- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
ben ilk korunmayı bıraktığımda hemen olacak sanıyordum ya herşeyi araştırmıştım. hastane çıkısına kadar beğenmiştim. başıma geleceklerden habersiz bir süre sonra onları bırakıp infertilite araştırmalarına giriştim.Eh hadi inşalllahh bizlerede nasip olurda öğrenirizben şimdilik ilk aşamaları ezberledim sonrası ile ilgili 0 bilgi
Canım son teste morfoloji 3 toplam sperm 56 milyon hareketli yüzde 50 ben kızımda bir yıl denedim olmadı tüp yaptık şükür ilkte oldu kızım 2 yaşında hiç korunmadık yine olmadı ikinci için çok beklemeyelim dedik martta başlıcazAnladım canım . Morfoloji kaç eşinde? Tek başına morfoloji sebep olmuyor aslında . Kaç yıldır deniyosun ?
spermle ilgili artık çoknilgi sahibi oldum aylardır araştır araştır . Biz spermden dolayı tüp bebek yaptırıcaz . Yani erkek infertilesi
Teşekkür ederim inşallah bu topik mutlu olur her açıdanmerhaba hoşgeldiniz, umarım tedaviniz pozitif sonuçlanır sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza.
Oyy allah analı babalı büyğtsün csnımmCanım son teste morfoloji 3 toplam sperm 56 milyon hareketli yüzde 50 ben kızımda bir yıl denedim olmadı tüp yaptık şükür ilkte oldu kızım 2 yaşında hiç korunmadık yine olmadı ikinci için çok beklemeyelim dedik martta başlıcaz
aynn kuzum benim esimde buyuk bi ihtimal bu hafta fransaya gitcek tek kalcam galiba hiç sorma biletler aldi basini gidiyo olsun yeterki yavrularimiz olsun biz katlanirizAhahahhahabencede kız uçak biletini bu adet tarihinden önce alamam çok riskli ama bi 10 gün öncesinde ben anlıyorum başlıyo değişiklikler heh tam 10 gün kalınca alırız dedim eşime anam bir dün baktım 14 gün felan kalmış oluyo ay uçak bileti benden önce uçmuş uçak bileti var oteli var eh bahçeciyede zaten bi 25 bin felan ilaçlarla dedik yeterki gelsinde sağlıkla hayırlısıyla gelsin yeterki ♥
Valla başlıyoruz artık düzelme pek olmadı bizle nasip ama morfoloji 0 olup olanda varMorfoloji düşükse . Bir tatlı kaşığı çörek otu yağını aç karnına her gün eşin içsin soğuk sıkım . Prof. Doc. Bülent Erol demişti. Morfoloji için bire bir
Tüp bebekle ilgili değil dimi canım fransaya gitmesi ahhahaaynn kuzum benim esimde buyuk bi ihtimal bu hafta fransaya gitcek tek kalcam galiba hiç sorma biletler aldi basini gidiyo olsun yeterki yavrularimiz olsun biz katlaniriz
olsun uzulme vardir bundada bi hayir yeterki sagligimiz olsun herseyin ustesinden geliriz kuzumben ilk korunmayı bıraktığımda hemen olacak sanıyordum ya herşeyi araştırmıştım. hastane çıkısına kadar beğenmiştim. başıma geleceklerden habersiz bir süre sonra onları bırakıp infertilite araştırmalarına giriştim.
Sağ olasın canımOyy allah analı babalı büyğtsün csnımm
Kuzum esim orda calisti yine isleri var bi 10 gun eger orda calismasaydi ben biraz zor tupbebek denerdim genetikli tupbebegi hayirlisi olsun yapcak bisey yok alcak gelcen burayaTüp bebekle ilgili değil dimi canım fransaya gitmesi ahhahaevet onlar uçmuşlar dün bi baktım 206 euro tek gidiş allahımm dedim o ne ötle birfr tek gidiş
çok canım üzülmüyorum artık. hayırlısı ile sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza tek derdim oolsun uzulme vardir bundada bi hayir yeterki sagligimiz olsun herseyin ustesinden geliriz kuzum
aynn elimizden geleni yapcayiz elinde sonunda o bebekler bizim olcak kacarlari yok tutukmu birakmicayizçok canım üzülmüyorum artık. hayırlısı ile sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza tek derdim o
herhalde bizde anne olacağız başka yolu yokaynn elimizden geleni yapcayiz elinde sonunda o bebekler bizim olcak kacarlari yok tutukmu birakmicayiz
aynn nasil kiysinlar o kadar emek veriyoz çok zorlu yolardan geciyoz hadi maddi olarakta geçti umutlarimiz gidiyo olsun olacak baska yolu yok diyelimherhalde bizde anne olacağız başka yolu yokgeçen gün aynı sizin muhabbet gibi anneme dedim ki bak ben kıyamam büyük ihtimalle ama lütfen ben yanında değilken bir dövün bana çektirdikleri için dedim. yok kızım o kadar emek veriyorsun nasıl dövelim diyor
sonu güzel olsunda geri kalan herşey unutulur. hadi bakalım sanırım ilk transfer benim olacak ben başı açayım siz arkamdan gelinaynn nasil kiysinlar o kadar emek veriyoz çok zorlu yolardan geciyoz hadi maddi olarakta geçti umutlarimiz gidiyo olsun olacak baska yolu yok diyelim
merhaba tedaviniz hayırlı olsun. hiç kormayın 0.1 ile hamile kalanları biliyorum ben. yaş kaç tedaviye nerede başlayacaksınız?Merhaba herkese bende ilk gorusmeye 26 sinda gidecegim baslama sureci marti bulur sanirim cok gergin ve stresliyim amh 0.41 yumurtlar gelismez diye cok korkuyorum. Rabbim hepimize yardim etsin insallah
Amin hepimizin hayirli olsun insallahmerhaba tedaviniz hayırlı olsun. hiç kormayın 0.1 ile hamile kalanları biliyorum ben. yaş kaç tedaviye nerede başlayacaksınız?
Merhaba cnm tedavin hayirli olsun insallah içini ferah tut stres yapma hep olcak diye dusun pozitif dusun allahin izniyle olurMerhaba herkese bende ilk gorusmeye 26 sinda gidecegim baslama sureci marti bulur sanirim cok gergin ve stresliyim amh 0.41 yumurtlar gelismez diye cok korkuyorum. Rabbim hepimize yardim etsin insallah
Hepimizin hayirli olsun insallahMerhaba cnm tedavin hayirli olsun insallah içini ferah tut stres yapma hep olcak diye dusun pozitif dusun allahin izniyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?