Yani bak hu dedipin benim içinde çok mantıklı bunları adetle atıcam zaten yenilerine allah zeval vermesin ay moralim yerine geldi zaten adet olunca bunlr gidicekaynn kuzum bol bol limonlu çay nane limon ıhlamir iciyom bi Hafta geçsin cunku bu hafta hastalancam o zaman yumurtalar disari atcak yenisi gelcek ya onlara zarari olmasin cumartesi sorcam bi zarari varmi diye rahim kalinlasti ilaci biraktim artik adetti beklicem kuzumhakkimizda hayirlisi olsun olcagi varsa herturlu olur kuzum
valla kuzum benimde yeni aklima geldi dedim sanaYani bak hu dedipin benim içinde çok mantıklı bunları adetle atıcam zaten yenilerine allah zeval vermesin ay moralim yerine geldi zaten adet olunca bunlr gidicekkız daha önce diyeydinya kuzummm ya sağol içimi rahatlattın sende bol bol c vitamini al pastil al boğazın için onlar baya iyi geliyor
Cansınnvalla kuzum benimde yeni aklima geldi dedim sana
sende kuzum cansınCansınnçok sağol içim biraz olsun rahatladı artık kısmet bakalım .. insanın başınada hep neyden korkarsa o geliyo
oşgeldin canım .. inşallah sağlıkla sihatle ilk denemede gelir evladınMerhaba arkadaşlar ben yumurta toplattim 6 tane embriyom var, ameliyat oldum sol tüp alındı, sağ tarafında yapisikliklari açıldı, ameliyat sonrası 3. Adetinde transfer yapacağız dedi doktorum. Martta gideceğim insallah
hosgeldin cnm hayirli olsun tedavin insallah guzel pozitif sonuc alirsinMerhaba arkadaşlar ben yumurta toplattim 6 tane embriyom var, ameliyat oldum sol tüp alındı, sağ tarafında yapisikliklari açıldı, ameliyat sonrası 3. Adetinde transfer yapacağız dedi doktorum. Martta gideceğim insallah
Amin inşallah, şimdiden tedirgin oluyorum ve çok heyecanlıyımAramıza h
oşgeldin canım .. inşallah sağlıkla sihatle ilk denemede gelir evladın
Amin inşallahhosgeldin cnm hayirli olsun tedavin insallah guzel pozitif sonuc alirsin
Kuzum biz daha opuya bile hirmefik bizi düşün bissürü korku bissürü endişe olacakmı yumurtalar döllenecekmi spermler kaliteli olucakmı kaç tanesi 5 cingüne gidicekAmin inşallah, şimdiden tedirgin oluyorum ve çok heyecanlıyım
Hepsi 5. Gün dondurduk, 5. Gün olması iyi mi pekiKuzum biz daha opuya bile hirmefik bizi düşün bissürü korku bissürü endişe olacakmı yumurtalar döllenecekmi spermler kaliteli olucakmı kaç tanesi 5 cingüne gidicek
Çok iyi kuzum tabikideHepsi 5. Gün dondurduk, 5. Gün olması iyi mi peki
Protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor follik asit içilmeliYumurtalar kaliteli olsun die artı yaptığınız bir şey var mı
5.gün güzel canımHepsi 5. Gün dondurduk, 5. Gün olması iyi mi peki
Ya o kadar hızlı gelişiyor ki adetin ikinci günü tedavşye başlayınca bir bakmışsın hamilesinKuzum biz daha opuya bile hirmefik bizi düşün bissürü korku bissürü endişe olacakmı yumurtalar döllenecekmi spermler kaliteli olucakmı kaç tanesi 5 cingüne gidicek
saglikli besleniyom bide hergun ikitane inciri zetinyaginda bekletilmis yiyom vitamin ilacimi saatinde alirim böyle cnmYumurtalar kaliteli olsun die artı yaptığınız bir şey var mı
rica ederim cnmİncir bende hormon yükseltiyor malesef teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?