Ohhh hadi bakalımkiz bugun randevum var ignelere baslicam bugun insallah heycan basti
Aynen canım benımO zaman sakin olup bekleyelim
Kuzum ben adetim gelirse zamanında 2 hafta gelmesse 3 hafta izin aldım iş yerindenKaç gün burda kalacaksın canım belirti başladıysa gerisi gelir
Hayırlı olsun canım .. inşallah sağlıklu yumoşlar olurKızlarTunaydin hepinize bende dun aksam vurdum ilk ignelerimi gonalf flakon hergun 225 birde merianol 75 ünite yapiyorum cuma kontrol var bakalim ne kadar büyücek yumurtalar
Kuzum benim geçen ay neden ertelendi ? Bizimkiside erkek infertilesi . Sizin sayı morfoloji ileri hız vs nasıl ? Hayırlı olsun tedavi sürecin inşallah hayırlara vesile olurKızlar ben de konuyu uzun zamandır takip ediyorum, tedaviye başlayınca yazicam diyordum. Bugün randevum vardı adetin 2. Günü. Geçen ay başlayacaktık ertelenmişti, bugün iğnelere başlıyorum. Şimdilik 1 iğnem var ctesi kontrole çağırdı. Geçen ay ertelenince bu ay da ertelenirse diye düşünüyordum. Doktor başlayabiliriz deyince o kadar rahatladim ki.. ilk denemem ve erkek infertilitesi
Hayırlısı olsun inşallahKızlar ben de konuyu uzun zamandır takip ediyorum, tedaviye başlayınca yazicam diyordum. Bugün randevum vardı adetin 2. Günü. Geçen ay başlayacaktık ertelenmişti, bugün iğnelere başlıyorum. Şimdilik 1 iğnem var ctesi kontrole çağırdı. Geçen ay ertelenince bu ay da ertelenirse diye düşünüyordum. Doktor başlayabiliriz deyince o kadar rahatladim ki.. ilk denemem ve erkek infertilitesi
Amin inşallah çok sağol..Kuzum benim geçen ay neden ertelendi ? Bizimkiside erkek infertilesi . Sizin sayı morfoloji ileri hız vs nasıl ? Hayırlı olsun tedavi sürecin inşallah hayırlara vesile olur
Yani 4/5 gibi az sayıda çıktığı için ni kaç kezmi veriliyor sperm ? Evet canım ben yurtdışından gelicem inşallah olumlu olur herşey . Bizimkiside erkek infertilesiAmin inşallah çok sağol..
Eşimde çok az sperm çıkışı var çıkanlar donduruluyor. Onlarla deneyeceğiz. Geçen ay benim yumurtalarin birkaç tanesi önden gelişmeye başlamış doktor bu sayıyı azaltabilir 1ay bekleyelim dedi doğum kontrol ilacı kullandırdı eşit büyümeleri için. Bu ay esit seviyedeymişler
Sen yurt dışından geleceksin sanırım, inşallah bu emeklerimizi boşa çıkarmayacak güzel haberler alırız
Yani 4/5 gibi az sayıda çıktığı için ni kaç kezmi veriliyor sperm ? Evet canım ben yurtdışından gelicem inşallah olumlu olur herşey . Bizimkiside erkek infertilesibiraz zor galiba kadına göre erkek infertilesi . Nerede yaptırıyosun canım ?
Amin cnm insallah dua edelim birbirimize yoldayim gidiyom hayirlisi olsun kuzum hepimiz için ❤❤Ohhh hadi bakalım ♥♥ Ben bile heycanlandım inşallah güzel yumuşlar çıkar bitanem
insallah canim darisi sana Allahin izniyle insallah tez zamandaHayırlı olsun canım .. inşallah sağlıklu yumoşlar olur
gunaydin cnm hosgeldin cnm hayirlisi olsun tedavin insallah cnm insallah kaliteli yumurtalarin olurKızlarTunaydin hepinize bende dun aksam vurdum ilk ignelerimi gonalf flakon hergun 225 birde merianol 75 ünite yapiyorum cuma kontrol var bakalim ne kadar büyücek yumurtalar
Insallah guzel sonuclar alirsin canimAmin cnm insallah dua edelim birbirimize yoldayim gidiyom hayirlisi olsun kuzum hepimiz için ❤❤
Aminn insallah canim insallah sende guzel sonuçlar alirsingunaydin cnm hosgeldin cnm hayirlisi olsun tedavin insallah cnm insallah kaliteli yumurtalarin olur
bence cnm sorun buyukse ikiside zor bak ben zor vakalardan biriyim hayirlisi olsun hepimiz için uzulme duaet yergök dualarla dolu rabbime siginalimEvet sayı az olduğu için biriktirmeye çalışıyoruz. Emre bakırcıoğlu ile birlikte çalışan süleyman tosun da yaptırıyoruz. Eşim emre beyin hastası, tüp bebeği de orda denemeye karar verdik. Kadında sorun olması mi daha zor erkekte sorun olmasi mi bilemiyorum. Sonuçta taşıyacak can9ndan çan verecek olan anne. Bana kadında sorun olması daha zor gibi geliyor.. gerçi erkekte kadında yaşarken hepsi çok zor geliyor ☹☹
Sizin morfoloji ve hız mi kötü?
Evet sayı az olduğu için biriktirmeye çalışıyoruz. Emre bakırcıoğlu ile birlikte çalışan süleyman tosun da yaptırıyoruz. Eşim emre beyin hastası, tüp bebeği de orda denemeye karar verdik. Kadında sorun olması mi daha zor erkekte sorun olmasi mi bilemiyorum. Sonuçta taşıyacak can9ndan çan verecek olan anne. Bana kadında sorun olması daha zor gibi geliyor.. gerçi erkekte kadında yaşarken hepsi çok zor geliyor ☹☹
Sizin morfoloji ve hız mi kötü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?