Hadi bakalim insallah bismillah de ipinucunu tut bizde geri kalanlari tutalim olmasa bile buda çok guzel bi duygu yaptiriyoz elimizden geleni en azindan yaptirmiyoz demeyelim kendimi böyle anne hisediyom ne bilim ikigun öncede ruyamda kendimi hamile gordumsonu güzel olsunda geri kalan herşey unutulur. hadi bakalım sanırım ilk transfer benim olacak ben başı açayım siz arkamdan gelin
sagol canım benim aynn sakin aklindan cikar normal bi tedavi oluyomusun gibi git gel kafani baska seylere meskul et kuzum buarada nerde tedavi goruyonuz yaşınız kacHepimizin hayirli olsun insallahsakin olmaya calisiyorum ama surekli aklimda hep burda okuyup bilgi edinmeye calisiyorum ya olmazsa naparim diye dusunuyorum. Insallah hepimiz mutlu haberlerimizi burdan paylasiriz
İlk görüşmeye kadar insan çok gergin oluyor. ama bak ilk görüşmeden sonra çok rahatlayacaksın. sakin kal pozitif düşün bende ilk görüşmeye kadar geceleri uyku bile uyumuyordum. ama sonra sanki dahiliye randevusuna gidiyormuş gibi rahat gittim :)Amin hepimizin hayirli olsun insallahYaşım 31, Izmir 9eylul de baslayacagim nasipse.
ayyy hadi inşallahHadi bakalim insallah bismillah de ipinucunu tut bizde geri kalanlari tutalim olmasa bile buda çok guzel bi duygu yaptiriyoz elimizden geleni en azindan yaptirmiyoz demeyelim kendimi böyle anne hisediyom ne bilim ikigun öncede ruyamda kendimi hamile gordum❤❤❤
Insallah bende oyle olurum insallah hepimiz burda pozitif haberlerimizi paylasirizİlk görüşmeye kadar insan çok gergin oluyor. ama bak ilk görüşmeden sonra çok rahatlayacaksın. sakin kal pozitif düşün bende ilk görüşmeye kadar geceleri uyku bile uyumuyordum. ama sonra sanki dahiliye randevusuna gidiyormuş gibi rahat gittim :)
Amin hepimizin hayirli olsun insallahYaşım 31, Izmir 9eylul de baslayacagim nasipse.
31 yaşındayim Izmir dokuz eylul üniversitesi hastenesinde baslayacagim tedaviye siz nerede baslayacaksinizsagol canım benim aynn sakin aklindan cikar normal bi tedavi oluyomusun gibi git gel kafani baska seylere meskul et kuzum buarada nerde tedavi goruyonuz yaşınız kac
demi insan alisiyo normal hastaneye gidiyomusun gibi gidiyon biyerden sonra mecbursun zalim hayat bizi nerelere sürükluyorİlk görüşmeye kadar insan çok gergin oluyor. ama bak ilk görüşmeden sonra çok rahatlayacaksın. sakin kal pozitif düşün bende ilk görüşmeye kadar geceleri uyku bile uyumuyordum. ama sonra sanki dahiliye randevusuna gidiyormuş gibi rahat gittim :)
bende bursa soranus tupbebek merkezi yaptiriyom yasim 29 sorunum kromozonum bozuklugu var bende yani pgt yaptircam cnm31 yaşındayim Izmir dokuz eylul üniversitesi hastenesinde baslayacagim tedaviye siz nerede baslayacaksiniz
Rabbim hepimize şifa versin yardim etsin anne olmayi nasip etsin insallahbende bursa soranus tupbebek merkezi yaptiriyom yasim 29 sorunum kromozonum bozuklugu var bende yani pgt yaptircam cnm
aynen sabah çok erken saate alıyordum ben randevuyu 8:30 falan oluyordu. sabahın köründe gidip hiçbirşey yokmuş gibi gelip işe çalışmaya devam ediyordum :)demi insan alisiyo normal hastaneye gidiyomusun gibi gidiyon biyerden sonra mecbursun zalim hayat bizi nerelere sürükluyor
Selam canım aramıza hoşgeldinMerhaba herkese bende ilk gorusmeye 26 sinda gidecegim baslama sureci marti bulur sanirim cok gergin ve stresliyim amh 0.41 yumurtlar gelismez diye cok korkuyorum. Rabbim hepimize yardim etsin insallah
Bende öyle olcam sanirim. Is olmasa kafa dagitmak daha zor olurdu galibaaynen sabah çok erken saate alıyordum ben randevuyu 8:30 falan oluyordu. sabahın köründe gidip hiçbirşey yokmuş gibi gelip işe çalışmaya devam ediyordum :)
Hosbuldum canimSelam canım aramıza hoşgeldin ♥
bu süreçte iyi düşünelim iyiyi çekelim pozitif düşün .
kuzum nerdenyaptıracaksın ?
benim doktorum çok paylaşıyo 0,01 amh olupta ilk denemede hamile kalanları ♥♥ Hiç canımı sıkma . Mıral bozma iyi düşün
Amin kuzum rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versinRabbim hepimize şifa versin yardim etsin anne olmayi nasip etsin insallah
ne is yapiyorsun kuzumaynen sabah çok erken saate alıyordum ben randevuyu 8:30 falan oluyordu. sabahın köründe gidip hiçbirşey yokmuş gibi gelip işe çalışmaya devam ediyordum :)
Ben özel bir şirkette insan kaynakları departmanında çalışıyorum.ne is yapiyorsun kuzum
Ben sanırım düşünmekten kafayı yerdim. bu süreçte İyi ki çalışıyorum dedim kendi kendime .Bende öyle olcam sanirim. Is olmasa kafa dagitmak daha zor olurdu galiba
Siz nasil asamalardan geçtiniz ilk denemenizmi?Ben sanırım düşünmekten kafayı yerdim. bu süreçte İyi ki çalışıyorum dedim kendi kendime .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?