• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Eh hadi inşalllahh bizlerede nasip olurda öğreniriz 😂 ben şimdilik ilk aşamaları ezberledim sonrası ile ilgili 0 bilgi 😂
ben ilk korunmayı bıraktığımda hemen olacak sanıyordum ya herşeyi araştırmıştım. hastane çıkısına kadar beğenmiştim. başıma geleceklerden habersiz bir süre sonra onları bırakıp infertilite araştırmalarına giriştim. :(

Anladım canım . Morfoloji kaç eşinde? Tek başına morfoloji sebep olmuyor aslında . Kaç yıldır deniyosun ?

spermle ilgili artık çoknilgi sahibi oldum aylardır araştır araştır . Biz spermden dolayı tüp bebek yaptırıcaz . Yani erkek infertilesi
Canım son teste morfoloji 3 toplam sperm 56 milyon hareketli yüzde 50 ben kızımda bir yıl denedim olmadı tüp yaptık şükür ilkte oldu kızım 2 yaşında hiç korunmadık yine olmadı ikinci için çok beklemeyelim dedik martta başlıcaz

Canım son teste morfoloji 3 toplam sperm 56 milyon hareketli yüzde 50 ben kızımda bir yıl denedim olmadı tüp yaptık şükür ilkte oldu kızım 2 yaşında hiç korunmadık yine olmadı ikinci için çok beklemeyelim dedik martta başlıcaz
Oyy allah analı babalı büyğtsün csnımm

Ahahahhaha 😑😂 bencede kız uçak biletini bu adet tarihinden önce alamam çok riskli ama bi 10 gün öncesinde ben anlıyorum başlıyo değişiklikler heh tam 10 gün kalınca alırız dedim eşime anam bir dün baktım 14 gün felan kalmış oluyo ay uçak bileti benden önce uçmuş 😏 uçak bileti var oteli var 😂 eh bahçeciyede zaten bi 25 bin felan ilaçlarla dedik 😂 yeterki gelsinde sağlıkla hayırlısıyla gelsin yeterki ♥
aynn kuzum benim esimde buyuk bi ihtimal bu hafta fransaya gitcek tek kalcam galiba hiç sorma biletler aldi basini gidiyo olsun yeterki yavrularimiz olsun biz katlaniriz🤗🤗

aynn kuzum benim esimde buyuk bi ihtimal bu hafta fransaya gitcek tek kalcam galiba hiç sorma biletler aldi basini gidiyo olsun yeterki yavrularimiz olsun biz katlaniriz🤗🤗
Tüp bebekle ilgili değil dimi canım fransaya gitmesi ahhaha 😂 evet onlar uçmuşlar dün bi baktım 206 euro tek gidiş allahımm dedim o ne ötle birfr tek gidiş

ben ilk korunmayı bıraktığımda hemen olacak sanıyordum ya herşeyi araştırmıştım. hastane çıkısına kadar beğenmiştim. başıma geleceklerden habersiz bir süre sonra onları bırakıp infertilite araştırmalarına giriştim. :KK43:
olsun uzulme vardir bundada bi hayir yeterki sagligimiz olsun herseyin ustesinden geliriz kuzum😊

Tüp bebekle ilgili değil dimi canım fransaya gitmesi ahhaha 😂 evet onlar uçmuşlar dün bi baktım 206 euro tek gidiş allahımm dedim o ne ötle birfr tek gidiş
Kuzum esim orda calisti yine isleri var bi 10 gun eger orda calismasaydi ben biraz zor tupbebek denerdim genetikli tupbebegi hayirlisi olsun yapcak bisey yok alcak gelcen buraya🤗🤗

aynn elimizden geleni yapcayiz elinde sonunda o bebekler bizim olcak kacarlari yok tutukmu birakmicayiz😍😍🤗🤗
herhalde bizde anne olacağız başka yolu yok :anneadayı: geçen gün aynı sizin muhabbet gibi anneme dedim ki bak ben kıyamam büyük ihtimalle ama lütfen ben yanında değilken bir dövün bana çektirdikleri için dedim. yok kızım o kadar emek veriyorsun nasıl dövelim diyor :KK70::KK70:

herhalde bizde anne olacağız başka yolu yok :anneadayı: geçen gün aynı sizin muhabbet gibi anneme dedim ki bak ben kıyamam büyük ihtimalle ama lütfen ben yanında değilken bir dövün bana çektirdikleri için dedim. yok kızım o kadar emek veriyorsun nasıl dövelim diyor :KK70::KK70:
aynn nasil kiysinlar o kadar emek veriyoz çok zorlu yolardan geciyoz hadi maddi olarakta geçti umutlarimiz gidiyo olsun olacak baska yolu yok diyelim😍😍😍

aynn nasil kiysinlar o kadar emek veriyoz çok zorlu yolardan geciyoz hadi maddi olarakta geçti umutlarimiz gidiyo olsun olacak baska yolu yok diyelim😍😍😍
sonu güzel olsunda geri kalan herşey unutulur. hadi bakalım sanırım ilk transfer benim olacak ben başı açayım siz arkamdan gelin :KK200::KK200:

Merhaba herkese bende ilk gorusmeye 26 sinda gidecegim baslama sureci marti bulur sanirim cok gergin ve stresliyim amh 0.41 yumurtlar gelismez diye cok korkuyorum. Rabbim hepimize yardim etsin insallah 🙏
merhaba tedaviniz hayırlı olsun. hiç kormayın 0.1 ile hamile kalanları biliyorum ben. yaş kaç tedaviye nerede başlayacaksınız?

Merhaba herkese bende ilk gorusmeye 26 sinda gidecegim baslama sureci marti bulur sanirim cok gergin ve stresliyim amh 0.41 yumurtlar gelismez diye cok korkuyorum. Rabbim hepimize yardim etsin insallah 🙏
Merhaba cnm tedavin hayirli olsun insallah içini ferah tut stres yapma hep olcak diye dusun pozitif dusun allahin izniyle olur🤗🤗

Merhaba cnm tedavin hayirli olsun insallah içini ferah tut stres yapma hep olcak diye dusun pozitif dusun allahin izniyle olur🤗🤗
Hepimizin hayirli olsun insallah 🙏😊 sakin olmaya calisiyorum ama surekli aklimda hep burda okuyup bilgi edinmeye calisiyorum ya olmazsa naparim diye dusunuyorum. Insallah hepimiz mutlu haberlerimizi burdan paylasiriz😊

Back