valla kuzum yedigime ictigime dikkaet ediyom ben işimi saglama alayim gerisi takdiri ilahi rabbime kalmisBenim tek yaptığım takviye doktorumun yazdığı vitamın kapsülü ..kızlar başka bişeye dikkat etmiyorum
valla kuzum yedigime ictigime dikkaet ediyom ben işimi saglama alayim gerisi takdiri ilahi rabbime kalmis
Kuzum transferden sonra nar yeme rahim kasiliyo rahim hazirlanirken ye nari evet ananas havuc suyu bide cig kabak cegirdegi yeBen transfer sonrasında nar yerim havuç suçu duydum abokado duydum ( ananasla ilgili soru işaretlerim var ) ama yumatta topma öncesi germiycem kendimi aman takdir-ilahi normal yolla hamile kalanlar sanki çokmu dikkat ediyor
Gerçektenmi klımlaştırıyo nar diyolar iyi değilmiki ♥ Bak ozsman nar transfer öncesi yeyim sonra yemeyim ayy okadar heycanlanıyorumkiKuzum transferden sonra nar yeme rahim kasiliyo rahim hazirlanirken ye nari evet ananas havuc suyu bide cig kabak cegirdegi ye
Evet kuzum hatta doktorun birinden duydum transferden sonra nar rahimi kasiyo hani transfere hazirlanirken yiyebilirsin transfer olduktan sonra yeme cnm ❤Gerçektenmi klımlaştırıyo nar diyolar iyi değilmikiBak ozsman nar transfer öncesi yeyim sonra yemeyin
Sağol kuzum inşallah ne zaman transfer olucak bebişimiz heycanlıyız bellimi ?bak ben yedim biraktim rahim kalinlastigi için kuzum
sagol kuzum bu hafta hastalanmam lazim ignelere basliyayim Martin 14.15 gibi yumurtalar toplanir diye dusunuyom ondan sonra saglam gelmesini beklicem hayirlisiyla bakalimSağol kuzum inşallah ne zaman transfer olucak bebişimiz heycanlıyız bellimi ?
Ben de cumartesi başlıycam umarım her şey yolunda gidersagol kuzum bu hafta hastalanmam lazim ignelere basliyayim Martin 14.15 gibi yumurtalar toplanir diye dusunuyom ondan sonra saglam gelmesini beklicem hayirlisiyla bakalim
Bende 4 gözle bekliyorum son 9 gün yazıyor app’te ama yok anam yok ne herzaman ağrıyan gögsüm ağrıyo ne başka bişey henüz bilet dahi alamadımŞimdiden zaman geçmiyor ya tedavi başlamadı bile :) mart edetini hiç bu kadar gözüm yolda beklememiştim:))
Valla gözümüz yollarda kaldı benim de 5 Mart yazıyor ama her zaman düzenli olan adet değişir mi şimdi bilmem :) sen nereden geleceksin canım nerede tedavi oluyorsunBende 4 gözle bekliyorum son 9 gün yazıyor app’te ama yok anam yok ne herzaman ağrıyan gögsüm ağrıyo ne başka bişey henüz bilet dahi alamadım0 belirti
hayirlisi olsun hepimiz için mart ayiBen de cumartesi başlıycam umarım her şey yolunda gider
Valla gözümüz yollarda kaldı benim de 5 Mart yazıyor ama her zaman düzenli olan adet değişir mi şimdi bilmem :) sen nereden geleceksin canım nerede tedavi oluyorsun
Az kaldı canım sanada kesin mi adet tarihinBen de cumartesi başlıycam umarım her şey yolunda gider
Kuzum heycan yapiyoz stres yapiyoz ondan biraz geç olabilirsin rahat birak kendini ama olmuyo anliyomkız benimki hep düzenliydi ama hep 10 gün öncesinde düzenli bir şekilde gögüslerim sızlamaya başlardı sonra bacaklarımda kan dolaşımını hissederdim şimdi 9 gün yazıyo hiç bişey yok ben almanyadan geliceğim canım bahçecide sabri cavkaytar’da tedavi olucağım
Mart ayı iyidir üreme ayıdırhayirlisi olsun hepimiz için mart ayibende cumartesi adet olmam lazim olursam ignelere baslicam
Teşekkür ederim zayıflarda olduğunu ben hiç duymadım doktorum pkolularda oluyor dediÇok geçmiş olsun canım ohss zayıflardada oluyomus çok çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?