Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Adet oldun mu canım

Adet oldun mu canım
Yok kuzum olmadım henüz adetin 4 günü diye gösteriyor App. Ama tamamen ilaçların verdiği düzensizlik bence hiç moda havaya girmeye gerek yok Öyle heveslenirsem üzülüyorum sen oldunmu ? Bende daha yeni yeni gögüs ağrılarım başladı .

Daha olmadım canım benim de aynı 4.hğn gösteriyor sıfır ağrı sıfır belirti senin sanki daha önce de mi geç olmuştu kuzu tedaviye başlayacağın zaman

Gecikme olabilir hamile de kalmış olabilirsin ben öyle sanıp hamile olduğumu öğrenmiştim
yaaa ne güzelll ama ben de öyle olduğunu düşünmüyorum canım erkek infertilesi bizimki ve şuanda bütün takviyeleri ne bıraktık olabilmesi bir mucize olur . O yüzden heveslendirmiyorum kendimi

Daha olmadım canım benim de aynı 4.hğn gösteriyor sıfır ağrı sıfır belirti senin sanki daha önce de mi geç olmuştu kuzu tedaviye başlayacağın zaman
Evet ama o zaman kendimi çok strese sokmuştum canım ya bilet alıyorum o gün gelmeli gerlimi , tek başıma gidecek olmamım gerilimi. Ozaman kendimi rahat bırakamadım 3 gün geçikme yaptı galiba birde uçmak ve hava değişikliği beni zorluyobu konuda . Galiba bizim bu durum tedavinin sonucu kuzum ama ilk adetimi ilaçları bıraktıktan 5 gün içinde oldum doktorum 10 gün içerisinde olursun dedi bu kez olamadım ama az az başladı benim gögüs alt kısmı . Sende hiç belirti yokmu hal ?

Canım ne gögüs ağrısı var ne başka ağrı sıfır belirti. Hem hamile olanlarda gögüs ağrısı olurmuş belki hamilesin. Topikte negatif tüp sonrası hamile kalan var hem de erkek kaynaklı sorun. Bence sen hamile olabilirsin gögüs ağrısı vs belirti oluyormuş

Keşke olsam canım ama kendimi inandırıp veya test gapıp tek çizgi görmek yıpratıyor o yüzden bekliyeceğim sen neden test yapmıyosun peki ?

Sabri hoca benim tüp bebek doktorum instagram üzeri soru cevap yapıyor . Ben bu durumu sorduğumda böyle cevap verdi hormon profili nedir ki ? M Muallimezzz ve tüm kızlar

Eklentiler

• 7CD8A18B-BA4B-49C6-85D7-827476CBF93E.png
    297,1 KB · Görüntüleme: 41
Ben 10 gün beklerim olmazsa yaparım nasip ama tedavi kaynaklı olduğu çok belli belirti olmamasından gögüsler yumoş yumoş dolgun değil :) ağrı yok hassasiyet yok
Benide ekle 10 güne hayatta yapmam bekleme modunda dururum .

Aynen canım adet olursak veya olmazsak yazalım buraya :)
Olmassam sıkıntılı hormonal bozukluk olmuştur kesin ( ben normal yolla olabileceğine hiç inanmıyorum canım ya . ) 1 milyon sperm mmillet 15/20 ile ancak hamile kalıyor

Olmassam sıkıntılı hormonal bozukluk olmuştur kesin ( ben normal yolla olabileceğine hiç inanmıyorum canım ya . ) 1 milyon sperm mmillet 15/20 ile ancak hamile kalıyor
Valla kuzum bizim 56 milyon toplam sperm son tüp bebek teki değer bu 22 milyon ml morfoloji hatırlamıyorum ileri hareket de az dı hiç korunmadım 2 yıldır olmadı bu tüp te olmadı benim de umudum yok

Valla kuzum bizim 56 milyon toplam sperm son tüp bebek teki değer bu 22 milyon ml morfoloji hatırlamıyorum ileri hareket de az dı hiç korunmadım 2 yıldır olmadı bu tüp te olmadı benim de umudum yok
Sizin mlde 22 milyonmu maşşallah hareket için proxxed plus deneyin ve çörek oyu yağı her gün aç karnına bi tatlı kaşığı içsin eşim sigarada yoksa. Olmaması için sebep yok . Sende çikolata kisti pco vs varmı kuzum ? Sabri hocanın soruma cevabını okudunmu ?

Yok kuzum okumadım etiket yapar mısın. Bana okuyayım bende sıkıntı yok kuzum miyom var ama gebeliğe engel yerde değil zaten ilk tedavide de vardı biliyorsun kızım var o tedaviden miyom sebep olsa o zaman olmazdı

Yok kuzum okumadım etiket yapar mısın. Bana okuyayım bende sıkıntı yok kuzum miyom var ama gebeliğe engel yerde değil zaten ilk tedavide de vardı biliyorsun kızım var o tedaviden miyom sebep olsa o zaman olmazdı
Üstte kuzum etiketlemişim ya fotoyu mu göremiyosun aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…