- 9 Temmuz 2019
- 349
- 335
- 53
Ay inşalllahİnşallah ilk seferde alırsın kucağınaİlk transfer senin olacak sanırım ilk güzel haberi senden aldıktan sonra peşinden biz geliriz ☺☺
Hafi bakalım bismillaahMerhaba arkadaşlar ben yumurta toplattim 6 tane embriyom var, ameliyat oldum sol tüp alındı, sağ tarafında yapisikliklari açıldı, ameliyat sonrası 3. Adetinde transfer yapacağız dedi doktorum. Martta gideceğim insallah
Merhaba tabiki de var ben yaptıklarımı söylemek istiyorum genelde protein ağırlıklı beslendim makarna ve pilav yemedim genelde haşlanmış tükettim sebzeleri et ve tavuk yedim asitli içmedim ve tabiki meyve ve kuruyemiş inanki cok faydası oluyorYumurtalar kaliteli olsun die artı yaptığınız bir şey var mı
Allah dualarını kabul etsinkızlar birazdan mevlude gitcem orda bol bol hepimize dua etcem rabbim dualarimizi bos cevirmesin emeklerimizi bosa cikarmasin Allah hepimizin gönlüne göre versin bu sene evlatlarimizi alalim kucagimiza
Çok sağol ben de dikkat etcemMerhaba tabiki de var ben yaptıklarımı söylemek istiyorum genelde protein ağırlıklı beslendim makarna ve pilav yemedim genelde haşlanmış tükettim sebzeleri et ve tavuk yedim asitli içmedim ve tabiki meyve ve kuruyemiş inanki cok faydası oluyor
Başkasının ettiği dua içten edilince daha çabuk kabul olurmuş melikem çok duaya ihtiyacımız varkızlar birazdan mevlude gitcem orda bol bol hepimize dua etcem rabbim dualarimizi bos cevirmesin emeklerimizi bosa cikarmasin Allah hepimizin gönlüne göre versin bu sene evlatlarimizi alalim kucagimiza
edicem kuzum merak etme allahin izniyle bu sene evladina kavuscanBaşkasının ettiği dua içten edilince daha çabuk kabul olurmuş melikem çok duaya ihtiyacımız var
aminn cnmmAllah dualarını kabul etsin
Ağzın bal yesinnn inşallah hepimiz kuzum bir an önce evlatlarımıza kavuşuruzedicem kuzum merak etme allahin izniyle bu sene evladina kavuscan
ahh canım benim ya ağzına yüreğine sağlık umarım duaların, dualarımız en kısa sürede kabul olurkızlar birazdan mevlude gitcem orda bol bol hepimize dua etcem rabbim dualarimizi bos cevirmesin emeklerimizi bosa cikarmasin Allah hepimizin gönlüne göre versin bu sene evlatlarimizi alalim kucagimiza
Amin cnm cümlemizin kabul olsunahh canım benim ya ağzına yüreğine sağlık umarım duaların, dualarımız en kısa sürede kabul olur
Amin kuzum isteyen herkese kavussun insallahAğzın bal yesinnn inşallah hepimiz kuzum bir an önce evlatlarımıza kavuşuruz
Benim de hiç şaşmaz ama hsg olunca değişir diyorum büyük ihtimalle benim de 10 gün yazıyor önce adetim geçsin hamile olayım derdim şimdi dört gözle bekliyorumkız benimki hep düzenliydi ama hep 10 gün öncesinde düzenli bir şekilde gögüslerim sızlamaya başlardı sonra bacaklarımda kan dolaşımını hissederdim şimdi 9 gün yazıyo hiç bişey yok ben almanyadan geliceğim canım bahçecide sabri cavkaytar’da tedavi olucağım
Olur kuzum nasıl yapmam gerek ? Yada herkez kendisimi yapıcakTopik başına yazsak mı ki yaş kaçıncı deneme nerede tedavi olunacak
Bence de çok güzel olur o şekilde :)Topik başına yazsak mı ki yaş kaçıncı deneme nerede tedavi olunacak
Dediğim gibi yapa bilirim . Düzenleme yapıpmı yazıyorum yada farklı bi şekildemi oluyor yapalım tabiBence de çok güzel olur o şekilde :)
işte o konuda hiç fikrim yok aramızda ki arkadaşlardan bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir .Dediğim gibi yapa bilirim . Düzenleme yapıpmı yazıyorum yada farklı bi şekildemi oluyor yapalım tabi
Kuzum topik sahibi sanırım yapıyor ilk mesaja ekleme yapabiliyor musunYardımcı olabilecek biri varmı bu sayfanın en başına isimlerimizi kaçıncı denememizi nerde yaptıracağımızı vs nasıl yapıcağıöla ilgili ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?