Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Hoşgeldin aramıza canım neden böyle oldu sorun ne ? Neden tüp bebeğe yönelmiştiniz?

Yani iyi yaptin deki seni kendi haline biraktim ben yola cikiyom ister gel ister gelme gelmesen doktor getirir
Kız düşünüyorum ya soğan kürü yapyım mı diye ama östöröjen oranımla oynamak istemiyorumda ada çayı felan yada . Ama düşünsene eşime diyordum az önce hamileymişim birde allahımm keşke

yok yapma insainsallah o gunlerde gelcek diyceyiz bu gece bol bol dua edelim cnm en çok gece uykudan kalkip abdes alip iki rekat namaz kilmak varya çok guzel vede dualarin kabul oldugu zaman oluyomus ben geçen yaptim yine yapcam bol bol bugun dua etcem iki uc kisi surekli dua ediyom burdaki herkese de bi kaç kisinin ismini bildigim için onlari isimleriyle diyom allahin izniyle ben inaniyorum olcak

Oy güzel gönlümü seveyim arkadaşım sen dualarını eksik etme inşallh allah bizleride sevindirecek bende bugün yasin-i şerif okudum allahın izniyle ben ve bütün benim gibi bekliyen arkadaşlarıma dedim sizleride kattım Rabbim bir an öncr kabul olması dileğiyle Yer gök dua üstüne inşallah canım şu mübarek gün yüzü gözü hürmetine rabbim bizleri bir an önce sevindirsin evlat haberleriyle inşallah

Selam canım goş geldin aramıza Bende bahçeci hastası olacağım allah izin verirse umutta tedavi göreceğim sen fulyada olacaksın anladım kadarıyla mehmet bey fulyada diye biliyorum . Nedeniniz ne peki ?

Selam canım goş geldin aramıza ♥ Bende bahçeci hastası olacağım allah izin verirse umutta tedavi göreceğim sen fulyada olacaksın anladım kadarıyla mehmet bey fulyada diye biliyorum . Nedeniniz ne peki ?
Hoşbulduk canım. Sorun bende. Amh 0.4 dü 4 ay önce ama subat başı tekrar baktılar 0.66 cıktı amh düşüklüğü yani fshda yüksekti biraz ama suan için iyi. 4 5 ay önce yaptırmıştm ilk tüp bebegi. Sadce 2 yumurtam cıkmiştı ve ikiside döllenmedi. Transfer aşamasına geçemedim. O günden beri cok dikkt etmeye çalışıorm. Ve kendimi artık hazır hissediyorum. Subatta adetin 3. Günü muayene Oldum ve 9 tane yumurta göründü bu benm için büyük umut oldu. 2 yumurtadan sonra 9 u duymak hemen koşarak tüp bebege gitmeme hazır olduumu düşündürdü. Bu arada 28 yaşındayım. Doktorum fulyadaymış evet bende eskişehirden gelecegim umarm herşey yokunda gider hepimiz için

aminnn canım benim Allah bizi dualardan eksik etmesin rabbim buyuk allahin izniyle çocuk haberleri verceyiz

hosgeldin aramiza cnm insallah bu sefer guzel haber alirsin rabbim gonlumuze gore versin buarada tedavin hayirli uğurlu olsun bol bol kaliteli yumurtalar olsunlar

Süper ya ne güzel toparlamıssın canım . Peki neden yaş 28 ken amh bu kadar düşük ? Fsh tam bir illet eşiminkide yüksek çıkıyor . Bizde erkek infertilesiyle uğraşıyoruz kuzum kadında bi çağre ama erkekte bazen nedenini bile anlamıyolar biliyormusun. Bizde kaç doktra gittik şu yüzden bu durum diyemediler ? Nasıl seçtin doktorunu yani neye göre canım ?

hosgeldin aramiza cnm insallah bu sefer guzel haber alirsin rabbim gonlumuze gore versin buarada tedavin hayirli uğurlu olsun bol bol kaliteli yumurtalar olsunlar
Amin canım inşallah hepimizin isteyen herkesin olsun. Mübarek günlerde Allah kabul etsin dualarımızı

Canım erkegide kadınıda cok zorgerçekten Allah yardımcınız olsun. Ben Cocuklugumdan beri beslenme problemi yaşıyordum yani et yemezdim balık yemezdim kahvaltı etmezdim ve liseden beri nerdeyse 8 yıl kadrda sigara kullandım. Hepsi tabiki birbirini etkiledi. Bunun böyle olacagını tabiki cocuk isteyene kadr anlayamıyorsun düşünemiyorsun sanırım. Birde hemşireyim ve sürkli nöbet usulü çalışıyorum düzen oturtmak cok zor. Evlenince sigarayı bırkmıştm ztn. Bide böyle kötü durumda oldugumu duyunca yıkıldım. Kendimi harap ettim. Tüm suç bende dedim. Ama sonra eşimin destegiyle önümüze bakmamız gerktigini anladım. Amh düşüklüğünde mehmet bey iyi diye okudum bikaç yerde. Cem çelk düşnmüştüm bşta ama o daha komplike hastalarda daha iyi. Ben daha cok labratvar için bahçeciyi seçtim. Mehmet beyde cok semptik ve samimi ilgili geliyor. Birde kendi eşide tüp bebekle gebe kaldı. O yüzden bu durumu yaşayan biri olarak daha cok anlıyacgını düşünüyorum. Cok şükür amh düşklüğndn başka skntım yok eşmdede problem yok. O yzden mehmet beyi seçtim canım

Kuzum allah yardımcın olsun bende cem bey istedimde çok kalabalık birde orda onun stresini saatlerce bekliyerek almak istemedim sabri hocayı seçtim bende .sen yurtdışından değilsin dimi türkiyedensin ?

Amin ecmain cümlemize hayırlı evlatlar dilerim inşallah.Benim bir oğlum var 17 yaşın da,tüplerim tıkanmış bundan tüp bebeğe başladık yaşım 40 amh 0.80 fakat yumurta sayım düşük bu adette tedavi görüp diğer adette bakıcaz inşallah.Bu arada doktor bahçeci Ebru öztürk,siz nerede tedavi görüyorsunuz sizin sorununuz neydi?

Hoşgeldin aramıza canım neden böyle oldu sorun ne ? Neden tüp bebeğe yönelmiştiniz?
Hoşbuldum teşekkür ederim tüm isteyenlere Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Tüpler de tıkanıklık sebebi ile tüp bebeğe başladık.17 yaşında doğal yoldan oğlum var.Şimdi okudugum kadarıyla arı sütü propolis vs.kullanıyorum ilaç ve iğneye takviye olarak.Ama acaba olumsuz etkiler mi diye de düşünmüo değilim

Bahçeci çok iyi bir klinik diyorlar canım bende bahçeci hastasıyım sabri beyde tedavi görücem bizimki erkek infertilesi . Allah oğlunu bağlışlasın sana Güzel düşün güzel olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…