Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Canım bana da senelerce sebepsiz dediler. Ama Semra hoca bence tüplerde tıkanıklık var dedi. Aşılama ile ilgilide benim doktorum imkanın varsa hiç vakit kaybetme aşılama ile çünkü başarı oranı çok düşük demişti. İlk görüşme ücretsiz evet tüp bebek ücretini de 2600 tl ilk başladığın gün veriyorsun geriye kalan kısmını opu günü ödüyorsun.

Ah keşke ya öyle bi maddi gücüm olsa dakika düşünmem. Öyle kötü zamanlar geçiriyoruz ki. Büyüklerden de hiç destek olmayınca mecburen herşeyi düşünmek zorundayız. Kendi işimiz battı herşeye sil baştan. Biraz daha maddi açıdan elimiz açılınca olsun dedim ama yaş da 34 oldu artık.

İyi günler arkadaşlar bende doktor ve hastane araştırıyorum avrupa yakasında. Biraz uygun yollu ( şuan çalışmıyorum). Tavsiye edebileceğiniz doktor ve hastane var mıdır?
Selam canım . Ben bahçeciyi tavsiye ederim oradada ön görüşme ücretsiz ama ekonomik değil mağlesef .

İnşallah en kısa sürede toparlarsınız. Bu Arada belki de bir mucize olur belli mi olur Aşılama için mi yer araştırıyorsunuz. Şimdi bende ki fiyat listesine baktım da ilaçlar hariç 2750 yazıyor.

Çapa tıp fak. Yada cerrahpaşa için yorumunuz var mıdır acaba?
Üniversite hastanelerini hiç araştırmadım ben, süreç uzun sürüyormuş ve çalışıyorum o kadar vaktim yok diye. Ama size tavsiyem bence üniversite hastanelerinden birinde başlayın en azından olmasa bile raporunuz olur yarın birgün indirimli yaptırırsınız raporla .

Teşekkür ederim bu saatte rahatsız ettim. Görüşmek üzere. Artık inşallah önümüzdeki ay başlıycam sanırım. Bu sürede bol bol araştırmam gerek.

Teşekkür ederim bu saatte rahatsız ettim. Görüşmek üzere. Artık inşallah önümüzdeki ay başlıycam sanırım. Bu sürede bol bol araştırmam gerek.
Ne demek rahatsızlık kafanıza takılan ne olursa yazabilirsiniz. Umarım en kısa sürede sağlıkla evladınızı kucağınıza alırsınız

Çapa tıp fak. Yada cerrahpaşa için yorumunuz var mıdır acaba?
Çapada 1 taze 1 dondurulmuş tüp bebek denemem oldu.ben olumsuz ayrıldım ama hamile kalanlar da vardı.çapada rapor çıkarma süreci uzun sürüyor.biz de erkek infertilitesi vardı androlojiden onay almak vs. bi kaç ay sürdü.ama rapor alabilirsen uyguna geliyor.birkaç şartı var.sgk dan en az 900 gün prim ,rahim filmi,senin dahiliye ve psikiyatrdan değerlendirme yazısı falan alman gerekiyor.bu forumda süleymaniye kadın doğumda daha kolay alındığını okumuştum biraz araştır istersen.
çapada rapor alabilirsen 1,5-2000 tl arası bi fiyat çıkıyor.şimdi değişmiştir tabi ben 2018 de denedim olmadı.
herşey gönlünüzce olsun

Evet canim bahçecinin ucreti yuksek ama diger yerlerde de ek bi suru para çıkıyor aslında hem on görüşmeleri ücretsiz gidip yerinde görmek lazim ben ilk görüşmede kaç para olursa olsun burda başlamak istiyorum demistin esime çok işinin ehli bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…