Bende adeti bekliyorum canım bakalım umarım yok yere gecikmezAdetin 2. Günü canım bu ara olmam lazım bakalım, sen ne zaman gidiyosun
Kuzum inşallah , toparlarım ilaçlarla bakalım artık ama geç olabilirmişim yani 4 yerine 5/6 martta olabilirmiş bilmiyorum bakalım nasıl olacakgecmis olsun canım hala gecmedinmi benimde kuru öksürüyum var hala bol bol ıhlamur iciyorum kuzum ben daha iyi bi kaç gune toplarim bugun sabah kalktim sanki adet olcam agırısı vardı ay cuma olayim yarın oruç tutmak istiyom sende bol bol limonlu çay ıhlamur ic cnm ben baya toparlandim☺
insallah o zaman toparlarsin allahin izniyle bi ikigunden bisey olmaz kuzum insallahhKuzum inşallah , toparlarım ilaçlarla bakalım artık ama geç olabilirmişim yani 4 yerine 5/6 martta olabilirmiş bilmiyorum bakalım nasıl olacakallah kabul etsin canım inşallah tuta bilirsin
Canım sen doktora gittin miYum toplama, transfer, dondurma bu işlemler en çok tutanlar canım bide benim ameliyat var bakalım benim dhaa fazla olcak eminim ama sorun değil yeterki olumlu olsun da
yok kuzum yapma gelir stres yapiyon ondan birazda cnmKılar bende hale tık yok ne gögsümde ne başka birşey . Acaba adet söktürücü soğan felan yapsammı ?
Hayırlı kandillercümleten hayırlı kandiller herkese
Adet oldum bugün canım yarına randevu aldım gitcem yarın başlıyoruz bakalım heyecanlandımCanım sen doktora gittin mi
Yok bitanem ya aslında hiç streste yapmıyorum ama sinirim bozulduyok kuzum yapma gelir stres yapiyon ondan birazda cnm
Hayırlı olsun canımAdet oldum bugün canım yarına randevu aldım gitcem yarın başlıyoruz bakalım heyecanlandım
bende bekliyom bugun yarin olurum diyeYok bitanem ya aslında hiç streste yapmıyorum ama sinirim bozulduhep gögüslerimin ağrısından yürütken canım yanardı şimdi güya son 6 gün hiç birşey yok
Merhaba hosgeldiniz hayirli olsun tedaviniz insallah bu gecenin hurmetine rabbim bizlere evladimizi verir dua edelim insallah bu sefer olumlu sonuç alirsiniz nerde tedavi goruyonuz yaşınız kac bi de sorun neyMerhabalar,ben de aralık da bir negatif denemem oldu sonrasın da şubat ta farklı merkez de 3 yumurta toplandı birisi boş çıktı,ikisi döllendi fakat biri kalitesiz döllenme oldu.Diğer embriyo da 5.güne gidemedi transfer iptal oldu.Dün tedaviye başlamak için gittim ama bu ay 1 2 yumurta göründüğü için diğer aya ertelendi.Bu ay ilaç ve iğne kullanıp diğer denemeye ön hazırlık yapıyoruz,ilaç ve iğne yumurta sayısını ve kalitesini artırmak için verdi doktorum
Çok teşekkür ederim canım şu mübarek günde inşallah herkesin dileği kabul olur, hayırlı haberlerimizi alırız birbirimizinHayırlı olsun canım ♥♥ İnşallah herşey çok güzel gidicek..
Hayırlı olsun canım sonucu güzel olur inşAdet oldum bugün canım yarına randevu aldım gitcem yarın başlıyoruz bakalım heyecanlandım
İnşallah canım hepberaber olsun inşallahHayırlı olsun canım sonucu güzel olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?