Eh yani kuzum bunu maddi manevi çok yıpratan bir serüven oluyor .Kuzum pgt daha garanti olur tabiki ben de anlamıyorum doktorları ya baştan ben her şeyi risk almadan yapmak isterim onlar illaki ya düşük ya sıkıntı olacak öyle bu doktorum da mesela gerek yok mikro chip e dedi sayı güzel dedi ben istiyorum hocam dedim öyle kabul etti bu yapboz değil ki olmadı baştan diyesin can sonuçta
Bende öyle hatırlıyorum eğer lazım olan bir arkadaş varsa elimde geçen yılın fiyat listesi mevcutBahçecide mikro cip yöntemi fiyata dahil die biliyorum
Selam kuzum hoşgeldinMerhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebeğe başlayacağım insallah. Acaba nelere dikkat etmeliyiz transferden sonra
Uykuluprenses58 adet oldum kız
MerhabaMerhaba. Bende ibrahim esinler hocayla Hrs de tüp bebek tedavisi görmekteyim. 2 tane 5 günlük yumurtam donduruldu. Ancak ben histeroskopi ile rahimde şekil bozukluğu ameliyatı yaptırdım geçen ay ve 2 ay transfer için beklemedeyim. Sizi takip edeceğim inşallah her şey gönlünüzce olsun.
li li li tey teydavul zurna eşliğinde kutlamalar başlasın hahahah
Heycan varmı heycanli li li tey tey
evet salı gunu gitcem igneleri vercekler git gide yaklasiyo genetigeHeycan varmı heycan
Gelicek annesi merak etmeevet salı gunu gitcem igneleri vercekler git gide yaklasiyo genetigenasil olcak heleki genetikten gelmesi beni zorlucak heycanlandircak allahin izniyle saglam gelcek
agzin bal yesin kiz içim bi tuaf oldu insallah kuzum hepimiz pozitif sonuçlar alirizGelicek annesi merak etmepozitif ol
İnşallahhh bitanemmmagzin bal yesin kiz içim bi tuaf oldu insallah kuzum hepimiz pozitif sonuçlar aliriz❤
Amin inşallah kuzumm yazacagiz allahin izniyle rabbim kimsenin emeklerini bosa vermesinİnşallahhh bitanemmminşallah pozitif diye ard arda hepimiz yazarız
Olumlu düşün canım sıkma kendini . Sebebiniz neydi tüp bebek için ?salı transferim olacak. çok korkuyorum... iki aşılama, bir tüp bebek tedavisi geçirdim. iki düşüğüm, bir dış gebeliğim oldu. şu an gergin değilim desem yalan olur. derin derin nefes alıp düşünmemeye, oluruna bırakmaya çalışıyorum. geçmişi düşündükçe gerilmemek mümkün değil ama geçmişi düşünerek kendimi strese sokmak da istemiyorum.
simdiden hayirli olsun canım ama sakin ol herseyi oluruna birak gorelim mevlam neylerse güzel eyler cnm stres yapmasalı transferim olacak. çok korkuyorum... iki aşılama, bir tüp bebek tedavisi geçirdim. iki düşüğüm, bir dış gebeliğim oldu. şu an gergin değilim desem yalan olur. derin derin nefes alıp düşünmemeye, oluruna bırakmaya çalışıyorum. geçmişi düşündükçe gerilmemek mümkün değil ama geçmişi düşünerek kendimi strese sokmak da istemiyorum.
Olumlu düşün canım sıkma kendini . Sebebiniz neydi tüp bebek için ?
Hmm anladım canım rahime çizik attırıyokar onu denedin mi ?sebep gözükmüyor aslında, açıklanamayan infertilite.
iyi günler canım, öncelikle inşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. ben şişli memorial hastanesine gidiyorum. çok memnunum ama fiyat uygun mu pahalı mı diğer hastaneleri araştırmadığım için bilmiyorum. şuan fiyat ilaçlar hariç 9250 TL.İyi günler arkadaşlar bende doktor ve hastane araştırıyorum avrupa yakasında. Biraz uygun yollu ( şuan çalışmıyorum). Tavsiye edebileceğiniz doktor ve hastane var mıdır?
15 dakika önce aradım orayıiyi günler canım, öncelikle inşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. ben şişli memorial hastanesine gidiyorum. çok memnunum ama fiyat uygun mu pahalı mı diğer hastaneleri araştırmadığım için bilmiyorum. şuan fiyat ilaçlar hariç 9250 TL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?