• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Memnun musun canım doktorundan hastaneden labatutuvardan falan bilgi verir misin biraz
valla kuzum cogu insan memnun hamile kalanda çok ama iste ikikez orda yaptim negatif ucuncuyu doktorum yapmadi dedi uzuluyom sana okadar caba arciyon yillardirda ugrasiyon normalde ucuncuyu yaptiktan sonra genetik istiyolar benim doktorum dedi git genetigini yaptir ondan sonra bakalim dedi vede sorun cikti kromozonum bozuk ondan olmuyo o yüzden bu sefer havuz yapiyo genetige yollucak çok eski tupbebek merkezi orasi benim bi iki tanidigimda orda yaptirdi hamile kaldilar arkadasiminda iki arkadasi orda yaptirdi hamile kaldi bi ikiz hatta bakalim saglam yumurta cikarsa transfer olcam aslinda semra kahramana gitcektim 4.5 ay oralarda nasil yapcaktim bilmiyorum hayirlisi nasibinde burda yaptırmak vard görelim bakalim mevlam neeylerse guzel eyler 🤗🤗😍😍

😑 evet bende dün bir arkadaşım cinsiyetini öğrendiğini vs paylşmış geçen haftada başka bir arkadaşım , baby shower yapıyo oğlu olucakmış şey diyor aaaa inanmıyorum üff ben kız istiyodum . Ya rabbi dedim ben bukadar olsun ne olursanolsun diyorum yeterki sağlıklı olsun . Kızdaki bencilliğe bak . Sevinmiyor bile tuaf oldum . Çaba göstermeden oldu diye galiba
Boşver üzülme canım en yakın zamanda biz de inşallah kendi genişlerimizin hazırlığını yapıcaz rahat dua et meryem süresini oku

Kesinlikle birbirimize dua edelim 😔 en yakın tarih bbebimmi acrbs 😌 4 martta adet geliyor 5 martta başlıycaz galiba sizlerin beklenilen adet tarihi nedir 🥰🥰

Back