• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kızlar herkese selam 👋
Bugün doktor şeker yüklemesi istemişti onu yaptırdım. Allah bize gebelik nedeni ile yaptırmayı nasip etsin. Bu arada benim 2 ayı bulur dedikleri genetik test sonuçlarım kromozom dışında hepsi çıktı bugün .

Kızlar herkese selam 👋
Bugün doktor şeker yüklemesi istemişti onu yaptırdım. Allah bize gebelik nedeni ile yaptırmayı nasip etsin. Bu arada benim 2 ayı bulur dedikleri genetik test sonuçlarım kromozom dışında hepsi çıktı bugün .
as cnm hadi gozun aydin geç olsun temiz olsun sonu guzel tatli şirin evlatlar olsun yeterki kuzum🤗🤗

Kızlar herkese selam 👋
Selam canım o ney tam olarak ben bilmiyorum ne için yapılıyor ? Adı ne testin ?

Kızlar ben de mart ayında başlıcam bakalım. Benim 7 cm miyom var rahmin arka duvarına doğru büyüyen. İlk gebelikte de vardı ama 5 cm Di doğuma kadar 10 cm olmuştu şuan başlangıçta daha büyük ne olur bilmiyorum nasip diyorum.Düşeceği varsa her türlü düşer yiyecek ekmeği varsa doğar diyorum ama içim içimi de yemiyor değil. Doktor ilk gebelikte sıkıntı olmadı bunda da almadan deneyelim dedi tabi garantisi hiçbir şeyin yok

Kızlar ben de mart ayında başlıcam bakalım. Benim 7 cm miyom var rahmin arka duvarına doğru büyüyen. İlk gebelikte de vardı ama 5 cm Di doğuma kadar 10 cm olmuştu şuan başlangıçta daha büyük ne olur bilmiyorum nasip diyorum.Düşeceği varsa her türlü düşer yiyecek ekmeği varsa doğar diyorum ama içim içimi de yemiyor değil. Doktor ilk gebelikte sıkıntı olmadı bunda da almadan deneyelim dedi tabi garantisi hiçbir şeyin yok
Geçmiş olsun kuzum hoşgeldin aramıza ..
miyomla ilgili pek bi bilgim yok .. ama bu yüzdenmi tüp bebek yaptırmak zorunda kaldınız ?
yaş kaç 😊
Nerede yaptıracaksın inşallah ..
Bu lafı bende kendime diyorum hem çok korkuyorum ya tutnamassa yavrum nasıl yıkıkırım ( belki başa çıkamam) diyorum hemde rabbim yiyecek ekmek yazdıysa birşey olmaz diyorum . Hep bu ikilem olucak sanki .

Geçmiş olsun kuzum hoşgeldin aramıza ..
miyomla ilgili pek bi bilgim yok .. ama bu yüzdenmi tüp bebek yaptırmak zorunda kaldınız ?
yaş kaç 😊
Nerede yaptıracaksın inşallah ..
Bu lafı bende kendime diyorum hem çok korkuyorum ya tutnamassa yavrum nasıl yıkıkırım ( belki başa çıkamam) diyorum hemde rabbim yiyecek ekmek yazdıysa birşey olmaz diyorum . Hep bu ikilem olucak sanki .
Canım yaşım 30 adanada yaptıracağım bizimki sebepsiz gibi ama eşimin sperm de morfoloji düşük çıkıyor o da olabilir sebep diyor miyom yeri itibarı ile engel değilmiş normal gebeliğe

Benim adette 5 Mart ama rahim filmi ve sulu ultrason yapıldı buay gecikme olabilirmiş
Ben yaptırdığımda 3 gün geçikti 😒 doktorum daha kolay hamilelik olabiöir dedi diye nasıl sevinmiştim 🤔 tabi olmadı . Hsgden geçikmeymiş 😑 sonrasındada bir türlü düzen tutmadı ya 2 hğn önce ya 3 gün sonra hep böyle oldu 3 aydır hep 28 gündü hiç şaşmazdı ama hsgye bağladım durumu artık ama düzelir 😂 daha uçak bileti alamadım bilinmezlik yüzünden dün bir baktım abouu bişeyler benden önce uçuşa geçmiş heralde 😂😂 bu çocuk çok pahalıya gelicek 😂

Canım yaşım 30 adanada yaptıracağım bizimki sebepsiz gibi ama eşimin sperm de morfoloji düşük çıkıyor o da olabilir sebep diyor miyom yeri itibarı ile engel değilmiş normal gebeliğe
Anladım canım . Morfoloji kaç eşinde? Tek başına morfoloji sebep olmuyor aslında . Kaç yıldır deniyosun ?

spermle ilgili artık çoknilgi sahibi oldum aylardır araştır araştır . Biz spermden dolayı tüp bebek yaptırıcaz . Yani erkek infertilesi

hosgeldin cnm allahin izniyle hiç bisey olmaz benim görümcemin kizinda vardi hatta patates buyuklugunde cogunu dogurdu o halde yani içini ferah tut bisey olmaz allahin izniyle cnm🤗🤗

Morfoloji düşükse . Bir tatlı kaşığı çörek otu yağını aç karnına her gün eşin içsin soğuk sıkım . Prof. Doc. Bülent Erol demişti. Morfoloji için bire bir

Ben yaptırdığımda 3 gün geçikti 😒 doktorum daha kolay hamilelik olabiöir dedi diye nasıl sevinmiştim 🤔 tabi olmadı . Hsgden geçikmeymiş 😑 sonrasındada bir türlü düzen tutmadı ya 2 hğn önce ya 3 gün sonra hep böyle oldu 3 aydır hep 28 gündü hiç şaşmazdı ama hsgye bağladım durumu artık ama düzelir 😂 daha uçak bileti alamadım bilinmezlik yüzünden dün bir baktım abouu bişeyler benden önce uçuşa geçmiş heralde 😂😂 bu çocuk çok pahalıya gelicek 😂
hiç sorma ne pahali çocuklar bizimkiler diyo gelsin döveceyiz beklettin diye eltim diyo asla vurdurmam biz ne paralar döktük ona kimse karistirmam onu böyle süs olarak oturturcagiz dedi ayy bi guldum dedim Allah iyiligini versin eltim😂😂

hiç sorma ne pahali çocuklar bizimkiler diyo gelsin döveceyiz beklettin diye eltim diyo asla vurdurmam biz ne paralar döktük ona kimse karistirmam onu böyle süs olarak oturturcagiz dedi ayy bi guldum dedim Allah iyiligini versin eltim😂😂
Ahahahhaha 😑😂 bencede kız uçak biletini bu adet tarihinden önce alamam çok riskli ama bi 10 gün öncesinde ben anlıyorum başlıyo değişiklikler heh tam 10 gün kalınca alırız dedim eşime anam bir dün baktım 14 gün felan kalmış oluyo ay uçak bileti benden önce uçmuş 😏 uçak bileti var oteli var 😂 eh bahçeciyede zaten bi 25 bin felan ilaçlarla dedik 😂 yeterki gelsinde sağlıkla hayırlısıyla gelsin yeterki ♥️

merhaba hoşgeldiniz, umarım tedaviniz pozitif sonuçlanır sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza.

Back