.hayirlisi olsun simdiden ben heycanlandim senin yerine
insallah kuzum ❤❤Sağol canım. ♥ İnşallah kendiliğinden gelir yarın akşam
Merhaba sevgili anne adaylari, sizlere danisacagim bir sorum var. OPU işleminiz ortalama kac gun sonra olmustu ? Ve yumurta buyuklugu ne kadar olmali OPUicin ?
Inşallah ilacı icmene gerek kalmazSağol canım.İnşallah kendiliğinden gelir yarın akşam
Merhaba bende ignelerin 5. Gunundeyim .solda 3 adet 10mm olmus bile sagda ise 7 mm var iki tane .Haftasonu yine kontrol .Allahim tum isteyenlere , caba gosterenlere nasip etKızlar başlayınca günler çok çabuk geçiyor. Baslayamadikca insanın gözünde büyüyormuş süreç. Ben iğnelerin 4. Günündeyim, yarın kontrole gidicem bakalım büyümeye başladılar mı
Yaaa ne güzel maşallahMerhaba bende ignelerin 5. Gunundeyim .solda 3 adet 10mm olmus bile sagda ise 7 mm var iki tane .Haftasonu yine kontrol .Allahim tum isteyenlere , caba gosterenlere nasip et
Merhaba bende ignelerin 5. Gunundeyim .solda 3 adet 10mm olmus bile sagda ise 7 mm var iki tane .Haftasonu yine kontrol .Allahim tum isteyenlere , caba gosterenlere nasip et
aynn cnm benimde bugun 4 ignemi vurcam bugun kontrolum var bakalim nasil olmuslar insallah sonu guzel olur saglikli kaliteli yumurtalar olsunlarKızlar başlayınca günler çok çabuk geçiyor. Baslayamadikca insanın gözünde büyüyormuş süreç. Ben iğnelerin 4. Günündeyim, yarın kontrole gidicem bakalım büyümeye başladılar mı
masallah siz bizden öndesiniz ne guzel insallah hepsi kaliteli cikarlarMerhaba bende ignelerin 5. Gunundeyim .solda 3 adet 10mm olmus bile sagda ise 7 mm var iki tane .Haftasonu yine kontrol .Allahim tum isteyenlere , caba gosterenlere nasip et
Benim bugün 7. Günümmasallah siz bizden öndesiniz ne guzel insallah hepsi kaliteli cikarlar
aynn cnm benimde bugun 4 ignemi vurcam bugun kontrolum var bakalim nasil olmuslar insallah sonu guzel olur saglikli kaliteli yumurtalar olsunlar
Ne güzel haberler, ben bile heyecanlandım sizin adınızaKontrolden geliyorum kızlar 6 gün iğne oldum pazartesi tekrar kontrol çarşamba da büyük ihtimalle opu gonalf 225 kullanıyordum dozunu 300 e çıkardı güzel büyüyen yumurtaların var dedi ölçtü yumurtaları 10 _14 arası ölçümler e2 değeri için kan verdim yumurtam tahmini 8_10 arası benden b kadar şimdilik :)
Teşekkür ederim canım sonu da güzel olur inşallah :)Ne güzel haberler, ben bile heyecanlandım sizin adınıza
Bugün benim de iğnenin 7.günü olacak canım benim opu büyük ihtimalle çarşambaMErhaba bende iğnemin 7. günündeyim. yarın muayenem var. opu belli olacak hayırlısı ile.
Maşallah çok güzel canımKontrolden geliyorum kızlar 6 gün iğne oldum pazartesi tekrar kontrol çarşamba da büyük ihtimalle opu gonalf 225 kullanıyordum dozunu 300 e çıkardı güzel büyüyen yumurtaların var dedi ölçtü yumurtaları 10 _14 arası ölçümler e2 değeri için kan verdim yumurtam tahmini 8_10 arası benden b kadar şimdilik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?