Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

sonu güzel olsunda geri kalan herşey unutulur. hadi bakalım sanırım ilk transfer benim olacak ben başı açayım siz arkamdan gelin
Hadi bakalim insallah bismillah de ipinucunu tut bizde geri kalanlari tutalim olmasa bile buda çok guzel bi duygu yaptiriyoz elimizden geleni en azindan yaptirmiyoz demeyelim kendimi böyle anne hisediyom ne bilim ikigun öncede ruyamda kendimi hamile gordum❤❤❤

Hepimizin hayirli olsun insallah sakin olmaya calisiyorum ama surekli aklimda hep burda okuyup bilgi edinmeye calisiyorum ya olmazsa naparim diye dusunuyorum. Insallah hepimiz mutlu haberlerimizi burdan paylasiriz
sagol canım benim aynn sakin aklindan cikar normal bi tedavi oluyomusun gibi git gel kafani baska seylere meskul et kuzum buarada nerde tedavi goruyonuz yaşınız kac

Amin hepimizin hayirli olsun insallahYaşım 31, Izmir 9eylul de baslayacagim nasipse.
İlk görüşmeye kadar insan çok gergin oluyor. ama bak ilk görüşmeden sonra çok rahatlayacaksın. sakin kal pozitif düşün bende ilk görüşmeye kadar geceleri uyku bile uyumuyordum. ama sonra sanki dahiliye randevusuna gidiyormuş gibi rahat gittim :)

ayyy hadi inşallah

Insallah bende oyle olurum insallah hepimiz burda pozitif haberlerimizi paylasiriz

demi insan alisiyo normal hastaneye gidiyomusun gibi gidiyon biyerden sonra mecbursun zalim hayat bizi nerelere sürükluyor

demi insan alisiyo normal hastaneye gidiyomusun gibi gidiyon biyerden sonra mecbursun zalim hayat bizi nerelere sürükluyor
aynen sabah çok erken saate alıyordum ben randevuyu 8:30 falan oluyordu. sabahın köründe gidip hiçbirşey yokmuş gibi gelip işe çalışmaya devam ediyordum :)

Merhaba herkese bende ilk gorusmeye 26 sinda gidecegim baslama sureci marti bulur sanirim cok gergin ve stresliyim amh 0.41 yumurtlar gelismez diye cok korkuyorum. Rabbim hepimize yardim etsin insallah
Selam canım aramıza hoşgeldin
bu süreçte iyi düşünelim iyiyi çekelim pozitif düşün .
kuzum nerdenyaptıracaksın ?
benim doktorum çok paylaşıyo 0,01 amh olupta ilk denemede hamile kalanları Hiç canımı sıkma . Mıral bozma iyi düşün

Hosbuldum canimizmir dokuz eylül üniversitesi hastanesinde yaptiracagim insallah hersey iyi olur sizlerle paylastikca stres atiyorum yasayan cok daha iyi anliyo cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…