Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Hafi bakalım bismillaah

Yumurtalar kaliteli olsun die artı yaptığınız bir şey var mı
Merhaba tabiki de var ben yaptıklarımı söylemek istiyorum genelde protein ağırlıklı beslendim makarna ve pilav yemedim genelde haşlanmış tükettim sebzeleri et ve tavuk yedim asitli içmedim ve tabiki meyve ve kuruyemiş inanki cok faydası oluyor

kızlar birazdan mevlude gitcem orda bol bol hepimize dua etcem rabbim dualarimizi bos cevirmesin emeklerimizi bosa cikarmasin Allah hepimizin gönlüne göre versin bu sene evlatlarimizi alalim kucagimiza
Başkasının ettiği dua içten edilince daha çabuk kabul olurmuş melikem çok duaya ihtiyacımız var

kızlar birazdan mevlude gitcem orda bol bol hepimize dua etcem rabbim dualarimizi bos cevirmesin emeklerimizi bosa cikarmasin Allah hepimizin gönlüne göre versin bu sene evlatlarimizi alalim kucagimiza
ahh canım benim ya ağzına yüreğine sağlık umarım duaların, dualarımız en kısa sürede kabul olur

Benim de hiç şaşmaz ama hsg olunca değişir diyorum büyük ihtimalle benim de 10 gün yazıyor önce adetim geçsin hamile olayım derdim şimdi dört gözle bekliyorum

Yardımcı olabilecek biri varmı bu sayfanın en başına isimlerimizi kaçıncı denememizi nerde yaptıracağımızı vs nasıl yapıcağıöla ilgili ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…