• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

aynn kuzum bol bol limonlu çay nane limon ıhlamir iciyom bi Hafta geçsin cunku bu hafta hastalancam o zaman yumurtalar disari atcak yenisi gelcek ya onlara zarari olmasin cumartesi sorcam bi zarari varmi diye rahim kalinlasti ilaci biraktim artik adetti beklicem kuzum🤗🤗hakkimizda hayirlisi olsun olcagi varsa herturlu olur kuzum🤗🤗
Yani bak hu dedipin benim içinde çok mantıklı bunları adetle atıcam zaten yenilerine allah zeval vermesin ay moralim yerine geldi zaten adet olunca bunlr gidicek 😂 kız daha önce diyeydinya kuzummm ya sağol içimi rahatlattın sende bol bol c vitamini al pastil al boğazın için onlar baya iyi geliyor

Yani bak hu dedipin benim içinde çok mantıklı bunları adetle atıcam zaten yenilerine allah zeval vermesin ay moralim yerine geldi zaten adet olunca bunlr gidicek 😂 kız daha önce diyeydinya kuzummm ya sağol içimi rahatlattın sende bol bol c vitamini al pastil al boğazın için onlar baya iyi geliyor
valla kuzum benimde yeni aklima geldi dedim sana😁😁

Merhaba arkadaşlar ben yumurta toplattim 6 tane embriyom var, ameliyat oldum sol tüp alındı, sağ tarafında yapisikliklari açıldı, ameliyat sonrası 3. Adetinde transfer yapacağız dedi doktorum. Martta gideceğim insallah

Aramıza h
Merhaba arkadaşlar ben yumurta toplattim 6 tane embriyom var, ameliyat oldum sol tüp alındı, sağ tarafında yapisikliklari açıldı, ameliyat sonrası 3. Adetinde transfer yapacağız dedi doktorum. Martta gideceğim insallah
oşgeldin canım .. inşallah sağlıkla sihatle ilk denemede gelir evladın

hosgeldin cnm hayirli olsun tedavin insallah guzel pozitif sonuc alirsin😊

Amin inşallah, şimdiden tedirgin oluyorum ve çok heyecanlıyım
Kuzum biz daha opuya bile hirmefik bizi düşün bissürü korku bissürü endişe olacakmı yumurtalar döllenecekmi spermler kaliteli olucakmı kaç tanesi 5 cingüne gidicek

Benim tek yaptığım takviye doktorumun yazdığı vitamın kapsülü ..kızlar başka bişeye dikkat etmiyorum

Back