Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kızlar ben de konuyu uzun zamandır takip ediyorum, tedaviye başlayınca yazicam diyordum. Bugün randevum vardı adetin 2. Günü. Geçen ay başlayacaktık ertelenmişti, bugün iğnelere başlıyorum. Şimdilik 1 iğnem var ctesi kontrole çağırdı. Geçen ay ertelenince bu ay da ertelenirse diye düşünüyordum. Doktor başlayabiliriz deyince o kadar rahatladim ki.. ilk denemem ve erkek infertilitesi

Kuzum benim geçen ay neden ertelendi ? Bizimkiside erkek infertilesi . Sizin sayı morfoloji ileri hız vs nasıl ? Hayırlı olsun tedavi sürecin inşallah hayırlara vesile olur

Hayırlısı olsun inşallah

Kuzum benim geçen ay neden ertelendi ? Bizimkiside erkek infertilesi . Sizin sayı morfoloji ileri hız vs nasıl ? Hayırlı olsun tedavi sürecin inşallah hayırlara vesile olur
Amin inşallah çok sağol..
Eşimde çok az sperm çıkışı var çıkanlar donduruluyor. Onlarla deneyeceğiz. Geçen ay benim yumurtalarin birkaç tanesi önden gelişmeye başlamış doktor bu sayıyı azaltabilir 1ay bekleyelim dedi doğum kontrol ilacı kullandırdı eşit büyümeleri için. Bu ay esit seviyedeymişler

Sen yurt dışından geleceksin sanırım, inşallah bu emeklerimizi boşa çıkarmayacak güzel haberler alırız

Yani 4/5 gibi az sayıda çıktığı için ni kaç kezmi veriliyor sperm ? Evet canım ben yurtdışından gelicem inşallah olumlu olur herşey . Bizimkiside erkek infertilesi biraz zor galiba kadına göre erkek infertilesi . Nerede yaptırıyosun canım ?

Evet sayı az olduğu için biriktirmeye çalışıyoruz. Emre bakırcıoğlu ile birlikte çalışan süleyman tosun da yaptırıyoruz. Eşim emre beyin hastası, tüp bebeği de orda denemeye karar verdik. Kadında sorun olması mi daha zor erkekte sorun olmasi mi bilemiyorum. Sonuçta taşıyacak can9ndan çan verecek olan anne. Bana kadında sorun olması daha zor gibi geliyor.. gerçi erkekte kadında yaşarken hepsi çok zor geliyor ☹☹

Sizin morfoloji ve hız mi kötü?

Biz dun basladik , beni de listeye eklermisiniz ? hersey yolunda giderse bu ay olmzassa onumuzdeki ay guzel sonuclar alacagiz insallah.33 yasindayim, medicanada yaptiyoruz, sebepsiz infertilite, ilk denememiz.Burada sabirla bu sureci gecirmis ve geciren herkese Allahimdan guzel sonuclar diliyorum.❤

KızlarTunaydin hepinize bende dun aksam vurdum ilk ignelerimi gonalf flakon hergun 225 birde merianol 75 ünite yapiyorum cuma kontrol var bakalim ne kadar büyücek yumurtalar
gunaydin cnm hosgeldin cnm hayirlisi olsun tedavin insallah cnm insallah kaliteli yumurtalarin olur

bence cnm sorun buyukse ikiside zor bak ben zor vakalardan biriyim hayirlisi olsun hepimiz için uzulme duaet yergök dualarla dolu rabbime siginalim

canım bizim sayımız yeterli değil . Hız sorunu var morfoloji 3%, sayımız 1 ml de 15 milyon olması gerekirken 1 milyon totaldede 4 milyon 398 bin . Morfoloji 2 ydi ilk başta onu bi tık üste çektik bakalım umarım işimize yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…