Amin cnm insallah hepimiz aliriz kuzum❤Aminn insallah canim insallah sende guzel sonuçlar alirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm insallah hepimiz aliriz kuzum❤Aminn insallah canim insallah sende guzel sonuçlar alirsin
Hayırlı olsun tedavin canim hoşgeldin insallah guzel haberlerini alirizBiz dun basladik , beni de listeye eklermisiniz ? hersey yolunda giderse bu ay olmzassa onumuzdeki ay guzel sonuclar alacagiz insallah.33 yasindayim, medicanada yaptiyoruz, sebepsiz infertilite, ilk denememiz.Burada sabirla bu sureci gecirmis ve geciren herkese Allahimdan guzel sonuclar diliyorum.❤
Amin cnm hosgeldin insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz rabbim buyukturBiz dun basladik , beni de listeye eklermisiniz ? hersey yolunda giderse bu ay olmzassa onumuzdeki ay guzel sonuclar alacagiz insallah.33 yasindayim, medicanada yaptiyoruz, sebepsiz infertilite, ilk denememiz.Burada sabirla bu sureci gecirmis ve geciren herkese Allahimdan guzel sonuclar diliyorum.❤
Amin kuzum inşallahinsallah canim darisi sana Allahin izniyle insallah tez zamanda
Benide listeye eklermisiniz lutfen yaş 31 klinik dokuz eylül üniversite hastanesi,tanı amh dusuklugu ve erken menepozMart ayında tüp bebeğe başlıyacak anne adayları..
Gelin hep beraber yaşayalım heycanı ben çok heycanlıyım ,korkularım var sizler ne durumdasınız?
Kimler nerde yaptıracak ? Neden tüp bebek yaptıracaksınız ?
Nelere dikkat etmeliyiz ..
Neler yiyosunuz ?
Umarım hepimize uğur getirir grafiğimiz arkadaşlar ..
LadyNurr
Yaş;24
Klinik; Bahçeci ( doç.doc.Sabri Cavkaytar)
İlk deneme
1 16 M R M
Yaş;29
Klinik ; Bursa
3’cü tüp bebek denemesi
@Nurov
Yaş;28
Klinik;Bahçeci ( dok. Zeki Akkum )
İlk tüp bebek denemesi
@Pnrr55
yaş;29
Klinik;Samsun Medikalpark ( prf.doc. Mehmet Bilge Çetinkaya)
ilk tüp bebek denemesi
@Liyam23
Yaş;28
Klinik ; Bahçeci ( doc . Zeki akkum)
İlk tüp bebek denemesi
Nameless Warrior
Yaş; 30
Klinik ; Şişli memırial
(Pko hastası)
İlk tüp bebel denemesi
@Muallimezzz
Yaş ; 30
Klinik ; Adana
2 ci tüp bebek denemesi( ilkinden bir çocuğu var )
@MAMA_to_be
Yaş ;33
Klinik ; Medicana
Sebebsiz infertile ilk deneme
hayirlisi olsun canım tedavin hosgeldin cnm insallah ilk denemende olur kuzumKızlar ben de konuyu uzun zamandır takip ediyorum, tedaviye başlayınca yazicam diyordum. Bugün randevum vardı adetin 2. Günü. Geçen ay başlayacaktık ertelenmişti, bugün iğnelere başlıyorum. Şimdilik 1 iğnem var ctesi kontrole çağırdı. Geçen ay ertelenince bu ay da ertelenirse diye düşünüyordum. Doktor başlayabiliriz deyince o kadar rahatladim ki.. ilk denemem ve erkek infertilitesi
Ekledim canimBenide listeye eklermisiniz lutfen yaş 31 klinik dokuz eylül üniversite hastanesi,tanı amh dusuklugu ve erken menepoz
Bendensin kuzum bende eli kulağında sanki geldi gelecek siye hissediyorum ama bakalım keyfi me zaman istiycekselam kızlar herkese, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun. benim dün bugün adet sancım ve göğüs ağrılarım fena eli kulağında oldum olacağım bekliyorum. çok heyecanlıyım düşündükçe kalbim çıkacak gibi oluyor.
hadi biran önce gelsin ya adet olmayı hiç bu kadar dört gözle beklememiştim senin belirtilerin başladı mı?Bendensin kuzum bende eli kulağında sanki geldi gelecek siye hissediyorum ama bakalım keyfi me zaman istiycek
as cnm sakin ol bende merkezdeyim bekliyom sırami bende heycanliyimselam kızlar herkese, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun. benim dün bugün adet sancım ve göğüs ağrılarım fena eli kulağında oldum olacağım bekliyorum. çok heyecanlıyım düşündükçe kalbim çıkacak gibi oluyor.
ayy sen başladın değil mi? kaçıncı gün bugün ?as cnm sakin ol bende merkezdeyim bekliyom sırami bende heycanliyim
doktordayim ilk ignemi bugun vurcaklar bi aksilik cikmasa cnm heycanliyimayy sen başladın değil mi? kaçıncı gün bugün ?
onlar mı vuruyorlar ilk iğneyi ?doktordayim ilk ignemi bugun vurcaklar bi aksilik cikmasa cnm heycanliyim
Evet canım gögüslerim çok ağrıyo bacaklarımda ağrı var bakalım inşlh gününde olurhadi biran önce gelsin ya adet olmayı hiç bu kadar dört gözle beklememiştim senin belirtilerin başladı mı?
inşallah olacak sen yarın geliyorsun değil mi?Evet canım gögüslerim çok ağrıyo bacaklarımda ağrı var bakalım inşlh gününde olur
Evet cnm muayene oldum ignemide vurdum oleyyonlar mı vuruyorlar ilk iğneyi ?
Evet yarın akşam istanbuldayım inşallahinşallah olacak sen yarın geliyorsun değil mi?
Olsun canım her şerde bir hayır vardırBenimde E diye bir hormonum yüksek cikti. Tedaviye baslayamadik bu ay , hormon ilaci kullanicam. Bir dahaki aya kaldi malesef