Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Selam kızlar nasılsınız ? Ben hala soğuk algınlığıyla uğraşıyorum kronik sinüzit ve solunum enfeksiyonu antibiyotik kullanmıyorum , bakalım inşallah hafifliyor gibi ağrı kesicilerle felan .
dün sabri hocayla konuştum ağrı kesici ve hastalıktan dolayı adetimde gecikme beklenile bilirmiş ( hala hiç gögüs ağrısı va gibi) hiç bir belirtim yok zaten sizde durumlar ne? 1 16 M R M sen nasılsın balım sende hastaydın

gecmis olsun canım hala gecmedinmi benimde kuru öksürüyum var hala bol bol ıhlamur iciyorum kuzum ben daha iyi bi kaç gune toplarim bugun sabah kalktim sanki adet olcam agırısı vardı ay cuma olayim yarın oruç tutmak istiyom sende bol bol limonlu çay ıhlamur ic cnm ben baya toparlandim

Kuzum inşallah , toparlarım ilaçlarla bakalım artık ama geç olabilirmişim yani 4 yerine 5/6 martta olabilirmiş bilmiyorum bakalım nasıl olacak allah kabul etsin canım inşallah tuta bilirsin

Kılar bende hale tık yok ne gögsümde ne başka birşey . Acaba adet söktürücü soğan felan yapsammı ?

Merhabalar,ben de aralık da bir negatif denemem oldu sonrasın da şubat ta farklı merkez de 3 yumurta toplandı birisi boş çıktı,ikisi döllendi fakat biri kalitesiz döllenme oldu.Diğer embriyo da 5.güne gidemedi transfer iptal oldu.Dün tedaviye başlamak için gittim ama bu ay 1 2 yumurta göründüğü için diğer aya ertelendi.Bu ay ilaç ve iğne kullanıp diğer denemeye ön hazırlık yapıyoruz,ilaç ve iğne yumurta sayısını ve kalitesini artırmak için verdi doktorum

Merhaba hosgeldiniz hayirli olsun tedaviniz insallah bu gecenin hurmetine rabbim bizlere evladimizi verir dua edelim insallah bu sefer olumlu sonuç alirsiniz nerde tedavi goruyonuz yaşınız kac bi de sorun ney

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…